Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 2.4.2019 13:38:27
|
|
|
|
medamisko
|
Ostavila meso da se razledi pa da pravim nesto bryinski. Pire i meso.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 2.4.2019 13:43:43
|
|
|
|
mama Jo
|
Imam sataras od juce, dodacu samo pire krompir. Danas nema kolaca
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 2.4.2019 18:18:15
|
|
|
|
vocicana
|
Moji pojeli musaku, opet sutra spremanje.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 2.4.2019 21:41:12
|
|
|
|
veselicaa
|
Napravila i vocni kolac,upravo pecem palacinke.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 2.4.2019 21:53:40
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: mama Jo Imam sataras od juce, dodacu samo pire krompir. Danas nema kolaca Mislim da sam nekad pitala ali i zaboravila. Sta je sataras?
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 2.4.2019 21:55:57
|
|
|
|
veselicaa
|
Kod nas paprika,paradajz i jaja,sve se isprzi.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 2.4.2019 22:11:07
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: veselica RR Kod nas paprika,paradajz i jaja,sve se isprzi. To je sataras? Nisam, nikada pravila sa jajima.A paradajz, luk i paprika su nam becarac☺️
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 2.4.2019 22:30:37
|
|
|
|
veselicaa
|
E da,moze i luk.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 2.4.2019 22:37:08
|
|
|
|
mama Jo
|
Bubulence - upravo becarac je sataras 😊 Ja ga inace i zovem becarac, a onda je dosla moja rodjaka i rekla da je þo sataras, i ja onda nekada becarac nekada sataras kazem Bez jaja; paradajz, paprika, sargarepa, luk, i ja to kuvam u paradajz sosu tj.paradajz corbi, samo sto ja dodam i pilece belo na kockice pa mi to bude skroz rucak.
< Poruku je uredio mama Jo -- 2.4.2019 22:38:23 >
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 2.4.2019 22:39:01
|
|
|
|
veselicaa
|
Mi to najvise jedemo leti,kada ima domaceg povrca.Uz malo sira,bude savrsen rucak,dorucak.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 2.4.2019 22:53:40
|
|
|
|
mama Jo
|
Inace, dodala sam danas ipak kolac, opet medeno srce ali nesto sam drugacije uradila jer mi nije ispalo tsko lepo kao prosli put
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 2.4.2019 23:04:17
|
|
|
|
bubulence
|
Pa, reci becarac da te sve sremice razumeju☺️. Vidis, mogla bih to sutra ali kao sto kazes, sa belim mesom... Ne znam vise sta da izmisljam za rucak. A becarac inace svi volimo... Mada kao i Vesi, nacesce ga pravim leti...
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 3.4.2019 0:31:53
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Pilav (imam i za sutra) pohovala meso i pekla pomfrit
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 3.4.2019 5:52:04
|
|
|
|
mirana1
|
Punjene paprike i kajmak treba da stigne domaci.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 3.4.2019 10:48:08
|
|
|
|
Sanidej
|
Krompir pire i zapecena boranija
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 3.4.2019 11:11:01
|
|
|
|
vocicana
|
Danas moram opet kiflice da spremim, dete juce trazilo, bas je bio prosto dosadan. Muzu cu neki aromaticni krompir da spremim, malo mesa na tiganju gril, a za malog imam dobru corbicu, za ostalo, kako se bude izjasnio. Sutra planiram nesto sa rostilja.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 3.4.2019 11:16:14
|
|
|
|
Ana RR
|
Danas ništa. Neka se snađu kako znaju i umeju, nemam snage.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 3.4.2019 11:35:52
|
|
|
|
nata11
|
Musaka danas
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 3.4.2019 11:44:42
|
|
|
|
mirana1
|
A kupila testo za princes krofne, pa cu ih napuniti.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 3.4.2019 13:20:36
|
|
|
|
veselicaa
|
Makarone sa sirom.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 3.4.2019 15:28:39
|
|
|
|
mama Jo
|
Nudle. Za 3 minuta
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 3.4.2019 15:33:55
|
|
|
|
pari
|
Pitice iz tiganja i zdravi puding (avokada,banana,kakao i javorov sirup)
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 3.4.2019 15:48:10
|
|
|
|
MasnaMasnica
|
Za dorucak palacinke sa nutelelom ,plazmom u mleku ,lesnicima i bananom. Za rucak sareni pasulj sa vesalicama.A za veceru planiram, index burek.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 3.4.2019 16:50:15
|
|
|
|
Ana RR
|
Mašnice, palačinke za doručak, svaka čast. Ja ne bih mogla slatki doručak pa makar crkla od gladi.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 3.4.2019 18:10:46
|
|
|
|
MasnaMasnica
|
Ana mucio me je zeludac 3 nedelje, nisam jela bas nista. Zivela sam na korici hleba i jabuci. Pa sada jedem po vrlo malo, i ispunjavam zelje Uni; mada ona je imala i slan dorucak pre njih.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?