Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: DecembaRRsko dRRuženje 13.12.2017 9:48:50
|
|
|
|
Peace*
|
I meni se doapada. Malo sam smotana, pa kada uvrste više pokreta u jedno, tu se zbunim, ali valjda će vremenom postati bolje. A krenla sam jer se otvorila teretana na 2 koraka od Markovog džuda, i onda lovim treninge koji su u isto vreme kad i njegov džudo. Sutra je recimo La danza... tek to će da bude smehotres za mene ovako smotanu.
|
|
RE: DecembaRRsko dRRuženje 13.12.2017 9:52:06
|
|
|
|
krin 40
|
Ma extra..Svaka aktivnost je super samo da je svako prilagodi svojoj energiji.Ja sam npr jednom otišla sa komšinkom na pilates i smorila se debeloo.Ali zato jedva čekam da udaram u džak!
|
|
RE: DecembaRRsko dRRuženje 13.12.2017 9:54:28
|
|
|
|
Peace*
|
Slažem se. Unazad 2-3 nedelje sam išla na brzi hod. Skinula sam neki tehno na telefon, nabijem slušalice, i voziiiii... Tad sam shvatila kako je Novi Sad ustvari moguće veoma brzo obići.
|
|
RE: DecembaRRsko dRRuženje 13.12.2017 9:57:21
|
|
|
|
krin 40
|
..Tehno ti je dobar izbor za brzi hod
|
|
RE: DecembaRRsko dRRuženje 13.12.2017 10:03:40
|
|
|
|
Peace*
|
|
|
RE: DecembaRRsko dRRuženje 13.12.2017 10:15:01
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Joj, ne pricajte... I ja moram pod hitno negde da vezbam. Al nemam pojma kako da se uklopim sa macom
|
|
RE: DecembaRRsko dRRuženje 13.12.2017 10:19:53
|
|
|
|
dddaca
|
To vam je super kad volite da vezbate. Ja bas nisam neki tip za vezbanje. A da imam viska, imam. Ali ako treba da biram izmedju gladovanja i treninga izabrala bih gladovanje bez razmisljanja.
|
|
|
|
RE: DecembaRRsko dRRuženje 13.12.2017 10:20:12
|
|
|
|
krin 40
|
Ivana izguglaj..ima kod nas na Bulevaru baby friendly teretana
|
|
RE: DecembaRRsko dRRuženje 13.12.2017 10:31:36
|
|
|
|
krin 40
|
Ja i nemam nekog viška ili samo ja tako mislim Sada imam 52kg.Ja prosto volim da vežbam.
|
|
RE: DecembaRRsko dRRuženje 13.12.2017 10:37:44
|
|
|
|
dddaca
|
Ma ne mislim da treba da vezbaju samo one sa viskom, nego da im je to najpotrebnije. Stvarno je super sto volite da vezbate. Meni vise prija setnja, plivanje, setnja u prirodi, a ovo skakutanje i vezbanje, nije to za mene
|
|
|
|
RE: DecembaRRsko dRRuženje 13.12.2017 10:42:31
|
|
|
|
Peace*
|
Ja imam stomak, ništa strašno, ali meni je fuj. Imam one hurke sa strane. Celulit na dupetu i butinama imam od 7og osnovne, samo ga sad ima mnogo više.
|
|
RE: DecembaRRsko dRRuženje 13.12.2017 10:46:33
|
|
|
|
dddaca
|
Tako i ja, ali smatram da mi je to visak. Nisam mrsava, nisam ni debela, ali eto bas na tim delovima bih se trebala malo stanjiti. I to samo moze vezbama, znam, ali ne volim, sta cu
|
|
|
|
RE: DecembaRRsko dRRuženje 13.12.2017 10:51:54
|
|
|
|
Peace*
|
Tako je. Ni ja nisam debela. Ljudi kažu da sam luda kompletno. Al šta ću... mene nervira što ne nosim haljine jer sam mekana pa mi se useče guma od čarapa, i meni je to gadno.
|
|
RE: DecembaRRsko dRRuženje 13.12.2017 10:55:25
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ja sam dostigla zeljenu kilazu. Sad imam 53. Moram da se zategnem. Stomacic je ostao, ali to mogu samo da doteram vezbanjem.
|
|
RE: DecembaRRsko dRRuženje 13.12.2017 10:56:18
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Dobar dan Jao kiliceee Ja imam 3-4 viska al samo zato sto se slabo krecem. Cim.pocnem da radim otici ce.
|
|
|
|
RE: DecembaRRsko dRRuženje 13.12.2017 11:20:54
|
|
|
|
emicaa
|
ddaco nista strasno,grlo vec bolje.Svaki put kad ovako pocne spricnem par puta neki sprej i prodje.A djeca odlicno,hvala sto pitas ja imam stomak i uzasno me nervira ali ne vjezbam jer nemam motivaciju,navece kad bih mogla vjezbati jedva stojim od umora,a i kicma je toliko lose da u toku obicne setnje moram praviti pauze jer mi blokira pri dnu kicnu i nogu.Tako da,neka ga.Bar sam slatkise smanjila na minimum
|
|
RE: DecembaRRsko dRRuženje 13.12.2017 11:38:05
|
|
|
|
dddaca
|
Kako sad kicma zeza? Ja tebe zamisljam da si sva kao na struju U pozitivnom smislu. Ne uklapa mi se tu taj problem sa kicmom nikako Odosmo sad da kupimo cizmice. Jos nisam kupila detetu cizme za sneg. Bice najbolje da su se prodale.
|
|
|
|
RE: DecembaRRsko dRRuženje 13.12.2017 11:41:09
|
|
|
|
emicaa
|
ja i jesam kao ukljucena u struju i mi ona pravi probleme od druge trudnoce.Samo sto nemam zivce da lezim i cekam da prodje
|
|
RE: DecembaRRsko dRRuženje 13.12.2017 12:11:20
|
|
|
|
veselicaa
|
Emica samo juri,trci i radi svasta Ja ne znam ni koliko kg imam,znam samo da oblacim sve farmerice bez problema i to mi je ok
|
|
|
|
RE: DecembaRRsko dRRuženje 13.12.2017 12:15:47
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Krin, gledala sam, ali nemam zivaca ni snage da vucem bebu po prevozu kisi, snegu... Videcu jos sta cu.
|
|
RE: DecembaRRsko dRRuženje 13.12.2017 12:18:02
|
|
|
|
veselicaa
|
Ivana treba da odes,nece ti grami sami da odu
|
|
|
|
RE: DecembaRRsko dRRuženje 13.12.2017 12:23:44
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ja se nadam da ce te grame sprziti kiflice, strudle..
|
|
RE: DecembaRRsko dRRuženje 13.12.2017 13:01:53
|
|
|
|
emicaa
|
Ivana pokusaj i sa palacinkama sa nutelom,odlicno za skidanja masnih naslaga
|
|
RE: DecembaRRsko dRRuženje 13.12.2017 13:11:45
|
|
|
|
mali_mis
|
IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR Ja se nadam da ce te grame sprziti kiflice, strudle.. Ma sta se brines, spopadni muza, i ne daj mu da ista radi
|
|
|
|
RE: DecembaRRsko dRRuženje 13.12.2017 17:25:17
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Hmm, nije losa ideja za palačinke, sigurno ce pomoci Misu, nekad mora i da se spava.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?