Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 31.3.2019 12:56:53
|
|
|
|
mama Jo
|
Ma da Voci, sve je relativno brzo, dodala sam i frikomovu zlatnu mesavinu uz malo pirinca uz to, i sa soja sosom odgore super brzi rucak. Salata krastavac, nesto mi sve ostalo delovalo bzvze u piljari
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 31.3.2019 12:58:35
|
|
|
|
veselicaa
|
I mi krastavac stalno kupujemo,N obozava.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 31.3.2019 21:03:08
|
|
|
|
veselicaa
|
Umesila i kiflice sa kremom.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 31.3.2019 21:08:13
|
|
|
|
bubulence
|
Nisam nista pravila ali smo isli na rucak i jela sam neki file sa pecenicom i kajmakom ispod saca, sa prazikukom, krompirom i sargarepom... Ne znam kada sam jela nesto toliko ukusno 🐽
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 31.3.2019 21:11:46
|
|
|
|
Sanidej
|
Vecera ustipci sa sirom
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 31.3.2019 21:14:49
|
|
|
|
veselicaa
|
Trudnica i ne treba da sprema,vec da seta
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 1.4.2019 7:43:17
|
|
|
|
mirana1
|
Sinoc razvila pitu sad da ispecem ,
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 1.4.2019 8:47:02
|
|
|
|
emicaa
|
Kod mene ce danas biti spagete bolonjeze
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 1.4.2019 10:17:41
|
|
|
|
Sanidej
|
Przenice uz krem sir
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 1.4.2019 10:24:30
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: Sanidej Przenice uz krem sir Sanidej da li ti to svaki dan pises sta spremas za rucak? Ili pises sva 3 obroka posebno u 3 poruke? Mi cemo danas neko testo na brzinu jer imamo dosta obaveza
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 1.4.2019 10:41:21
|
|
|
|
Ana RR
|
Bubi
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 1.4.2019 10:42:49
|
|
|
|
veselicaa
|
IZVORNA PORUKA: bubulence IZVORNA PORUKA: Sanidej Przenice uz krem sir Sanidej da li ti to svaki dan pises sta spremas za rucak? Ili pises sva 3 obroka posebno u 3 poruke? Mi cemo danas neko testo na brzinu jer imamo dosta obaveza I uzine Danas pile i krompir u rerni.
< Poruku je uredio veselica RR -- 1.4.2019 10:44:56 >
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 1.4.2019 10:45:29
|
|
|
|
Ana RR
|
Hahahaha Vesi Kod nas u planu za danas zapečena boranija sa junetinom.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 1.4.2019 10:47:48
|
|
|
|
medamisko
|
Svekrva zna najbolje da sprema
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 1.4.2019 10:52:30
|
|
|
|
bubulence
|
Jos malo pa cemo i zacine posebno pisati... Hajde bre...
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 1.4.2019 11:36:13
|
|
|
|
vocicana
|
Bubulence, pa kako kada te iritiraju nekim stvarima...no, za rucak sam planirala musaku, ali muz ne zeli da mu orgijam po kuci sa sudjem sada kada je voda dosla, jesce makarone I supu imaju od juce, tako da post prebacujem za sutra I musaku I novu corbicu I salatu.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 2.4.2019 10:31:18
|
|
|
|
Sanidej
|
Integralne stanglice
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 2.4.2019 10:33:14
|
|
|
|
vocicana
|
Danas ce biti musaka, moram po meso, pa da se bacim na spremanje.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 2.4.2019 10:48:35
|
|
|
|
Ana RR
|
Ja sam se nadala da će biti boranije i za danas ali toliko je bila lepa da se sve pojelo. Čak je i Marko rekao pa ovo je baš ukusno danas nešto brzinski, grilovana piletina i pirinač i salata, ili pileće tortilje.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 2.4.2019 10:52:17
|
|
|
|
Olga75
|
Matori i ja smo i dalje sami a imamo starog leba tako da ću ili pitu od njega ili zamotanice ( prženice, pofezne, moče- jee, nit prostijeg jela nit više naziva
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 2.4.2019 12:58:05
|
|
|
|
vocicana
|
Mleveno meso sam bacila, ali sam zato samlela piletinu I spremila musaku sa tikvicama. Msm da ce biti sada tek najslicnija svekrvinoj, stvarno je maher
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 2.4.2019 13:07:17
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: Olga75 Matori i ja smo i dalje sami a imamo starog leba tako da ću ili pitu od njega ili zamotanice ( prženice, pofezne, moče- jee, nit prostijeg jela nit više naziva U Sremu zavijace😂. Kod mene danas juneci gulas, zelena salata.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 2.4.2019 13:08:33
|
|
|
|
veselicaa
|
Pita sa spanacem.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 2.4.2019 13:30:02
|
|
|
|
pari
|
Gibanica sa rikotom :) i keks sa susenim jabukama po receptu Jamie Olivera :)
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 2.4.2019 13:31:54
|
|
|
|
mirana1
|
Sampinjone u rerni sa kackavaljem i meso.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici
Anketa
Koje ime da dam cerkici?Jelena27KOJE IME DA DAM CERKICI?!Nina (
19%)
Mia (
12%)
Iva (
13%)
Ivona (
12%)
Lana (
23%)
Anja (
20%)
Ukupan broj glasova: 288Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!