Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 22.8.2019 10:18:03
|
|
|
|
nata11
|
Na ovoj vrucini kuvam samo dostavu rostilja.
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 22.8.2019 10:20:52
|
|
|
|
Duškić
|
IZVORNA PORUKA: nata11 Na ovoj vrucini kuvam samo dostavu rostilja. hihiihji
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 22.8.2019 10:29:32
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: nata11 Na ovoj vrucini kuvam samo dostavu rostilja. Nato mi smo se pretplatili na restoran bio bi red skuvati nešto...
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 22.8.2019 11:08:46
|
|
|
|
MimaKos
|
Nato, i ja se danas razmiljam da porucim...
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 22.8.2019 11:38:30
|
|
|
|
emicaa
|
Sanjice kazem ti meni nikad ne godi.Nije bitno koje je doba dana.Ostali ga vole pa im se moram prilagodit
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 23.8.2019 13:40:30
|
|
|
|
Duškić
|
Obecala palacinke .
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 23.8.2019 13:51:45
|
|
|
|
Ana RR
|
Pohovano belo meso i pire krompir obećala sinu. Nezdravo do bola. Za mene samo meso i salata. Kasnije da zamutim kolač sa višnjama, doći će mi drugarica.
< Poruku je uredio Ana RR -- 23.8.2019 13:52:25 >
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 23.8.2019 13:58:08
|
|
|
|
bubulence
|
Grasak sa belim mesom i knedlama za ostale, meni juneci gulas
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 23.8.2019 14:20:00
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Sveki zvala na rucak, ja samo napravila brze ustipke.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 23.8.2019 17:33:30
|
|
|
|
Duškić
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Pohovano belo meso i pire krompir obećala sinu. Nezdravo do bola. Za mene samo meso i salata. Kasnije da zamutim kolač sa višnjama, doći će mi drugarica. Uh, sto volem ovo prvo nezdravo!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 24.8.2019 21:58:23
|
|
|
|
Duškić
|
Sarme, pita sa jabukama
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 25.8.2019 7:32:09
|
|
|
|
Duškić
|
Zapecene makarone za dorucak.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 25.8.2019 14:36:46
|
|
|
|
MimaKos
|
Spagete bolonjeze
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 25.8.2019 18:23:22
|
|
|
|
Duškić
|
Princes krofne'
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 26.8.2019 9:13:21
|
|
|
|
vonavoj
|
Listam temu i nemam ideju..posle silnih rodjendana i svadbe,treba nesto i kuvano jesti..a sve me mrzi da spremam po vrucini.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 26.8.2019 9:16:26
|
|
|
|
MimaKos
|
Von, ja cu danas grasak corbasti sa mesom i povrcem
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 26.8.2019 13:16:26
|
|
|
|
Duškić
|
Krofnice od juce. Krompirici i piletina.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 26.8.2019 13:20:01
|
|
|
|
Ana RR
|
Juneća supica i musaka.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 26.8.2019 13:32:59
|
|
|
|
vonavoj
|
Napunila sam paprike😉
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 26.8.2019 13:57:55
|
|
|
|
bubulence
|
Samo da se pohvalim da ne kuvam nista 😁. Supu imam od juce, mm ce doneti ribu kada bude dolazio sa posla
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 26.8.2019 14:01:51
|
|
|
|
Ana RR
|
Bubi, mi smo juče tako, isto ribu poručili ali mene tako nervira rečna riba, na kraju sam ostavila. Morska riba je zakon.
< Poruku je uredio Ana RR -- 26.8.2019 14:02:55 >
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 26.8.2019 14:05:12
|
|
|
|
bubulence
|
Meni je svejedno koja je, obozavam ribu😁. Kada su deca tu onda uglavnom porucimo filete jer se plasim kostiju, kada smo sami onda ne biram 😁
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 26.8.2019 14:10:47
|
|
|
|
Ana RR
|
Ja je jedem viljuškom i nožem tako da poludim od rečne ribe. A nije ni ukusna kao morska. Sad na moru sam uživala, jedan dan red snapper, drugi dorada - ne znaš koja je lepša. Meso slatko, sočno a nema kostiju sem one središnje. Milina! Marko isto više voli morsku.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 27.8.2019 5:57:54
|
|
|
|
Duškić
|
Sta jutros za dorucak. Projice i jogurt.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 27.8.2019 8:27:46
|
|
|
|
MimaKos
|
Punjene tikvice sa besamel sosom
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Pita sa mesomRingerajin kuvar: lelaigor
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
Aurora za devojcicu?pisuljicaZnam vec par curica sa ovim imenom, meni je prekrasno! A vama?Svidja mi se (
48%)
Ne svidja mi se (
52%)
Ukupan broj glasova: 71Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!