Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 21.5.2019 8:30:27
|
|
|
|
bubulence
|
Izvadila malo teletine za supu, i mleveno meso, samo jos da smislim sta cu sa njim... Mozda rolat sa jajima
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 21.5.2019 9:01:28
|
|
|
|
Duškić
|
Omlet sa nekim zelenisem
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 21.5.2019 9:04:51
|
|
|
|
flamingos
|
Pileća bela čorbica,pohovane šnicle,pržen mlad krompir i salata
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 21.5.2019 9:43:29
|
|
|
|
Sanidej
|
Meksicki pasulj
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 21.5.2019 17:49:47
|
|
|
|
kamičak
|
Punila sam piletinu.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 22.5.2019 8:18:16
|
|
|
|
Duškić
|
Ja rekoh da mi date neku ideju, sta da pravim . Odoh i u C.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 22.5.2019 9:13:40
|
|
|
|
Filadendronka
|
Juce kajgana i kobasice za veceru posto jaja bas slabo jedemo inace. Umesila sam kolac od cokolade po receptu Ane RR. Danas grilujem povrce i videcu jos nesto.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 22.5.2019 9:23:54
|
|
|
|
bubulence
|
Bela corba, ustipci od tikvica, mladi krompir, salata.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 22.5.2019 9:57:13
|
|
|
|
kamičak
|
Sataras
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 22.5.2019 12:00:05
|
|
|
|
Sanidej
|
Pohovane tikvice
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 22.5.2019 12:02:12
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Danas supica i parmigiana di melanaze
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 22.5.2019 12:09:29
|
|
|
|
vocicana
|
Danas fasirane snicle, supa i salata. Nista vise ne znam sta cu.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 22.5.2019 12:12:07
|
|
|
|
jance
|
Kupio juce mm u Lidlu one njihove lazanje pa cu to da ispecem, taman da vidim da li je vredno kupovanja....
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 22.5.2019 12:33:15
|
|
|
|
Filadendronka
|
Javni kakve su. :) IZVORNA PORUKA: jance Kupio juce mm u Lidlu one njihove lazanje pa cu to da ispecem, taman da vidim da li je vredno kupovanja....
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 22.5.2019 16:01:42
|
|
|
|
Duškić
|
IZVORNA PORUKA: Filadendronka Javni kakve su. :) IZVORNA PORUKA: jance Kupio juce mm u Lidlu one njihove lazanje pa cu to da ispecem, taman da vidim da li je vredno kupovanja.... Moze..daj posalji jestive su sigurno
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 22.5.2019 17:47:26
|
|
|
|
flamingos
|
Jutros tople sendviče(ali sam mesila testo-preklopljena pica,već kako ko zove),a danas smo išli sa prijateljima na ručak u restoran.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 22.5.2019 19:03:31
|
|
|
|
Duškić
|
Krompirice i snicle Torticu sa cokoladnim mlekom
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 23.5.2019 8:43:27
|
|
|
|
jance
|
IZVORNA PORUKA: Filadendronka Javni kakve su. :) IZVORNA PORUKA: jance Kupio juce mm u Lidlu one njihove lazanje pa cu to da ispecem, taman da vidim da li je vredno kupovanja.... Evo da se javim kako sam obecala.... dobre su lazanje. Poprilicno jako zacinjene ( cak i za moj ukus a ja sam slovakinja) i meso malko lici na ono iz konzerve ali opsti utisak jeste da bredi tih para
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 23.5.2019 10:01:14
|
|
|
|
Duškić
|
Ok. Moze se probati znaci.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 23.5.2019 10:21:53
|
|
|
|
vocicana
|
Dobre su, odlicne! Danas, nista za rucak. Nemam snage. Mozdabi mogli da izadjemo negde da klopamo.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 23.5.2019 10:30:56
|
|
|
|
Sanidej
|
Ledene kocke
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 23.5.2019 10:33:25
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Spagete karbonara spremam kad dodjem sa posla da ne bude hladno. Juce sam pravila mafine sa spanacem.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 23.5.2019 12:12:54
|
|
|
|
Filadendronka
|
Hvala! :) IZVORNA PORUKA: jance IZVORNA PORUKA: Filadendronka Javni kakve su. :) IZVORNA PORUKA: jance Kupio juce mm u Lidlu one njihove lazanje pa cu to da ispecem, taman da vidim da li je vredno kupovanja.... Evo da se javim kako sam obecala.... dobre su lazanje. Poprilicno jako zacinjene ( cak i za moj ukus a ja sam slovakinja) i meso malko lici na ono iz konzerve ali opsti utisak jeste da bredi tih para
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 23.5.2019 12:14:54
|
|
|
|
Sanidej
|
Ako je uopste meso :)
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 23.5.2019 12:22:37
|
|
|
|
Ana RR
|
Danas domaće taljatele u sosu od sira i spanaća.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Ružice sa siromRingerajin kuvar: minnica
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?