Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 1.12.2018 19:04:16
|
|
|
|
Sarav
|
Pržila sam oslić I krompir salata. Za doručak picaaa
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 2.12.2018 9:13:45
|
|
|
|
Bubamara14
|
Mame, Moze li neki recept za kolace koji se vade modlom, da je lep i da ga deca rado jedu?
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 2.12.2018 9:16:58
|
|
|
|
branki*
|
danas domaca supa i pilav.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 2.12.2018 9:54:17
|
|
|
|
mama Jo
|
IZVORNA PORUKA: Bubamara14 Mame, Moze li neki recept za kolace koji se vade modlom, da je lep i da ga deca rado jedu? Super, evo cekam i ja 😊 U Sremu danas sve po redu, supa, saSupe meso, kuvani krompir i paradajz sos, pecena curka, kolaci sa visnjama
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 2.12.2018 11:01:48
|
|
|
|
emicaa
|
Kod mene danas pasulj,uospte se ne sjecam kad sam ga zadnji put spremala
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 2.12.2018 11:18:11
|
|
|
|
Ana RR
|
Danas ručak kod mame
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 2.12.2018 12:37:22
|
|
|
|
Olga75
|
Danas mesna vekna, da ne kažem fašir i neka mučena boranija, stavljena a kako ću je završiti i začiniti videću dok se skuva
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 2.12.2018 13:04:01
|
|
|
|
jess021
|
I kod mene danas supa, sos i meso. Nemam inace taj obicaj, ali ima puno mesa u supi pa da iskoristim.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 2.12.2018 13:11:14
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Birjan sa mesom. To mi je brzinski da ne moram da sedim pored sporeta bolesna.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 2.12.2018 17:36:06
|
|
|
|
Olga75
|
Koliko sam se danas razvlačila oko kuvanja napravila sam i norveške rolnice, jedva čekam da budu gotoveeee
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 2.12.2018 23:47:34
|
|
|
|
Mariya
|
Kod mene danas pileća supica, svinjski but sa roštilja, krompir salata i zelena salata, neki kolač sa džemom i čokoladom.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 3.12.2018 10:30:13
|
|
|
|
Ana RR
|
Ja ne znam šta ću danas, možda neku ribu ispečem sa povrćem.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 3.12.2018 10:44:17
|
|
|
|
bebilule
|
Ja opet juce skuhala i za danas. Supu i snicle u nekom sosu. Samo cu rizu.I M mi za veceras narucio ustipke. Da nema ko neki dobar recept da ne upijaju masnocu. Nekad sam pravila neke sa jogurtom i praskom za pecivo, cini mi se da oni ostanu suvi. Ovi sa germom bas upiju, bar moji.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 3.12.2018 11:20:12
|
|
|
|
Olga75
|
Ma sve što se prži napije se ulja , ja obično to stavim u cedku- đevđir se to valjda kaže i to salvetu pa par komada pa salvetu pa tek onda ređam na papir. Negde je bio recept uštipci u rerni ili krofne u rerni, da l je to Torbi stavila
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 3.12.2018 17:06:17
|
|
|
|
Mariya
|
Ja imala supu i meso od juče,danas samo pomfrit.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 3.12.2018 17:36:01
|
|
|
|
Duškić
|
Meso i cvarci , supa za veceru
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 3.12.2018 18:06:39
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Lenja pita sa visnjama, hlebI za rucak zapeceni fileti oslica sa krompirom.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 4.12.2018 9:32:18
|
|
|
|
emicaa
|
Za rucak cu nsm prziti krilca i uz to makarone zapecene. Za veceru sarma i domaci hljeb 😊
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 4.12.2018 10:15:00
|
|
|
|
Ana RR
|
Danas (i sutra) pasulj sa suvim mesom.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 9.12.2018 15:03:35
|
|
|
|
veselicaa
|
Danas snicle,pomfrit,domaca supa.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 10.12.2018 12:02:15
|
|
|
|
Olga75
|
Pica po Aninom receptu, opasno smo se navukli
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 10.12.2018 14:21:05
|
|
|
|
Ana RR
|
Olga Kod nas sarma. Moraću nešto drugo da spremim Marku, ne znam da li će mu prijati sarma.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 10.12.2018 20:13:46
|
|
|
|
vocicana
|
Kod mebne danas nista, osim blansiranog krompira [pa zapecenog u rerni, ostalo sam kupila, salatau, slatkis, kupila zito sa slagom, kako to volim...malo belog mesa sa rostilja i gozba, sta da vam kazem.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 11.12.2018 9:49:05
|
|
|
|
Olga75
|
Danas pileći paprikaš sa valjuškama, ima da se kuuuva da bude ko majkin
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 13.12.2018 19:35:08
|
|
|
|
branki*
|
kuvala sinoc boraniju sa piletinom da ima za dva dana.ostala torta od mog rodjendana,,sad za veceru pravila gibanicu i to je to.
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?