Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 4.10.2019 13:06:39
|
|
|
|
vonavoj
|
Punjene paprike.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 4.10.2019 13:07:56
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Pocela musaku na kraju ispao sos za spagete jer sam ukapirala da nemam dovoljno krompira😊
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 4.10.2019 13:14:45
|
|
|
|
bubulence
|
Krem corba od karfiola, karbonare
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 4.10.2019 13:27:46
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Podsetila si me Bubi. I ja sam juce spremala krem corbu od karfiola i piletinu sa šargarepom, prazilukom i sampinjonima. Pomesano sa pavlakom. Bilo je bas njami, njam. To je ostalo za T danas.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 4.10.2019 15:46:53
|
|
|
|
Olga75
|
Danas čorbuljak od povrća a ubacila sam u njega široko testo ( kažu Talijani taljatele ) iiii taljatele ala Olga ko godih je probaohvali me punim ustima a za njih je zaslužan moj ujo juče smo izjeli ostatke paprikaša. a sutra pojma nemam. Matori i ja smo sami tako da možda ga iznenadim prženicama
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 4.10.2019 18:55:01
|
|
|
|
branki*
|
danas nista.rucak imam od juce.za veceru pravim spagete sa sosom od tikvica,belog luka i paradajz soka,ispadne savrseno.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 6.10.2019 0:27:07
|
|
|
|
bubulence
|
Ostalo corbe od juce, cevapi, krompirici, mesana salata. Veceras sam skuvala belu corbu sa junetinom za sutra jer imam najavljene goste, marinirala svinjsku plecku, posebno marinirala junece snicle. Jedno u rernu, drugo ce da se krcka na sporetu. Planiram onu svastaru od povrca (praziluk, krompir, sargarepa, kukuruz, grasak)... I to je to... E da, i ciz je gotov... Nego smo pola pojeli 😆
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 6.10.2019 13:39:44
|
|
|
|
branki*
|
domaca supa,przene paprike sa jajima i one male ribice u rerni.veceras moram da napunim paprike za sutra.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 6.10.2019 14:43:13
|
|
|
|
Ana RR
|
Musaka.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 6.10.2019 15:02:44
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
I kod mene je musaka. Juce sam spremala pogacice sa sirom, mimoza salata i lava kolac
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 6.10.2019 15:03:44
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Krompirici iz rerne i przene kockice mesa,salata
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 6.10.2019 15:53:45
|
|
|
|
flamingos
|
Bečka šnicla,pomfrit,supa i salata.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 7.10.2019 18:37:50
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Pileca corbica, tortilje sa piletinom, salata, krompir
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 8.10.2019 16:32:30
|
|
|
|
Ana RR
|
Pasta sa sosom od tikvica, mladog luka i sira.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 10.10.2019 14:29:44
|
|
|
|
vocicana
|
Danas za rucak lovacke snicle, kuvani krompir kao prilog i salata.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 10.10.2019 14:53:39
|
|
|
|
Ana RR
|
Za sada samo mekike
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 10.10.2019 15:02:07
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Pilece cevapcice i grilivano povrce.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 10.10.2019 15:02:29
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Pileca dzigerica i pire, salata
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 10.10.2019 16:23:59
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Sarena salata sa grilovanom piletinom. Za dorucak su bile makarone sa sunkicom, pavlakom, maslinama i kackavaljem.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 10.10.2019 18:44:16
|
|
|
|
branki*
|
krompir paprikas,niko nije jeo,ja nisam bia tu,ovi jeli kod svekrve.za veceru przenice i sir.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 11.10.2019 10:06:13
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Planiram pljeske sa krompiricima... Supica se kuva, znaci to sigurno imamo 👍
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 11.10.2019 10:29:02
|
|
|
|
flamingos
|
Sebi pržim pomfrit i napravila sam kupus salatu(postim).Mužu dinstam presan kupus i pržim kobasice,a dete doručkuje žu,žu.Za kasnije videćemo
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 11.10.2019 10:47:21
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Grasak sa junetinom
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 11.10.2019 10:59:47
|
|
|
|
Ana RR
|
Nisam smislila. Imam pileće filete, tikvice, spanać, paradajz sok... nešto od toga ću smućkati možda piletina punjena sirom i spanaćem u sosu od paradajza.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 11.10.2019 12:02:35
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Anci i ja volim improvizacije. 🙂 Za danas pasulj i kupus salata. Sutra galete sa sirom. Za rucak spanac sa piletinom
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.