Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 16.7.2019 18:00:49
|
|
|
|
MimaKos
|
Na kraju smuckala i keksice sa ovsenim i vocem za mm koji je na dijeti, samo ih je probao i kaze nece, ko dete neko... a ne sme ni trun secera
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 16.7.2019 18:37:43
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Pitu sa sirom, i tzv Župan ručak 👍
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 16.7.2019 21:10:23
|
|
|
|
MimaKos
|
Ja sad sebi ispekoh smrznutu picu :)) znaci ne prestajem da zvacem danima..
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 16.7.2019 21:14:42
|
|
|
|
bubulence
|
Meni se krcka punjena paprika za sutra, i planiram princes krofne, htela sam veceras ali sam ostavila za ujutro
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 16.7.2019 21:46:45
|
|
|
|
dunja RR
|
Proja sa čvarcima za večeru
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 17.7.2019 6:55:36
|
|
|
|
MimaKos
|
Jutros ustipci i dzem, od silnih dzemova kohe napraviste i meni se prijelo :)
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 18.7.2019 11:22:41
|
|
|
|
mama ivane
|
Pohovano belo pilece meso , pire i salata
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 18.7.2019 11:26:58
|
|
|
|
emicaa
|
Za danas pilav
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 18.7.2019 11:32:05
|
|
|
|
MimaKos
|
Za dorucak hot dog :) bebcu kasicu, aza rucak jos smisljam sta cu
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 18.7.2019 11:58:21
|
|
|
|
Olga75
|
Danas ću slatki grašak i biber meso. Ne sećam se kad sam poslednji put pravila "cigányprecsenye"
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 18.7.2019 13:23:11
|
|
|
|
MimaKos
|
IZVORNA PORUKA: Olga75 Danas ću slatki grašak i biber meso. Ne sećam se kad sam poslednji put pravila "cigányprecsenye" sta je biber meso? (Sem ako nije bukvalno znacenje? :) )
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 18.7.2019 13:40:37
|
|
|
|
doramar11
|
Pilav za rucak.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 18.7.2019 14:03:38
|
|
|
|
MimaKos
|
Piletina na teflonu
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 18.7.2019 14:52:50
|
|
|
|
Olga75
|
IZVORNA PORUKA: MimaKos IZVORNA PORUKA: Olga75 Danas ću slatki grašak i biber meso. Ne sećam se kad sam poslednji put pravila "cigányprecsenye" sta je biber meso? (Sem ako nije bukvalno znacenje? :) ) pa meso se iseče na kocke i na malo, al bašbašbaš malo ulja ili masti peče na ringli. Od začina se koristi samo so i biber ( zato biber meso) i to se tako meša i peče i muka ga je napraviti ali je jako ukusno. kod nas se zove i cigányprecsenye. Puno truda i muke za jednu klopu aliii isplati se
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 18.7.2019 15:01:45
|
|
|
|
MimaKos
|
Nikad probala, bas cu da probam da napravim ! :) hvala (mi imamo slican recept ali ide dosta ulja , so i aleva paprika, pa se bas bas uprzi meso)
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 18.7.2019 15:11:38
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Jutros proja sa sirom. Za rucak musaka, krem corbica od tikvice i puno salate. Za veceru ću spremiti stapici od tikvica i parmezana
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 18.7.2019 16:51:48
|
|
|
|
flamingos
|
Slani štapići
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 20.7.2019 14:32:15
|
|
|
|
Olga75
|
Danas sam se baš dala u kuvanje i pravim prženice ( zamotanice, bundaškenjer, pofezne, leba u jajima) a da i da mariniram meso za sutra, matori hoće da roštilja a svi znate šta to znači kod nas
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 20.7.2019 15:37:35
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: Olga75 Danas sam se baš dala u kuvanje i pravim prženice ( zamotanice, bundaškenjer, pofezne, leba u jajima) a da i da mariniram meso za sutra, matori hoće da roštilja a svi znate šta to znači kod nas Ja sam batake i karabatake pekla sa krompirom,u mom smederevcu,uz to salata i skuvah supu.Znači-roštiljamo zajedno,i ja ću kasnije da pripremim meso za sutra,seoska idila,baš nam je lepo
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 20.7.2019 16:25:37
|
|
|
|
MimaKos
|
Ja cu sada rostilj neki, 100 stepeni ima
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 20.7.2019 16:54:40
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Za dorucak palacinke Za rucak domaca supica, stapici od tikvica i tarator salata. Dezert: trobojni dezert sa kajsijama.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 20.7.2019 18:55:28
|
|
|
|
MimaKos
|
I sada za veceru kiflice :)
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 20.7.2019 19:13:19
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: Olga75 Danas sam se baš dala u kuvanje i pravim prženice ( zamotanice, bundaškenjer, pofezne, leba u jajima) Samo si jos zavijače zaboravila😁
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 21.7.2019 7:40:45
|
|
|
|
popkica bebic
|
Za sada samo pitu sa jogurtom i jajima, a za ručak ću da pečem pile ili ču da punim papriku. Za večeru šta budete imalo. 😁🍗
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 21.7.2019 8:54:25
|
|
|
|
vocicana
|
Ja jos ne znam sta cu, ali cu vam ukrasti neku ideju. Mozda danas napravim neke zezalice da jedemo tortilje, supu moram da skuvam.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici KrekeriRingerajin kuvar: Nedja RR
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
Јаслице или дадиља
пеперутка16
Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?