Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kladionica, poker, rulet...muske stvari... 7.10.2011 17:13:57
|
|
|
|
bebać
|
Hankić tuga je tuga, a problemi su problemi pa bili 'vako il 'nako izazvani Ja sam gore navela primjer da je to sve 'tu negdje' e sad treba biti nerealan pa nalazit opravdanja
|
|
RE: Kladionica, poker, rulet...muske stvari... 7.10.2011 20:21:31
|
|
|
|
hanka
|
Za sve tvoje navedeno moj mm bi svejedno dobio sut kartu Nema opravdanja za takve stvari
< Poruku je uredio hanka -- 7.10.2011 20:23:01 >
|
|
|
|
RE: Kladionica, poker, rulet...muske stvari... 8.11.2011 7:25:06
|
|
|
|
limunada
|
Moj muz se smirio sto se tice kladionice,preokupiran je obavezama kuca,dete i nema kad da ode,aj ponekad uplati al nije strasno.Ja sam protiv toga da ide cesto aj dobro ponkad cisto iz zabave al kod njega je jedno vreme samo to bila briga kao da se nije ozenio al eto vredelo je moje zvocanje
|
|
|
|
RE: Kladionica, poker, rulet...muske stvari... 22.11.2011 19:39:27
|
|
|
|
vesnam
|
To više volim ja nego on
|
|
|
|
RE: Kladionica, poker, rulet...muske stvari... 22.11.2011 19:50:12
|
|
|
|
zoća
|
moj ni tiket ne zna da popuni a kamo li da ide u kladionicu.Jednostavno ga ne zanima
|
|
|
|
RE: Kladionica, poker, rulet...muske stvari... 22.6.2012 16:32:10
|
|
|
|
tijatija
|
Nevolim ove pauze , kvote su prazne !!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Kladionica, poker, rulet...muske stvari... 22.6.2012 16:37:23
|
|
|
|
lanajelena
|
IZVORNA PORUKA: tijatija Nevolim ove pauze , kvote su prazne !!!!!!!! Tijo ti me odusevljavas,post sa prethodne strane ja se kladim sa dvoje dece i trece na putu a sad nas troje i cetvrto na putu Ja obozavam slot aparate ali sad bas dugo,dugo nisam igrala
|
|
|
|
RE: Kladionica, poker, rulet...muske stvari... 22.6.2012 16:55:18
|
|
|
|
tijatija
|
Ja volim kladionicu, znaci nepreterujem (za sad jos ) , ali 1,2 e kako kad , sad nisam duuugo, nervira me ovo prvenstvo kad nema sa cime da vezem a nemogu uplatiti na jedan par 1e za 2 A da i tenis uzivo , moze preko kompa pa 1e razvuuuucem jer je minimalna uplata 0.1c Dobro sto nisam milioner, garant bi zavrsila i u kazinu
|
|
|
|
RE: Kladionica, poker, rulet...muske stvari... 9.8.2012 20:56:32
|
|
|
|
tijatija
|
Izvinte morala sam, ZVEEEEEEEZDAAAAAA
|
|
|
|
RE: Kladionica, poker, rulet...muske stvari... 10.8.2012 1:22:26
|
|
|
|
Sanchy
|
Kladionica nam je oboma zanimacija s tim sto on cesce dobija nego ja..dugo igramo,nekoliko godina unazad..sve dok se ne preteruje sa uplatama to je po meni ok za razbibrigu
|
|
|
|
RE: Kladionica, poker, rulet...muske stvari... 10.8.2012 6:45:22
|
|
|
|
Anoniman
|
U mom okruženju niko nikad ne zalazi u kladionice i na slična mesta. Izvinite, zaista ne želim nikog da vređam već samo iznosim svoj pogled na to, meni je to potpuno infantilno. Ne bih mogla ni da se zabavljam a još manje udam za nekog kome to može biti predmet interesovanja.
|
|
|
|
RE: Kladionica, poker, rulet...muske stvari... 10.8.2012 8:33:28
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Sanchy Kladionica nam je oboma zanimacija s tim sto on cesce dobija nego ja..dugo igramo,nekoliko godina unazad..sve dok se ne preteruje sa uplatama to je po meni ok za razbibrigu Takođe. Svako mora da ima neki "porok", da daje pare za neku glupost, a kako ne pušimo, ne pijemo alkohol i ne izlazimo, ovo je još najbolja varijanta. I nema šta tu da se shvata, kao što neki igraju igrice na kompjuteru, tako su ovo igrice uživo
|
|
|
|
RE: Kladionica, poker, rulet...muske stvari... 10.8.2012 9:42:14
|
|
|
|
minavb
|
Nikad u životu ni mm ni ja nismo ušli u kladionicu. Ne zanima nas i ne kapiramo kako to funkcioniše. Jednom nam je drug objašnjavao, ništa nam nije bilo jasno.
|
|
RE: Kladionica, poker, rulet...muske stvari... 19.10.2013 16:21:29
|
|
|
|
lanajelena
|
Danas sam se kladila,ali sam se bas ishalavila tako da su male sanse
|
|
|
|
RE: Kladionica, poker, rulet...muske stvari... 20.10.2013 7:19:48
|
|
|
|
dijana1*
|
Jeco jesi li pogodila nesto Ja sam ranije bas cesto igrala kladionicu, jedno vreme svaki dan. Super zanimacija jos kada prodjes tiket
|
|
|
|
RE: Kladionica, poker, rulet...muske stvari... 20.10.2013 7:53:51
|
|
|
|
vukosava
|
Eh kad samo pomislim koliko sam studentskih dana provela igrajuci jamb, riziko, preferans i sta vec. Ceo zivot sam volela da se kartam i da igram neke tako igde na srecu. Ali nisam u zivotu zelela da na to dajem pare. Mene su u porodici vaspitali da to nije okej. Otac je kad nas vidi da se kartamo bacao karte (najbolji drug mu je bio kockar i video ga je u raznim kriznim situacijama pa je to isticao kao djavolja posla). A i nakon citanja knjige "Kockar" od Dostojevskog nekako mi se to uz "Decu sa Kolodvora Zoo" urezalo kao nesto sto nije ok. I tako mi je uvek bilo. I svi moji bivsi momci se nisu kladili (bar ne tada dok smo bili zajedno). Jednostavno je to jedna od stvari onih nekih zivotnih o kojima imam jak stav. I obicno me nervira ta neka leprsavost i vera da uopste sve te masine ne programira neki tamo covek koji ih takve napravi da nema leba da na duze staze budes u plusu. Predajem studentima elektro-mehanicke sisteme i programiranje tako da me niko ne moze ubediti da su ti algoritmi koji se koriste fer. Nema leba. Uvek gubi onaj koji se kocka a sistem ce da te pusta tek toliko da se navuces. Moje skromno misljenje.
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?