Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: JanuaRRska kafanica 01/18 31.1.2018 8:22:46
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Dobro jutro. Sluzim i kafu i caj!
|
|
RE: JanuaRRska kafanica 01/18 31.1.2018 8:54:31
|
|
|
|
Duškić
|
Za mene moze vec druga kafica!
|
|
|
|
RE: JanuaRRska kafanica 01/18 31.1.2018 11:11:56
|
|
|
|
emicaa
|
jutro,ja nudim limunadu. Sunce sija,nadam se da ce ostati tako a ne kao juce.Mi bjezimo posle opet u setnju kako god da bude. Trebala bih oprati prozore a tako me mrzi,znam da ce ih do sutra opet umazati prstima
|
|
RE: JanuaRRska kafanica 01/18 31.1.2018 11:14:50
|
|
|
|
isidora88
|
Moze limunada za mene Emice ja sam juce prala prozore i evo danas su musavi i prljavi. Deca juce na rodjusu sve izbrljala
|
|
RE: JanuaRRska kafanica 01/18 31.1.2018 11:22:17
|
|
|
|
veselicaa
|
I ja pravila limunadu a imam i ruske kape.Malo kasnije i krempitu mm trazio da mu napravim. Uspavljujem Ninu,rucak skoro spreman,kada se Nina probudi da setamo negde.Dan je kao prolecni.
|
|
|
|
RE: JanuaRRska kafanica 01/18 31.1.2018 11:24:29
|
|
|
|
emicaa
|
Kad malo bolje razmislim ostavljam prozore za subotu.U nedelju imamo goste pa da budu cisti kad dodju
|
|
RE: JanuaRRska kafanica 01/18 31.1.2018 11:32:54
|
|
|
|
Duškić
|
Vitamini, moze! Bas sam umorna, a sad bi mogla setnja jedna.
|
|
|
|
RE: JanuaRRska kafanica 01/18 31.1.2018 13:55:06
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Dobar dan mame. Ja planiram sad jednu kafu. :)
|
|
|
|
RE: JanuaRRska kafanica 01/18 31.1.2018 17:48:05
|
|
|
|
emicaa
|
mi krenuli u setnju kad ono kisica sipi,ipak smo isli u setnju.Ostali oko sat vremena,nismo se istopili
|
|
RE: JanuaRRska kafanica 01/18 31.1.2018 17:51:49
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
I T i ja cemo sad napolje. Sad igraju uz ovo KLIK
|
|
RE: JanuaRRska kafanica 01/18 31.1.2018 19:04:32
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
KLIK Zenice, prelazimo u februar.
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?