Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 30.9.2019 18:33:25
|
|
|
|
flamingos
|
Punjene paprike,supa
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 30.9.2019 18:40:40
|
|
|
|
emicaa
|
Pomfrit i telece meso sa sampinjonima.za posle imam jednostavni cokoladni kolac
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 30.9.2019 20:24:54
|
|
|
|
Axi87
|
Pilav IZVORNA PORUKA: emicaa RR Pomfrit i telece meso sa sampinjonima.za posle imam jednostavni cokoladni kolac
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 30.9.2019 23:34:22
|
|
|
|
Matija2018
|
Domaca pileca supa sto je ostalo od juce i musaka
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 1.10.2019 10:18:31
|
|
|
|
Olga75
|
Danas ću da raspalim pileći paprikaš sa graškom i valjuškama, da ne kažem noklicama. Jedu mi se krofne al to neću danas, jedno šporet iskustvo dnevno je sasvim dovoljno!
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 1.10.2019 10:31:56
|
|
|
|
bubulence
|
Nemam pojma. Masi dolazi drugarica iz vrtica, ne znam sta dete voli da jede... Supica se kuva ali sta uz to... Mozda da porucim picu, to vole sva deca osim moje Eme... Ali za nju imam od juce😁
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 1.10.2019 10:43:35
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Bubi, najbolje pica. Ja u poslednje vreme kad mi je jedan dan kritican pravim picu. Napravim testo, razvijem testo, stavim sastojke i zdravo. Uvek bude corbica uz to.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 1.10.2019 10:49:31
|
|
|
|
Olga75
|
Bubi, skoro sva deca vole i pohovano,prženo, krompiriće, ono što mogu prstićima.Napraviš neki dip ( tipa pavlaka i malo senfa) ispohuješ štapiće odbelog mesa,malo krompirića, salatica. Nek umaču i jedu bez escajga, madaaaaa- ako dođe pica ostaćečistija trpezarija ako im naručiš, napravi koju palačinku- nek te hvali drugarica mami!
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 1.10.2019 10:56:18
|
|
|
|
bubulence
|
Nestalo nam vode😆. Porucicu im i picu i palacinke, sta dete zna da li je domace ili poruceno... Ima da me hvali 😆😁
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 1.10.2019 11:01:05
|
|
|
|
Ana RR
|
hahaha tako je Bubi Ja ću danas belo meso i spanać.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 1.10.2019 11:41:34
|
|
|
|
jess021
|
IZVORNA PORUKA: Olga75 Danas ću da raspalim pileći paprikaš sa graškom i valjuškama, da ne kažem noklicama. Jedu mi se krofne al to neću danas, jedno šporet iskustvo dnevno je sasvim dovoljno! Mislila sam da samo ja govorim sa noklicama😊
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 1.10.2019 13:30:43
|
|
|
|
Axi87
|
Spremam neki kolac sa visnjama.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 1.10.2019 15:07:55
|
|
|
|
flamingos
|
Axi,dobaci koje parče kolača,mmm,višnje obožavamo.Ja sam pravila picu,za kasnije videću,šta ko bude želeo
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 1.10.2019 17:08:45
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Corbica,pilav...Mafini sa jabukama.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 1.10.2019 19:29:42
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Pasulj 😀
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 1.10.2019 19:47:16
|
|
|
|
Duškić
|
Neku muckalicu
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 2.10.2019 8:00:12
|
|
|
|
emicaa
|
Ja za danas apsolutno nemam nikakvu ideju.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 2.10.2019 8:04:31
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Za danas corba od praziluka i pirinca, paprike przene i peceni krompiri. Uz to dok ima svezeg paradajza
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 2.10.2019 8:06:08
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: emicaa RR Ja za danas apsolutno nemam nikakvu ideju. Potpisujem 😅
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 2.10.2019 10:27:05
|
|
|
|
Olga75
|
Jaću danas da kupim kolutiće lignji, ima neke koje nazivaju u mediteranskom panirungu, lepo ću da ih pržnem, možda napravim krompir pire a možda i mapravim onaj "umak" a iskoristim ulje do kraja pa ispržim pomfri. Masline imam. To je to. Ručak za pola sata. Nešto sam indisponirana za kuvanje danas
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 2.10.2019 10:31:09
|
|
|
|
bubulence
|
Grasak sa belim mesom za ukucane, meni cu poruciti ribu
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 3.10.2019 18:11:32
|
|
|
|
branki*
|
kuvani slatki kupus sa svinjskim mesom i salata.planirala paacinke za veceru,videcu.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 4.10.2019 11:46:30
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Supa, musaka,salata..Kolac kinder pingui.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 4.10.2019 11:59:08
|
|
|
|
Ana RR
|
Juneći gulaš sa palentom.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 4.10.2019 12:07:08
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Pečena pasta sa tunjevinom i paradajzom za rucak.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Faširane snicleRingerajin kuvar: Maraj
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Ime za decakaNina777Koje vam je lepše:Ivan (
36%)
Davor (
5%)
Dario (
12%)
neko četvrto (
47%)
Ukupan broj glasova: 73Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!