Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: JanuaRRska kafanica 01/18 29.1.2018 20:58:08
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro vece. Veselice, nema te. Bas imas problem sa netom.
|
|
RE: JanuaRRska kafanica 01/18 29.1.2018 21:07:13
|
|
|
|
veselicaa
|
Sanjice mislim da je danas sredjeno sve,bas sam sizila bez neta.
|
|
|
|
RE: JanuaRRska kafanica 01/18 29.1.2018 21:17:57
|
|
|
|
Ana RR
|
Dobro veče koliko sam se smejala, igrali smo Čoveče ne ljuti se ili, u Markovom slučaju, Čoveče naljuti se još ga mm namerno provocira, ne znam ko je gori od njih dvojice
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: JanuaRRska kafanica 01/18 29.1.2018 21:35:41
|
|
|
|
Duškić
|
Uh, mami je bio rodjendan i vodila nas je u kafanicu. Bas sam se nazdrala ..jos i pivce popijem..Sad da zaspim slatko ! Laku noc!
|
|
|
|
RE: JanuaRRska kafanica 01/18 29.1.2018 21:40:26
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Dobro vece mame. A sam uspavala i sipala sam casu belog vina,ko je za? Preuzeli smo slike iz dm pa listam i sortiram.
|
|
|
|
RE: JanuaRRska kafanica 01/18 30.1.2018 6:45:10
|
|
|
|
Duškić
|
Dobro jutro! Hajdete kafica Nevena jesi li zadovoljna slikama, ja planiram kod njih da odradim.
|
|
|
|
RE: JanuaRRska kafanica 01/18 30.1.2018 8:49:39
|
|
|
|
dddaca
|
Dobro jutro. Duskic i ja sam radila prosle godine kod njih. Nisu lose,samo mi deluju manje. Cini mi se da su 9x13, da ne trazim sad. Nisam odavno gledala detalje ponude. Ali zate pare su sasvim ok
|
|
|
|
RE: JanuaRRska kafanica 01/18 30.1.2018 9:07:55
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Dobro veče koliko sam se smejala, igrali smo Čoveče ne ljuti se ili, u Markovom slučaju, Čoveče naljuti se još ga mm namerno provocira, ne znam ko je gori od njih dvojice Ovako je i kod nas, redovno. A mene izludjuje sto se Stefan ljuti
|
|
RE: JanuaRRska kafanica 01/18 30.1.2018 9:41:50
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro jutro. Kod nas se Sofi ljuti, ali ona je mala. I onda izbegava da igra Sta se pije?
|
|
RE: JanuaRRska kafanica 01/18 30.1.2018 11:10:19
|
|
|
|
veselicaa
|
Sanjice moze kafica? Kod nas se S ljuti i to mnogo,nece A da igra sa njom Ispratih S u skolu,tj mm je vozi kolima,on ode da plati neke racune,Nina sad uzinala pa da je uspavam.Dan je prelep,kao prolece da je.
|
|
|
|
RE: JanuaRRska kafanica 01/18 30.1.2018 11:28:28
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ja dosla u skolu. Napolje je bas prolece.
|
|
RE: JanuaRRska kafanica 01/18 30.1.2018 12:15:09
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Kao prolece, zato smo svi i bolesni
|
|
RE: JanuaRRska kafanica 01/18 30.1.2018 13:30:51
|
|
|
|
emicaa
|
gdje ste,pije li iko kaficu Ovde nije bas toliko toplo.Jutros se pojavilo sunce na cas i opet nestalo.Jdva cekam proljece zivota mi moga.Postajem depresivna
|
|
RE: JanuaRRska kafanica 01/18 30.1.2018 14:00:01
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Dobro jutro,dovar dan i kako vidim meni ce biti laku noc. Treba mi bokal vina. Toliko sam se iznervirala u DZ...Em su me spopali penzioneri sa peicom o jednoj stranci i nudjenju izleta. Nema sta i njima nisam rekla.
|
|
|
|
RE: JanuaRRska kafanica 01/18 30.1.2018 15:52:33
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Dobar dan. Ja nudim kafu, cak i vino Nevena, sta je bilo?
|
|
RE: JanuaRRska kafanica 01/18 30.1.2018 16:03:24
|
|
|
|
Duškić
|
Moze i vino Ivana, ja jurcala ceo dan. Sad ih uvela u kucu i da jedu nesto izludovali su.
|
|
|
|
RE: JanuaRRska kafanica 01/18 30.1.2018 17:20:26
|
|
|
|
dddaca
|
Kakvo vino u sred dana. Ko ce decu da vam cuva?
|
|
|
|
RE: JanuaRRska kafanica 01/18 30.1.2018 17:26:14
|
|
|
|
Ana RR
|
Ja pijem vino i radim
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: JanuaRRska kafanica 01/18 30.1.2018 17:32:40
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
A ja smuti i radim
|
|
RE: JanuaRRska kafanica 01/18 30.1.2018 17:46:57
|
|
|
|
dddaca
|
Joj ja ne radim i to bas pocinje da me nervira. Ali smuti mogu da popijem ili neki sveze cedjeni sokic
|
|
|
|
RE: JanuaRRska kafanica 01/18 30.1.2018 17:47:56
|
|
|
|
veselicaa
|
Mi isli u nabavku sa Ninom,setali malo,sada se ona probudila i evo sa smizlama se igra.Mm izasao,ja da sredim jos nesto po kuci.
|
|
|
|
RE: JanuaRRska kafanica 01/18 30.1.2018 20:45:33
|
|
|
|
vocicana
|
A a sam kao po obicaju na poslu, nocna , bas sam ovakva. Pije mi se i pila bih, ali ostavila sam za sutra , muzic i ja, po mogucstvu ako malisan legne ranije, a ja ne budem kontuzovana. Sta ima novo? Vidim da se temica o letovanju lepo ispisuje, bas volim kada svi negde idu.
|
|
RE: JanuaRRska kafanica 01/18 31.1.2018 6:32:13
|
|
|
|
vocicana
|
Hajmo kaficaaa, budjenje mamice. Ja jos malo i bezim kuci, ne da sam srecna, bas mi se nesto zgadilo, dok se okrenem, treca smena. A druga, ceo dan na poslu provedem. Moze i neka cedjena narandza, vitaminski bum, da se razbudimo. Nego se mislim sta za dorucak, sta za rucak.
|
|
RE: JanuaRRska kafanica 01/18 31.1.2018 6:58:55
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro jutro i u kafani. Moze sta god nudite.
|
|
RE: JanuaRRska kafanica 01/18 31.1.2018 7:01:01
|
|
|
|
Duškić
|
Dobro jutro. Ja sam za kafu !
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?