Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kladionica, poker, rulet...muske stvari... 14.5.2011 23:36:38
|
|
|
|
sandrina 85
|
Daaaa... Nema veze.. sutra cu neki fudbal da odigram... Prosli put smo imali neku dojavu.. ali mrka kapa. Mogu ja da im saljem dojave, bila i povoljnija a i pogodila bi
|
|
|
|
RE: Kladionica, poker, rulet...muske stvari... 14.5.2011 23:39:10
|
|
|
|
Anoniman
|
ludaku obozavam te
|
|
|
|
RE: Kladionica, poker, rulet...muske stvari... 15.5.2011 9:46:30
|
|
|
|
sandrina 85
|
Nestade mi net sinoc.. Evo pijem kafu i cekam da mi se kladza otvori, pa prvo u kladzu pa po hleb Salim se.. ali cu da odigram nesto posle..
|
|
|
|
RE: Kladionica, poker, rulet...muske stvari... 15.5.2011 15:43:40
|
|
|
|
limunada
|
IZVORNA PORUKA: bubulence limunadice meni se jedino ne svidja tu sto on krije od tebe... da je nebitno i npr jednom u 10 dana ne bi morao da krije, zar ne ? veliki sam protivnik kladionice jer znam da se tako pocinje. bivsi muz od moje kume je tako poceo, prvo u kladionicu, jednom nedeljno, pa svaki treci dan, svaki drugi, svaki... na kraju je po 15 sati sedeo u kladionici, uplacivao tikete sa pozajmljenim parama... a onda je presao na 'jace' kockanje... da se razumemo, niko ne postaje kockar preko noci... njihov brak se zavrsio jer je poceo fizicki da se obracunava sa njom kada nema da mu da pare... a bio je najmirnije stvorenje na svetu, po meni previse mekan i nezan ali eto... e sad, nisam htela da ti kazem da ce se to kod tebe desiti, molim te nemoj pogresno da me razumes, nego te samo savetujem da pratis njegovo ponasanje, da razgovaras sa njim... moja kuma je (bar ja mislim) najvise gresila sto nije htela da vidi stvari onakve kakve jesu... kada smo joj govorili da previse vremena provodi tamo prvo nam nije verovala a onda je govorila da mora necim da se zabavi... mm ide u kladionicu dva puta mesecno, kada dodje moj tata onda njih dvojica sklope zajedno jedan tiket, svaki da po 100 din i jos nikada nista nisu dobili... i nemoraju, da im ne postane slatko... bubulence mnogo mi znaci sto si mi napisala neki primer,jako mi zao sto krije od mene a obeco mi da nece ici bas sam tuzna i zbog jos nekih stvari al necu u ovoj temi.on gleda rezultate na laptopu pa kad ja naidjem krije i kaze da tonije zbog kladionice vec kao gleda rezultate fudbala,e veruj da mu nista nebranim,ode cesto na fudbal,kosarku...i opet laze neznam sta da kazem vise
|
|
RE: Kladionica, poker, rulet...muske stvari... 15.5.2011 19:42:43
|
|
|
|
Maccana
|
pa kad ja naidjem krije i kaze da tonije zbog kladionice vec kao gleda rezultate fudbala,e veruj da mu nista nebranim,ode cesto na fudbal,kosarku...i opet laze neznam sta da kazem viseuser posted image To je bas bezveze.Mislim da moras reagovati jer obicno zavisnici lazu.Mm i ja preeeeziremo kladionicu.
|
|
|
|
RE: Kladionica, poker, rulet...muske stvari... 17.5.2011 8:08:35
|
|
|
|
limunada
|
neznam ako mu opet nadjem listic poludecu,nemam reci.vidim i dalje gleda rezultate al sad nisam sigurna jel igrao il samo prati.
|
|
RE: Kladionica, poker, rulet...muske stvari... 17.5.2011 12:48:47
|
|
|
|
lanajelena
|
Ne shvatam sto dizete toliku frku oko toga(sem naravno ako preteruje sa ulogom) pa vecina voli kladionice i meni je to normalno cak je i meni zanimljivo da pratim te rezultate,pusti ga odigraj i ti neki tiket sta te briga zajedno se zabavljajte
|
|
|
|
RE: Kladionica, poker, rulet...muske stvari... 17.5.2011 13:11:22
|
|
|
|
Maccana
|
Neznam.....svako ima svoje misljenje.Moje je da je svaka zavisnost losa i slaba strana coveka.Ljudi koji svakodnevno idu u kladionicu su zavisnici.Makar trosili i 100 din na tiket...nije u tome stvar.Zavisnost je odlika sebicnih ljudi.I sama sam nekad bila zavisnik(cigarete)dok nisam shvatila da uvek neko trpi zbog mene a samim tim i ja.Ako je on zbog toga spreman da te laze vise mari za svoje gluposti nego za tvoju srecu.
|
|
|
|
RE: Kladionica, poker, rulet...muske stvari... 5.8.2011 13:53:45
|
|
|
|
tijatija
|
mm voli fudbal,i ja ga obozavam mm naravno a i fudbal on je i sudija pa se i ja razumem koliko toliko. Uplacuje tikete ali u grnanicama normale naravno i ja se kladim verovali ili ne sa dvoje dece i trece na putu mozda ce te misliti da sam malo , neko voli sminku, neko depilacije epilacije, kremice pomadice a ja volim da gledam fudbal i da uplatim vikendom koji tiket naravno zajedno sa mm.
|
|
|
|
RE: Kladionica, poker, rulet...muske stvari... 5.8.2011 13:55:17
|
|
|
|
tijatija
|
IZVORNA PORUKA: sandrina 85 Daaaa... Nema veze.. sutra cu neki fudbal da odigram... Prosli put smo imali neku dojavu.. ali mrka kapa. Mogu ja da im saljem dojave, bila i povoljnija a i pogodila bi Ja sad bas razmisljam da otvorim novu teme DOJAVE vidim da nebi bila sama u temi
|
|
|
|
RE: Kladionica, poker, rulet...muske stvari... 5.8.2011 13:56:51
|
|
|
|
lanajelena
|
javi mi na pp kad bude neka dojava
|
|
|
|
RE: Kladionica, poker, rulet...muske stvari... 5.8.2011 14:03:19
|
|
|
|
New Mom
|
IZVORNA PORUKA: lanajelena javi mi na pp kad bude neka dojava Opet ti u ovoj temi!
|
|
RE: Kladionica, poker, rulet...muske stvari... 5.8.2011 14:06:23
|
|
|
|
lanajelena
|
IZVORNA PORUKA: New Mom IZVORNA PORUKA: lanajelena javi mi na pp kad bude neka dojava Opet ti u ovoj temi! ...pocela sam da se smejem jos pre nego sto sam otvorila da vidim sta si napisala,znala sam da je neka prozivka
|
|
|
|
RE: Kladionica, poker, rulet...muske stvari... 5.8.2011 14:06:49
|
|
|
|
PoisonEve
|
tija ima grupa na facebook-u kladionica i mogu ti reci da cesto znaju da pogode
|
|
|
|
RE: Kladionica, poker, rulet...muske stvari... 5.8.2011 15:28:25
|
|
|
|
Lu
|
Jedno je sigurno, kod nas kladionicama posao cvjeta...i to nešto govori zar ne Svakakve se prodavnice, uslužne djelatnosti itd., zatvaraju, sve osim kladionica i još ih više otvaraju.
|
|
RE: Kladionica, poker, rulet...muske stvari... 5.8.2011 15:31:09
|
|
|
|
bebać
|
igra poker na fac-u, a prije je i uživo igrao na slot aparatima...nisam ulazila dublje u to koliko ulaže, jer kuća i ja i dijete nismo osjetili...al'' sam znala kad mi da ''100-200'' eura(''da kupim sebi šta hoću'') odakle mu i onda ga namjerno peckam ''odakle ti, ha?''
|
|
RE: Kladionica, poker, rulet...muske stvari... 5.8.2011 16:15:29
|
|
|
|
vukosava
|
IZVORNA PORUKA: Lu RR Ne volimo ni ja ni mm! Isto i mi. Najbolji drug mog tate je bio kockar a moj tata je cepao karte kad god bi video da smo ih nabavili kad smo bili mali. Moj komsija je izgubio ogromnu kucu na kocki a sa tim i svoju porodicu. Ja volim karte i drustvene igre al nikad ne bi nista za pare. Muz mi ne voli ni karte da igra, sport ga ne interesuje.
|
|
|
|
RE: Kladionica, poker, rulet...muske stvari... 5.8.2011 22:44:59
|
|
|
|
tijatija
|
IZVORNA PORUKA: lanajelena javi mi na pp kad bude neka dojava nemas problema PEZnam za tu grupu provirim nekad ali ipak volim sama da sastavim uvek imam neki ludi fiks za koji mi se uvek smiju ali 90% upali
|
|
|
|
RE: Kladionica, poker, rulet...muske stvari... 7.10.2011 14:07:38
|
|
|
|
tijatija
|
Ajmo zene, oce li Srbija dobiti nocas ????
|
|
|
|
RE: Kladionica, poker, rulet...muske stvari... 7.10.2011 14:43:15
|
|
|
|
lanajelena
|
IZVORNA PORUKA: tijatija Ajmo zene, oce li Srbija dobiti nocas ???? stize iz 1 u X (ne zamerite nemam pojma ko je domacin)
|
|
|
|
RE: Kladionica, poker, rulet...muske stvari... 7.10.2011 14:45:21
|
|
|
|
tijatija
|
IZVORNA PORUKA: lanajelena IZVORNA PORUKA: tijatija Ajmo zene, oce li Srbija dobiti nocas ???? stize iz 1 u X (ne zamerite nemam pojma ko je domacin) Pa znas sta , ja mislim da neces ni malo pogresiti
|
|
|
|
RE: Kladionica, poker, rulet...muske stvari... 7.10.2011 14:49:30
|
|
|
|
lanajelena
|
Mislis da dam sve pare sto imam
|
|
|
|
RE: Kladionica, poker, rulet...muske stvari... 7.10.2011 14:56:00
|
|
|
|
hanka
|
Ni mm ni ja ne volimo kladionice i kockarnice.Nema goreg neprijatelja za brak i zivot od kocke i narkomanije,sve ostalo moze da se resi.Ali volimo da se igramo sa kockicama i karticama a medjusobno kladjenje u cokolade,robovanje i sex uslugice Nasa fudbalska reprezentacija je osudjena na propast
|
|
|
|
RE: Kladionica, poker, rulet...muske stvari... 7.10.2011 15:40:23
|
|
|
|
bebać
|
Mislim da tema nije o porocima tipa ''''kockanje'''' i sve što ide oko tog poroka...već o ovim svakodnevnim muškim za*ebancijama koje nisu otišle u porok, nego su više tipa hobija E sad, ne mora da znači da taj ''''hobi'''' ode u porok, nit se slažem da je kockanje najgori porok...meni su svi poroci na istoj rang listi, a tu mi dodje i kurvanje...ništa manje nije bolno...nego muškarac koji ''''poludi'''' za drugom suknjom, pa ostavi i ženu i djecu radi te druge na ulici, to mi je isto kao da se kockao pa izgubio stan na kocki ili auto ili keš Pa zar nije????
< Poruku je uredio Olga RR -- 7.10.2011 15:42:37 >
|
|
RE: Kladionica, poker, rulet...muske stvari... 7.10.2011 15:59:41
|
|
|
|
hanka
|
IZVORNA PORUKA: Nedja RR Da li vasi muzevi vole ovakve stvari? Vole, ne u smislu zavisnosti, nego, onako, normalno vole? I kakav je vas stav prema tome, da li im "dozvoljavate"? Meni nije isto.Ne znam kako mozes takve stvari da poredis nije isto cigareta,alkohol,heroin,kocka,zene .Kad je hobi u pitanju to je u redu ako ne preraste u ozbiljnije a tesko da se ko moze suzdrzati kad sreca krene u pravcu duge.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?