Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 12.9.2019 16:07:07
|
|
|
|
Ana RR
|
Pari, imala sam teleći file, on je onako mekan i fin. Isečem ga na trakice, potopim u marinadu (masl. ulje, balzamiko, dimljena paprika, so, biber) i ostavim tako da odstoji. Nemam vok ali imam jedan veliki tiganj sličan voku pa onda u njemu spremam. Zagrejem ga pa ubacim meso da se griluje, kasnije dodam povrće (najbolje je sveže ali lakše mi je sa ovim frikom mixom), ostavim da se zajedno krčka. Pirinač ubacim u rernu. Mm voli kada spremam junetinu tako, onda nju duže krčkam dok ne omekša, zajedno sa seckanom pečenom paprikom, i to spremim da bude sočno, da ima safta. Onda prelijem preko pirinča. Bude baš ukusno.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 12.9.2019 17:45:53
|
|
|
|
emicaa
|
Kod mene dinstana boranija sa mesom i povrcem.Ovo zvuci kao da boranija nije povrce.Kupila sam i medena srca da se zasladimo 😁
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 12.9.2019 23:15:10
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Danas bile punjene paprike sa sirom.. przena slaninica, pomfrit... kupus salata i paradajzici
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 13.9.2019 19:31:20
|
|
|
|
jane1
|
Pilecu salatu
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 13.9.2019 19:47:44
|
|
|
|
flamingos
|
Zamesila sam testo i pržila kolače na ulju,postim,a svi ih volimo,pa smo ih dete i ja sa džemom jele,jmuž sa sirom.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 13.9.2019 19:52:53
|
|
|
|
jane1
|
To su ustipci, mogla bih sutra za dorucak.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 13.9.2019 20:02:12
|
|
|
|
flamingos
|
Možeš,super su,mi oh volimo.Lepši su kada se na svinjskoj masti prže,ali petak je i to je moj omiljeni ručak pošto nisam ljubitelj ribe
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 14.9.2019 15:46:53
|
|
|
|
Olga75
|
Danas smo M i ja same ceo dan pa sam kuvala krompir čorbu i pravila palačinke. Za večeru ću prženice, nakupilo se starog hleba čudo jedno pa da budem ekonomična
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 14.9.2019 19:52:29
|
|
|
|
vocicana
|
Danas samo supu i neke spagetice malo pre, ali juce neke pizzete, boze koliko su lepe!
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 14.9.2019 20:30:16
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
A sadaa picaa 🍕
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 15.9.2019 11:20:33
|
|
|
|
Olga75
|
Danas sam baaaš kuharica pileča bistra supa sa griz knedlama, pa onda to meso i zeleniš sa sosom od jabuka i sos od mirođije, svinjski but sa dunjama, pečeni krompir, salata od kupusa i posle dvestodvadeset godina napravila sam mađaricu. Doduše ne znam kako ću je seći pre ponoći al ajde, lomićemo je
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 15.9.2019 16:20:20
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Mafini od ajvara za dorucak. Za rucak krem čorba od tikvica i piletina u sosu sa krompirom.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 16.9.2019 9:53:00
|
|
|
|
flamingos
|
Pasulj sa suvim mesom,salata.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 16.9.2019 14:42:15
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Pileca corbica, bataci, krompirici i salata 🍗
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 16.9.2019 15:43:19
|
|
|
|
pari
|
Samo skuvala grasak, meso sam imala. I napravila galetu sa breskvama koju samo ja jedem 😋
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 16.9.2019 15:51:27
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ручак је остао од јуче. За сутра спремам запечене пуњене паприке са сиром и крем чорбицу. За доручак ће бити слани мафини.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 16.9.2019 16:26:57
|
|
|
|
Olga75
|
Danas je podgreavano ono od juče ( sem mesa, zeleni i sosova ) naravno da se mađarica seče kako treba Negooo šta sutra dobri svete, utorak je? Ne mogu paprikaše i tako to, na glavu mi se popelo. Kažite štaaaaa?
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 17.9.2019 16:07:39
|
|
|
|
vocicana
|
Danas supa, kiflice onako za pregristi, meso sa rostilja, salata i pomfrit.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 17.9.2019 16:17:20
|
|
|
|
flamingos
|
Supa,dinstano meso,pomfrit i salata
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 17.9.2019 16:34:24
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Gulas, pire i salata
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 17.9.2019 19:41:56
|
|
|
|
Duškić
|
Boranija, piletina, palacinke
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 17.9.2019 23:02:42
|
|
|
|
bubulence
|
Supu sam imala od juce, ispekla meso, pire, cvekla...
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 17.9.2019 23:50:08
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Ja cu sutra supicu..I pilecu dzigericu 👍I neku salatu 🤔
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 18.9.2019 8:50:30
|
|
|
|
flamingos
|
Picu,dete poželelo da je jede kad dođe iz škole.Za kasnije videćemo.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 18.9.2019 10:47:45
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Rucak ima od juce za decu. Za nas ce biti przene paprike i krompirice. Malo nezdravo, a to je samo za danas. I puno salate.
< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 18.9.2019 10:48:58 >
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
lepse jepisuljicaJana (
53%)
Lara (
47%)
Ukupan broj glasova: 140Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!