Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 17.5.2019 11:08:50
|
|
|
|
Ana RR
|
Moj Marko isto neće supu iz kesice, kad je bolestan i boli ga stomak i vidi da je kuvam, mislim da mu je još gore popije samo malo one tečnosti, ne voli dete pa to ti je. Ja evo stavila i supicu da se kuva, mislila sam da nemam dovoljno povrća ali biće za jednu manju šerpu. Ja volim jaku supu, kada se oseti povrće i začini.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 17.5.2019 11:42:07
|
|
|
|
Sanidej
|
Gibanicu
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 17.5.2019 19:40:26
|
|
|
|
kamičak
|
pljeskavice i pomfrit
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 17.5.2019 20:04:37
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: kamičak pljeskavice i pomfrit Super ručak.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 17.5.2019 20:07:07
|
|
|
|
kamičak
|
Nije bas najzdravije, ali se najbrze pojede hehe
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 17.5.2019 20:13:37
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: kamičak Nije bas najzdravije, ali se najbrze pojede hehe Slažem se,ali kad ne možemo da odolimo
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 18.5.2019 11:06:19
|
|
|
|
kamičak
|
Corbicu od povrca
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 18.5.2019 11:19:51
|
|
|
|
nata11
|
Gulas se krcka.
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 19.5.2019 9:45:56
|
|
|
|
vocicana
|
Danas imamo prelepu supicu i spremicusamo mlade krompirice sa salatom, to cemo jesti, jer idemo na rodjendan u igraonicu, pa da se dete malo najede, pa ce tamo vrv da porusi sve sto mu se bude svidjalo.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 19.5.2019 9:53:36
|
|
|
|
kamičak
|
kacamak sa sirom
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 19.5.2019 12:32:11
|
|
|
|
Duškić
|
Jutros palacinke za rucak krompirici i salata. Tresnje imam ogromnu ciniju.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 19.5.2019 13:58:36
|
|
|
|
Filadendronka
|
Spansku pitu
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 19.5.2019 14:27:28
|
|
|
|
Sanidej
|
Pilecu supicu
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 19.5.2019 14:47:31
|
|
|
|
flamingos
|
Upravo sada krećem u kuhinju da pržim palačinke
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 19.5.2019 14:51:08
|
|
|
|
nata11
|
IZVORNA PORUKA: Filadendronka Spansku pitu Fil ako imas link da ne trosis vreme na kucanje molim te okaci. Ja je obozavam ali mi je uvek gletava/ spolja prepecena a unutra ziva. Rucak piletina zapecena sa basamelom i mladi krompir.
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 20.5.2019 13:16:36
|
|
|
|
Duškić
|
Kupila neko gril.povrce i imala sam rizoto.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 20.5.2019 13:19:15
|
|
|
|
Ana RR
|
Nato, ja je pravim tako što umutim proju po mom receptu i onda dodam mladi luk, papriku, kisele krastavčiće (njih često preskočim, nisu mi must have), šunku, sir...
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 20.5.2019 13:21:15
|
|
|
|
Duškić
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Nato, ja je pravim tako što umutim proju po mom receptu i onda dodam mladi luk, papriku, kisele krastavčiće (njih često preskočim, nisu mi must have), šunku, sir... I ja tako, uglavnom smuckam i super ispadne.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 20.5.2019 13:21:29
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Cezar salata i pileca supica.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 20.5.2019 13:44:51
|
|
|
|
Sanidej
|
Pancerote
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 20.5.2019 14:54:53
|
|
|
|
Filadendronka
|
Testeninu pene pesto
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 20.5.2019 16:55:13
|
|
|
|
Ana RR
|
Rolovana piletina, mladi krompirići (i to prženi na masti - 100 godina nisam tako spremala), salata sa paradajzom, krastavcima i mladim lukom. Za mene i kozji sir, meso nisam jela.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 20.5.2019 17:06:29
|
|
|
|
kamičak
|
spagete sa mlevenim mesom
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 20.5.2019 18:58:55
|
|
|
|
vocicana
|
Przim mlade krompirice sinu, spremicu mu i krastavac salatu, jeo je danas mnogo lepo.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 20.5.2019 22:45:37
|
|
|
|
Filadendronka
|
Vidim da je danas italijanska hrana bila masovno zastupljena, sutra bismo mogli preci na kinesku.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?