Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 16.7.2019 18:00:49
|
|
|
|
MimaKos
|
Na kraju smuckala i keksice sa ovsenim i vocem za mm koji je na dijeti, samo ih je probao i kaze nece, ko dete neko... a ne sme ni trun secera
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 16.7.2019 18:37:43
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Pitu sa sirom, i tzv Župan ručak 👍
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 16.7.2019 21:10:23
|
|
|
|
MimaKos
|
Ja sad sebi ispekoh smrznutu picu :)) znaci ne prestajem da zvacem danima..
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 16.7.2019 21:14:42
|
|
|
|
bubulence
|
Meni se krcka punjena paprika za sutra, i planiram princes krofne, htela sam veceras ali sam ostavila za ujutro
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 16.7.2019 21:46:45
|
|
|
|
dunja RR
|
Proja sa čvarcima za večeru
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 17.7.2019 6:55:36
|
|
|
|
MimaKos
|
Jutros ustipci i dzem, od silnih dzemova kohe napraviste i meni se prijelo :)
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 18.7.2019 11:22:41
|
|
|
|
mama ivane
|
Pohovano belo pilece meso , pire i salata
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 18.7.2019 11:26:58
|
|
|
|
emicaa
|
Za danas pilav
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 18.7.2019 11:32:05
|
|
|
|
MimaKos
|
Za dorucak hot dog :) bebcu kasicu, aza rucak jos smisljam sta cu
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 18.7.2019 11:58:21
|
|
|
|
Olga75
|
Danas ću slatki grašak i biber meso. Ne sećam se kad sam poslednji put pravila "cigányprecsenye"
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 18.7.2019 13:23:11
|
|
|
|
MimaKos
|
IZVORNA PORUKA: Olga75 Danas ću slatki grašak i biber meso. Ne sećam se kad sam poslednji put pravila "cigányprecsenye" sta je biber meso? (Sem ako nije bukvalno znacenje? :) )
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 18.7.2019 13:40:37
|
|
|
|
doramar11
|
Pilav za rucak.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 18.7.2019 14:03:38
|
|
|
|
MimaKos
|
Piletina na teflonu
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 18.7.2019 14:52:50
|
|
|
|
Olga75
|
IZVORNA PORUKA: MimaKos IZVORNA PORUKA: Olga75 Danas ću slatki grašak i biber meso. Ne sećam se kad sam poslednji put pravila "cigányprecsenye" sta je biber meso? (Sem ako nije bukvalno znacenje? :) ) pa meso se iseče na kocke i na malo, al bašbašbaš malo ulja ili masti peče na ringli. Od začina se koristi samo so i biber ( zato biber meso) i to se tako meša i peče i muka ga je napraviti ali je jako ukusno. kod nas se zove i cigányprecsenye. Puno truda i muke za jednu klopu aliii isplati se
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 18.7.2019 15:01:45
|
|
|
|
MimaKos
|
Nikad probala, bas cu da probam da napravim ! :) hvala (mi imamo slican recept ali ide dosta ulja , so i aleva paprika, pa se bas bas uprzi meso)
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 18.7.2019 15:11:38
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Jutros proja sa sirom. Za rucak musaka, krem corbica od tikvice i puno salate. Za veceru ću spremiti stapici od tikvica i parmezana
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 18.7.2019 16:51:48
|
|
|
|
flamingos
|
Slani štapići
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 20.7.2019 14:32:15
|
|
|
|
Olga75
|
Danas sam se baš dala u kuvanje i pravim prženice ( zamotanice, bundaškenjer, pofezne, leba u jajima) a da i da mariniram meso za sutra, matori hoće da roštilja a svi znate šta to znači kod nas
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 20.7.2019 15:37:35
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: Olga75 Danas sam se baš dala u kuvanje i pravim prženice ( zamotanice, bundaškenjer, pofezne, leba u jajima) a da i da mariniram meso za sutra, matori hoće da roštilja a svi znate šta to znači kod nas Ja sam batake i karabatake pekla sa krompirom,u mom smederevcu,uz to salata i skuvah supu.Znači-roštiljamo zajedno,i ja ću kasnije da pripremim meso za sutra,seoska idila,baš nam je lepo
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 20.7.2019 16:25:37
|
|
|
|
MimaKos
|
Ja cu sada rostilj neki, 100 stepeni ima
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 20.7.2019 16:54:40
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Za dorucak palacinke Za rucak domaca supica, stapici od tikvica i tarator salata. Dezert: trobojni dezert sa kajsijama.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 20.7.2019 18:55:28
|
|
|
|
MimaKos
|
I sada za veceru kiflice :)
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 20.7.2019 19:13:19
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: Olga75 Danas sam se baš dala u kuvanje i pravim prženice ( zamotanice, bundaškenjer, pofezne, leba u jajima) Samo si jos zavijače zaboravila😁
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 21.7.2019 7:40:45
|
|
|
|
popkica bebic
|
Za sada samo pitu sa jogurtom i jajima, a za ručak ću da pečem pile ili ču da punim papriku. Za večeru šta budete imalo. 😁🍗
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 21.7.2019 8:54:25
|
|
|
|
vocicana
|
Ja jos ne znam sta cu, ali cu vam ukrasti neku ideju. Mozda danas napravim neke zezalice da jedemo tortilje, supu moram da skuvam.
|
Anketa
ime za devojcicubebaakoje je lepse?Isidora (
37%)
Lena (
63%)
Ukupan broj glasova: 219Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!