Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 21.7.2019 9:23:49
|
|
|
|
MimaKos
|
Paprike i paradajz przeniju, puding/griz/keks mix
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 21.7.2019 9:43:58
|
|
|
|
flamingos
|
Upravo sad rostiljamo,kasnije palacinke
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 25.7.2019 12:16:16
|
|
|
|
vocicana
|
Danas na meniju, supa, pire od krompira, salata, velika vitaminska sa svim i svacim od povrca, pileci raznjici u slanini, za desert novi recept, malo su sastojci, nije da se ima u kuci, ali msm da ce biti odlicni, mirisu fantasticno, nema brasna u njima. Od kako imam Nutri bullet, sada gledam da ubacim sve malo neobicnije, da ne predjemo u vegane
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 25.7.2019 12:20:12
|
|
|
|
MimaKos
|
Supa domaca i sladak kupus sa mesom
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 25.7.2019 12:21:50
|
|
|
|
vocicana
|
MimaKos, dade mi ideju, bas dugo nisam pavila sladak kupus, a obozavam ga.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 25.7.2019 13:09:24
|
|
|
|
vocicana
|
Ovi slatki mafini ispali su fenomenalno. Moram da postavm recept.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 25.7.2019 13:17:58
|
|
|
|
MimaKos
|
IZVORNA PORUKA: vocicana RR MimaKos, dade mi ideju, bas dugo nisam pavila sladak kupus, a obozavam ga. i ja, i to ja ga volim kad je redji, sa mesom i povrcem.. i jos imam za dva dana, da ne kuvam po ovoj vrucini svaki dan
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 25.7.2019 15:59:50
|
|
|
|
Olga75
|
Današnji meni: juneća ragu čorba, varivo od tikvica i faširance.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 25.7.2019 16:46:07
|
|
|
|
bubulence
|
Belo meso, tikvice, pire krompir, bakin kolac
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 26.7.2019 8:00:57
|
|
|
|
MimaKos
|
Za dorucak przenice i jogurt 🤗
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 26.7.2019 16:13:10
|
|
|
|
vocicana
|
Rucak, supa od juce, zapekla krompire u palenti sa zacinima , mora mesa malo, ja sam bas gladna. Moj dorucak, smooth chia puding sa cokoladom i medom.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 26.7.2019 16:27:05
|
|
|
|
MimaKos
|
Riba pecena u foliji sa limunom i belim lukom, persunom
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 26.7.2019 17:55:04
|
|
|
|
vocicana
|
Dodala sam cureci file sa sunkom i malo pogovanog kackavalja. Super su ruckali, ovaj kromir je san snova!
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 26.7.2019 18:24:21
|
|
|
|
MimaKos
|
A kako spremas ove kropmore u palenti, pospes palentom ili kako? Sa vodom, bez?
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 27.7.2019 16:13:11
|
|
|
|
vocicana
|
Evo recepta, 1 kg krompira oljustis i iseckas na polumesece, na 16 delova. Posusis u krpi fino, da ne budu mokri krompiri, stavis u ciniju, dodas oko 3 supene kasike palente, kafenu kasicicu aleve slatke zacinske paprike, kasicicu i po vegete, 3 supene kasike ulja, sve to rukama izmesas, da se zaleti sve na krompirice, rerna mora da bude vrela vec, postavi samo na pek papir i rukama rasporedi, ispeces i ljudi, prelepo je.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 27.7.2019 17:28:56
|
|
|
|
MimaKos
|
Voci ovo mora da probam 🤤🤤 Mi sto danas imali boraniju sa piletinom.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 27.7.2019 17:49:39
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Tako i ja pravim krompir. Ovih dana sam svasta pravila, a nista nisam ovde pisala. Danas deci krompir preliven kiselim mlekom i jajima i corbicu od tikvica. Dezert koji imamo od juce nepeceni kolac od breskvi. Bas je divan, a letnji.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 27.7.2019 17:54:02
|
|
|
|
MimaKos
|
Da, ja za dezert imam torticu onu lenja domacica koju sam smuckala, sa kisom pavlakom i piskotama i breskvama.. obozavaju moji
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 27.7.2019 19:15:46
|
|
|
|
veselicaa
|
Danas gulas i makarone,pita sa blitvom,kolac sa visnjama.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 27.7.2019 19:54:48
|
|
|
|
mama ivane
|
Krompir corba sa piletinom i punjene paprike
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 28.7.2019 11:51:38
|
|
|
|
Olga75
|
Nedeljna, žuta, supa, pa onda rinflajš sa povrćem i sosom od mirođije pa još natur šnićle u sosu od pavlake i belog luka, bez pomfrija ne može da prođe nedelja i salata od mladog kupusa. Čak i desert- žerbo ( da se proba novi pekmez a orasi treba da se potroše jer evo već padaju i novi). To sve samo zato što sam ko luda Nasta ustala u pola šest a i nije vrućina pa se može kuvati. Kad ću ponovo ovako da se razmašem po kujni- videćemo
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 28.7.2019 13:33:48
|
|
|
|
MimaKos
|
Danas sam skuvala kukuruz i ubismo se koliko je slatko, a posle kad ogladne spagete cu sa sosom od paradajza
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 30.7.2019 7:56:21
|
|
|
|
flamingos
|
Punjene paprike,pileca bela čorba,pohovane šnicle
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 30.7.2019 8:33:05
|
|
|
|
MimaKos
|
Punjena tikvica kod mene, i supica domaca
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 30.7.2019 11:25:31
|
|
|
|
Olga75
|
Danas sam ušla u projekat kotlić . Eno matori loži i dinsta lukac, sad će krenuti sa dovikivanjem. Znači kuva se juneći čorbanac!
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Ukusni prokeljRingerajin kuvar: minnica
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?