Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 23.12.2018 13:46:32
|
|
|
|
Ana RR
|
Zaa doručak pita od heljdinih kora sa sirom, za ručak ću sam za izgrilujem ćureće belo meso i povrće.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 23.12.2018 13:48:57
|
|
|
|
veselicaa
|
Danas pita sa sirom,sa razvucenim korama.Juce spremala dosta hrane i slatkisa pa ostalo.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 25.12.2018 19:40:28
|
|
|
|
Ana RR
|
Domaća goveđa supica, musaka od krompira, zelena salata sa ljubičastim lukom. Trileće za dezert. Upravo pravim cookies sutra za školu.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 25.12.2018 19:58:37
|
|
|
|
veselicaa
|
Pire krompir,snicle.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 25.12.2018 21:28:45
|
|
|
|
Jekica86
|
Sampinjoni u pavlaci, teleca corbica , a slatkis je bio mancmelov.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 25.12.2018 21:40:26
|
|
|
|
milicicak
|
Corba od bundeve,musaka od krompira, kupus salata i rizoto za sutra.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 26.12.2018 10:40:57
|
|
|
|
vocicana
|
Danas ce jesti musaku, a slatkis ce biti mafini sa kokosom, stavljam recept u C kuhinju. Bas smo zatajili svi, sve se stari recepti okrecu.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 26.12.2018 10:56:04
|
|
|
|
mila83
|
Mladi luk, slaninica ,sir i ajvar za dorucak Rucak riba i krompirici Za veceru planiram pitu sa prazilukom i pirincem. Desert / griz kolac sa lesnikom
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 26.12.2018 13:20:11
|
|
|
|
vocicana
|
Mila83 svaka tebi cast. Dade mi ideja puno sta cu da kombinujem.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 27.12.2018 18:38:17
|
|
|
|
vocicana
|
Ja danas napravih mafiunew, ali to je bre rcpt za cupavce. No nisu losi, pojelo se. Ali nije rcpt za kuhinju.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 31.12.2018 9:54:46
|
|
|
|
vocicana
|
Musaka od pileceg belog mesa, sa krompirima, corbica je od juce, dodajem salatu i mozda napravim neku torticu.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 31.12.2018 11:51:57
|
|
|
|
Ana RR
|
Kuvam supicu, pečem pile na pivu sa povrćem okolo, salata, milka torta. Za večeras pečem rolovano meso (punjeno spanaćem, šunkom, sirom, umotano u slaninu). Kiflice zamesila.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 31.12.2018 11:57:04
|
|
|
|
vocicana
|
Pa bas si vredna.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 1.1.2019 19:24:24
|
|
|
|
vocicana
|
Nista nisam i nisam imala ni volje a ni zelje. Imaju svega pa neka se snadju danas. Ne mogu stvarno... Sutra moze prebranac, sa nekim suvim mesom...
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 2.1.2019 7:56:00
|
|
|
|
jess021
|
Nisam nista, a ne znam ni sta da kazem mm da napravi. Nisam izvadila meso iz zamrzivaca. Dajte neki predlog za rucak bez mesa.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 2.1.2019 11:39:41
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Zapecene makarone sa sirom i jajima. Meni je ostala juce corba za decu i nama posna corba. Videcu sta cu za veceru.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 2.1.2019 13:02:03
|
|
|
|
Duškić
|
Svasta. Przila meso i papriku . Sad pravim kolac sa jabukama.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 2.1.2019 13:25:25
|
|
|
|
Ana RR
|
Meni je danas devojačka slava tako da ništa ne spremam, idemo kod mojih.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 13.1.2019 13:55:28
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ovde niko ne kuva od Bozica Juce krem corba od bundeve, giros, krompir pire i kiseo kupus. Danas pilav sa curetinom i corba. Za dorucak je bila proja.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 13.1.2019 13:56:45
|
|
|
|
Ana RR
|
Juče pohovana piletina i brokoli salata. Danas pica.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 13.1.2019 14:00:11
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Anci hocu i ja picu.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 13.1.2019 14:05:46
|
|
|
|
Ana RR
|
Hajde, izvoli
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 13.1.2019 14:24:57
|
|
|
|
Duškić
|
Rolate neke i makarone . Sad se kuva corbica.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 13.1.2019 14:26:36
|
|
|
|
suzi kju
|
Nista! 😆😆😆Kod drugarice na dprucak, rucak imam od juce, za veceru cu nesto smisliti. Palacinke, mini krofne, nesto brzo, a sto deca vole.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 13.1.2019 15:02:09
|
|
|
|
mila83
|
Rucak / kuvana boranija i peceni oslic iz rerne desert i vecera slane i slatke palacinke.Planiram i slatke sa sirom u rerni da zapecem, nisam dugo.
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici KrekeriRingerajin kuvar: Nedja RR
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?