|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kladionica, poker, rulet...muske stvari...
7.10.2011 17:13:57   
bebać
Hankić tuga je tuga, a problemi su problemi pa bili 'vako il 'nako izazvaniuser posted image

Ja sam gore navela primjer da je to sve 'tu negdje' e sad treba biti nerealan pa nalazit opravdanjauser posted image

"Žena nikada ne može biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela”

(odgovor članu hanka)
Direktna veza do poruke: 51
7.10.2011 20:21:31   
hanka
Za sve tvoje navedeno moj mm bi svejedno dobio sut kartu
Nema opravdanja za takve stvari user posted image

< Poruku je uredio hanka -- 7.10.2011 20:23:01 >

(odgovor članu bebać)
Direktna veza do poruke: 52
8.11.2011 7:25:06   
limunada
Moj muz se smirio sto se tice kladionice,preokupiran je obavezama kuca,dete user posted image i nema kad da ode,aj ponekad uplati al nije strasno.Ja sam protiv toga da ide cesto aj dobro ponkad cisto iz zabave al kod njega je jedno vreme samo to bila briga kao da se nije ozenio al eto vredelo je moje zvocanje user posted image

(odgovor članu hanka)
Direktna veza do poruke: 53
22.11.2011 19:39:27   
vesnam
To više volim ja nego on user posted image

(odgovor članu limunada)
Direktna veza do poruke: 54
22.11.2011 19:50:12   
zoća
moj ni tiket ne zna da popuni a kamo li da ide u kladionicu.Jednostavno ga ne zanima

(odgovor članu vesnam)
Direktna veza do poruke: 55
22.6.2012 16:32:10   
tijatija
Nevolim ove pauze , kvote su prazne !!!!!!!!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 56
22.6.2012 16:37:23   
lanajelena

IZVORNA PORUKA: tijatija

Nevolim ove pauze , kvote su prazne !!!!!!!!

Tijo ti me odusevljavas,post sa prethodne strane ja se kladim sa dvoje dece i trece na putu a sad nas troje i cetvrto na putu user posted image

Ja obozavam slot aparate ali sad bas dugo,dugo nisam igrala user posted image

(odgovor članu tijatija)
Direktna veza do poruke: 57
22.6.2012 16:55:18   
tijatija
Ja volim kladionicu, znaci nepreterujem (za sad jos ) user posted image , ali 1,2 e kako kad , sad nisam duuugo, nervira me ovo prvenstvo kad nema sa cime da vezem a nemogu uplatiti na jedan par 1e za 2 user posted image
A da i tenis uzivo , moze preko kompa pa 1e razvuuuucem jer je minimalna uplata 0.1c
Dobro sto nisam milioner, garant bi zavrsila i u kazinu user posted image

(odgovor članu lanajelena)
Direktna veza do poruke: 58
9.8.2012 20:56:32   
tijatija
Izvinte morala sam, ZVEEEEEEEZDAAAAAA user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tijatija)
Direktna veza do poruke: 59
10.8.2012 1:22:26   
Sanchy
Kladionica nam je oboma zanimacija s tim sto on cesce dobija nego ja..dugo igramo,nekoliko godina unazad..sve dok se ne preteruje sa uplatama to je po meni ok za razbibriguuser posted image

(odgovor članu bebać)
Direktna veza do poruke: 60
10.8.2012 6:45:22   
Anoniman
U mom okruženju niko nikad ne zalazi u kladionice i na slična mesta. Izvinite, zaista ne želim nikog da vređam već samo iznosim svoj pogled na to, meni je to potpuno infantilno. Ne bih mogla ni da se zabavljam a još manje udam za nekog kome to može biti predmet interesovanja.

(odgovor članu Sanchy)
  Direktna veza do poruke: 61
10.8.2012 8:33:28   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Sanchy

Kladionica nam je oboma zanimacija s tim sto on cesce dobija nego ja..dugo igramo,nekoliko godina unazad..sve dok se ne preteruje sa uplatama to je po meni ok za razbibriguuser posted image

Takođe. Svako mora da ima neki "porok", da daje pare za neku glupost, a kako ne pušimo, ne pijemo alkohol i ne izlazimo, ovo je još najbolja varijanta. I nema šta tu da se shvata, kao što neki igraju igrice na kompjuteru, tako su ovo igrice uživouser posted image

(odgovor članu Sanchy)
  Direktna veza do poruke: 62
10.8.2012 9:42:14   
minavb
Nikad u životu ni mm ni ja nismo ušli u kladionicu. Ne zanima nas i ne kapiramo kako to funkcioniše. Jednom nam je drug objašnjavao, ništa nam nije bilo jasno.

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 63
19.10.2013 16:21:29   
lanajelena
Danas sam se kladila,ali sam se bas ishalavila tako da su male sanse user posted image

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 64
20.10.2013 7:19:48   
dijana1*
Jeco jesi li pogodila nestouser posted image
Ja sam ranije bas cesto igrala kladionicu, jedno vreme svaki dan. Super zanimacija jos kada prodjes tiketuser posted image user posted image

(odgovor članu lanajelena)
Direktna veza do poruke: 65
20.10.2013 7:53:51   
vukosava
Eh kad samo pomislim koliko sam studentskih dana provela igrajuci jamb, riziko, preferans i sta vec. Ceo zivot sam volela da se kartam i da igram neke tako igde na srecu. Ali nisam u zivotu zelela da na to dajem pare. Mene su u porodici vaspitali da to nije okej. Otac je kad nas vidi da se kartamo bacao karte (najbolji drug mu je bio kockar i video ga je u raznim kriznim situacijama pa je to isticao kao djavolja posla). A i nakon citanja knjige "Kockar" od Dostojevskog nekako mi se to uz "Decu sa Kolodvora Zoo" urezalo kao nesto sto nije ok. I tako mi je uvek bilo. I svi moji bivsi momci se nisu kladili (bar ne tada dok smo bili zajedno). Jednostavno je to jedna od stvari onih nekih zivotnih o kojima imam jak stav. I obicno me nervira ta neka leprsavost i vera da uopste sve te masine ne programira neki tamo covek koji ih takve napravi da nema leba da na duze staze budes u plusu. Predajem studentima elektro-mehanicke sisteme i programiranje tako da me niko ne moze ubediti da su ti algoritmi koji se koriste fer. Nema leba. Uvek gubi onaj koji se kocka a sistem ce da te pusta tek toliko da se navuces. Moje skromno misljenje.

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 66
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here