Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 21.7.2019 9:23:49
|
|
|
|
MimaKos
|
Paprike i paradajz przeniju, puding/griz/keks mix
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 21.7.2019 9:43:58
|
|
|
|
flamingos
|
Upravo sad rostiljamo,kasnije palacinke
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 25.7.2019 12:16:16
|
|
|
|
vocicana
|
Danas na meniju, supa, pire od krompira, salata, velika vitaminska sa svim i svacim od povrca, pileci raznjici u slanini, za desert novi recept, malo su sastojci, nije da se ima u kuci, ali msm da ce biti odlicni, mirisu fantasticno, nema brasna u njima. Od kako imam Nutri bullet, sada gledam da ubacim sve malo neobicnije, da ne predjemo u vegane
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 25.7.2019 12:20:12
|
|
|
|
MimaKos
|
Supa domaca i sladak kupus sa mesom
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 25.7.2019 12:21:50
|
|
|
|
vocicana
|
MimaKos, dade mi ideju, bas dugo nisam pavila sladak kupus, a obozavam ga.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 25.7.2019 13:09:24
|
|
|
|
vocicana
|
Ovi slatki mafini ispali su fenomenalno. Moram da postavm recept.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 25.7.2019 13:17:58
|
|
|
|
MimaKos
|
IZVORNA PORUKA: vocicana RR MimaKos, dade mi ideju, bas dugo nisam pavila sladak kupus, a obozavam ga. i ja, i to ja ga volim kad je redji, sa mesom i povrcem.. i jos imam za dva dana, da ne kuvam po ovoj vrucini svaki dan
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 25.7.2019 15:59:50
|
|
|
|
Olga75
|
Današnji meni: juneća ragu čorba, varivo od tikvica i faširance.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 25.7.2019 16:46:07
|
|
|
|
bubulence
|
Belo meso, tikvice, pire krompir, bakin kolac
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 26.7.2019 8:00:57
|
|
|
|
MimaKos
|
Za dorucak przenice i jogurt 🤗
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 26.7.2019 16:13:10
|
|
|
|
vocicana
|
Rucak, supa od juce, zapekla krompire u palenti sa zacinima , mora mesa malo, ja sam bas gladna. Moj dorucak, smooth chia puding sa cokoladom i medom.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 26.7.2019 16:27:05
|
|
|
|
MimaKos
|
Riba pecena u foliji sa limunom i belim lukom, persunom
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 26.7.2019 17:55:04
|
|
|
|
vocicana
|
Dodala sam cureci file sa sunkom i malo pogovanog kackavalja. Super su ruckali, ovaj kromir je san snova!
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 26.7.2019 18:24:21
|
|
|
|
MimaKos
|
A kako spremas ove kropmore u palenti, pospes palentom ili kako? Sa vodom, bez?
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 27.7.2019 16:13:11
|
|
|
|
vocicana
|
Evo recepta, 1 kg krompira oljustis i iseckas na polumesece, na 16 delova. Posusis u krpi fino, da ne budu mokri krompiri, stavis u ciniju, dodas oko 3 supene kasike palente, kafenu kasicicu aleve slatke zacinske paprike, kasicicu i po vegete, 3 supene kasike ulja, sve to rukama izmesas, da se zaleti sve na krompirice, rerna mora da bude vrela vec, postavi samo na pek papir i rukama rasporedi, ispeces i ljudi, prelepo je.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 27.7.2019 17:28:56
|
|
|
|
MimaKos
|
Voci ovo mora da probam 🤤🤤 Mi sto danas imali boraniju sa piletinom.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 27.7.2019 17:49:39
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Tako i ja pravim krompir. Ovih dana sam svasta pravila, a nista nisam ovde pisala. Danas deci krompir preliven kiselim mlekom i jajima i corbicu od tikvica. Dezert koji imamo od juce nepeceni kolac od breskvi. Bas je divan, a letnji.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 27.7.2019 17:54:02
|
|
|
|
MimaKos
|
Da, ja za dezert imam torticu onu lenja domacica koju sam smuckala, sa kisom pavlakom i piskotama i breskvama.. obozavaju moji
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 27.7.2019 19:15:46
|
|
|
|
veselicaa
|
Danas gulas i makarone,pita sa blitvom,kolac sa visnjama.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 27.7.2019 19:54:48
|
|
|
|
mama ivane
|
Krompir corba sa piletinom i punjene paprike
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 28.7.2019 11:51:38
|
|
|
|
Olga75
|
Nedeljna, žuta, supa, pa onda rinflajš sa povrćem i sosom od mirođije pa još natur šnićle u sosu od pavlake i belog luka, bez pomfrija ne može da prođe nedelja i salata od mladog kupusa. Čak i desert- žerbo ( da se proba novi pekmez a orasi treba da se potroše jer evo već padaju i novi). To sve samo zato što sam ko luda Nasta ustala u pola šest a i nije vrućina pa se može kuvati. Kad ću ponovo ovako da se razmašem po kujni- videćemo
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 28.7.2019 13:33:48
|
|
|
|
MimaKos
|
Danas sam skuvala kukuruz i ubismo se koliko je slatko, a posle kad ogladne spagete cu sa sosom od paradajza
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 30.7.2019 7:56:21
|
|
|
|
flamingos
|
Punjene paprike,pileca bela čorba,pohovane šnicle
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 30.7.2019 8:33:05
|
|
|
|
MimaKos
|
Punjena tikvica kod mene, i supica domaca
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 30.7.2019 11:25:31
|
|
|
|
Olga75
|
Danas sam ušla u projekat kotlić . Eno matori loži i dinsta lukac, sad će krenuti sa dovikivanjem. Znači kuva se juneći čorbanac!
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Ružice sa siromRingerajin kuvar: minnica
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
imesupermKoje ime vam se vise dopada?1. Petar (
32%)
2. Mihajlo (
32%)
3. Aleksandar (
36%)
Ukupan broj glasova: 117Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!