Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 22.6.2018 21:12:41
|
|
|
|
jess021
|
Divne vesti i za Miki i za Zece! Dunja, cekamo da nastavis niz
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 22.6.2018 21:15:42
|
|
|
|
mama Jo
|
Zece - super za curicu, cestitam od srca!!
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 23.6.2018 10:27:00
|
|
|
|
zece
|
Falaa
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 27.6.2018 13:10:31
|
|
|
|
MojMiki
|
Devojke kako ste? Dunja kako si ti?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 27.6.2018 13:38:59
|
|
|
|
Maraj
|
Miki kako provodis dane do uz
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 27.6.2018 14:47:18
|
|
|
|
MojMiki
|
Maraj :-) nestrpljiva sam, nadam se da je sve ok. Nije mi vise onako tesko kao prvih dana. Gledam kad suprug stigne s posla da skitamo jer zbog podizanja ne smem sama. Gledam Masu i medu :-) I razmisljam o letovanju Maraj kako ti guras?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 27.6.2018 14:52:38
|
|
|
|
marketing RR
|
Evo, danas (i eventulano sutra) je po pravilu dan kada prokrvarim, kada ne uspe. A ja, onako, spremna na sve, stvarno. Obično prokrvarim, odmah ujutru (danas je taj 14. dan od ovulacije, tj. aspiracije), pa mi sada uliva pomalo nadu ovaj mali u mom stomaku Krenuli su bolovi neki, redovno sada od juče recimo, pa sada nemam pojma da li je ciklus u najavi ili se gnezdi. Čudni su bolovi. Nemam pojma uopšte šta me čeka! A neću da radim ranije betu, ni etstove, nisam taj tip Ovo sam ja, da da, dunja ;) IZVORNA PORUKA: MojMiki Devojke kako ste? Dunja kako si ti?
< Poruku je uredio marketing RR -- 27.6.2018 14:53:01 >
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 27.6.2018 14:55:55
|
|
|
|
dunja RR
|
Biće sve ok, mora! I ja jedva čekam letovanje A ja idem sama u park sa ovim mojim zvrkom od 4 godine, jedino mi je problem klackalica, par puta sam morala ručno da spustim, pa dok sednem, nije on težak za svoj uzrast (čak šta više) al opet, ima 16 kg. IZVORNA PORUKA: MojMiki Maraj :-) nestrpljiva sam, nadam se da je sve ok. Nije mi vise onako tesko kao prvih dana. Gledam kad suprug stigne s posla da skitamo jer zbog podizanja ne smem sama. Gledam Masu i medu :-) I razmisljam o letovanju Maraj kako ti guras?
< Poruku je uredio dunja RR -- 27.6.2018 14:56:52 >
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 27.6.2018 14:56:47
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Suzi, mislis malA u stomaku
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 27.6.2018 14:57:29
|
|
|
|
dunja RR
|
Pa pazi, obraćam mu se kao embrionu (taj), a posle, videćemo
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 27.6.2018 14:58:53
|
|
|
|
MojMiki
|
Navijamo za tebe i drzimo ti palceve....sve znas i sama Podrzavam za betu i za testove, time bi samo dodala nervozu
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 27.6.2018 14:59:56
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Suzi, mala ili mali svejedno. Samo nek se on lepo ususkao.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 27.6.2018 15:05:09
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ona, ona nek se lepo ususka Suzi, radis u petak betu?
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 27.6.2018 15:08:33
|
|
|
|
dunja RR
|
Jap, u petak, ako ne prokrvarim, danas ili sutra, u tom slučaju radim tada betu.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 27.6.2018 15:10:45
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Neces prokrvariti... U petak radis betu.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 27.6.2018 15:12:20
|
|
|
|
Maraj
|
suzi navijamo za petak Maki samo uzivaj
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 27.6.2018 15:12:29
|
|
|
|
mama Jo
|
Divno 😍 Naravno da je svejedno, samo polako 😘
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 27.6.2018 15:13:34
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
za petak
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 27.6.2018 15:14:25
|
|
|
|
veselicaa
|
Dunja navijamo,stize seka lepotanku
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 27.6.2018 15:14:29
|
|
|
|
pari
|
Navijamo dunja!
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 28.6.2018 8:33:11
|
|
|
|
zece
|
Dunja navijamoo
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 28.6.2018 8:51:13
|
|
|
|
dunja RR
|
Hvala drage Ali izgleda da je i ovaj put biohemijska trudnoća, imam neki osećaj. Krenulo je rozikasto vrlo malo, ali to kod mene uvek tako krene kada ne uspe. Kada uspe, onda nema rozikastog ni crvenog :) Verovatno će mi reći da uradim danas betu. Ali nekako se uopšte ne nerviram, znam da imam još dva pokušaja, sa smrzlićima a tu su mnogo veće šanse da uspe, kvalitetniji embrionim, tj. blaste. Jedino da vidim da li radim nešto sa cistom, to me malo brine, ali rešiće se.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 28.6.2018 8:56:13
|
|
|
|
Ana RR
|
O Suzi, držim fige da ipak bude sve ok
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 28.6.2018 8:58:46
|
|
|
|
milicicak
|
Dunja, drzim fige i bravo za pozitivan stav
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 28.6.2018 9:00:18
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Suzi, ljubim te ❤️
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Koje doba dana je najbolje za zatrudneti?U kojim mesecima i delovima dana su koncentracija spermatozoida, ukupan broj spermatozoida i normalna morfologija najveć...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?