Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: DecembaRRsko dRRuženje 12.12.2017 9:42:07
|
|
|
|
mama Jo
|
Joj mali mis - 5.dan je vec stvarno smor kijavica.... ajde sto pre da prodje vec jednom!! Kod nas sunce svim sjajem sija 😊
|
|
RE: DecembaRRsko dRRuženje 12.12.2017 12:37:39
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Dajem eto predlog da se malo smanje nagradne igre. Danima ko o cemu samo nagradnim igrama, samo te teme aktivne Odoh sad da spavam...laku noc
|
|
|
|
RE: DecembaRRsko dRRuženje 12.12.2017 12:38:10
|
|
|
|
veselicaa
|
Emice struja i kod vas? Ivana ti i ljubicasta boja Mi bili u nabavku,sad uspavala zlato,A dosla iz skole.Toplo,suncano samo duva vetar pa necu da izvodim Ninu dugo napolju,mozda malo prosetamo.
|
|
|
|
RE: DecembaRRsko dRRuženje 12.12.2017 12:41:26
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Vesi, volim i crvenu Kod nas je juce bas duvao vetar i bilo hladno. Nismo isli nigde. Danas je toplije i manje duva pa cemo skitati.
|
|
RE: DecembaRRsko dRRuženje 12.12.2017 13:04:00
|
|
|
|
mali_mis
|
Ne znam kakvo je vreme napolju, ali osecam se fenomenalno
|
|
|
|
RE: DecembaRRsko dRRuženje 12.12.2017 13:05:32
|
|
|
|
mama Jo
|
Super vreme, uopste nije hladno, bas lep dan, mi smo sad sat vremena trckarali i prokuvali 😊
|
|
RE: DecembaRRsko dRRuženje 12.12.2017 13:13:16
|
|
|
|
Peace*
|
Jao, meni ne odgovara ovakvo vreme. Kao pijana kokoš se osećam.
|
|
RE: DecembaRRsko dRRuženje 12.12.2017 14:38:42
|
|
|
|
mama Jo
|
Hahahahahahah, pijana kokos 😂😂 umreh sad stvarno 😂 Meni isto ne odgovara vrlo cesto, posebno sad u trudnoci, i ovakve promene bas znaju da mi uticu na pritisak koji je i onako nizak... Ali juce nisam izasla iz kuce, tako da mi danas bas nesto prijalo. Ali da - malo koji dan se i sama osecam kao pijana kokos 😂 Nudim kafu, kolacice, imam i sangriju... ko zeli - neka izvoli 😊
|
|
RE: DecembaRRsko dRRuženje 12.12.2017 15:12:05
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Meni je stvarno svejedno. Samo da ne pada kisa.
|
|
RE: DecembaRRsko dRRuženje 12.12.2017 15:50:04
|
|
|
|
mama Jo
|
Ne volis da sljapkas po blatnjavim baricama? 😂
|
|
RE: DecembaRRsko dRRuženje 12.12.2017 15:53:14
|
|
|
|
mali_mis
|
IZVORNA PORUKA: mama Jo Ne volis da sljapkas po blatnjavim baricama? 😂 Bolje su mi blatnjave barice, od bljuzgavice Ja hocu sneg, veliki sneg, da traje barem 3 dana, da podmirim godisnju potrebu za snegom. Al da pada tamo oko nove godine, da mm ne moze da dodje
|
|
|
|
RE: DecembaRRsko dRRuženje 12.12.2017 16:06:07
|
|
|
|
mama Jo
|
I ja zelim takav sneg, onaj veeeeliki jako, onaj sto se napravi Snssko Belic pa stoji tri dana... onako da skripi pod nogama☺☺ Joj sad si me podsetila.. Valjda ce ga biti 😊
|
|
RE: DecembaRRsko dRRuženje 12.12.2017 16:07:45
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ma, ovo uopste nije zima. Bas me nervira kad nema snega. Hocu da se deca malo raduju.
|
|
RE: DecembaRRsko dRRuženje 12.12.2017 16:49:00
|
|
|
|
emicaa
|
joj glava me boli od kad sam krenula na posao,ni tableta nije pomogla.Jos u petak radim i gotovo. Ja se radujem snijegu samo zbog Dore,znam koliko se ona raduje pa mi milina gledati je.Ovaj danas je prestao i odmah se i istopio
|
|
RE: DecembaRRsko dRRuženje 12.12.2017 18:26:25
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Bila kod kineza, kupila svecice, al nije bila bas ta nijansa ljubicaste koja mi treba i poskupeli su, 380 din.
|
|
RE: DecembaRRsko dRRuženje 12.12.2017 20:41:01
|
|
|
|
vocicana
|
Emice ovde ti je danas bila temperatura kao da ce visibabe da nicu, prolece, cista bolest od vremena. A koje si svecice kupila? Ja mnogo volim svecice. Mmmmm Dobro vece. Sluzim malo hladne palacinke, neko ko zeli kaficu, svecice ne smem da palim, radim, ali mogla bi sutra . Mrzim trecu smenu.
|
|
RE: DecembaRRsko dRRuženje 12.12.2017 20:45:40
|
|
|
|
emicaa
|
Voci ajd mjenjamo se za vrijeme Ivana zar je bitna i nijansa ljubicaste ajde stavljajte u temu slicice jelkica
|
|
RE: DecembaRRsko dRRuženje 13.12.2017 8:20:48
|
|
|
|
mali_mis
|
Jutro Ivana i ljubicanstvena Treba provaliti da li vise voli onu sto vuce na crveno ili na plavo ili sredina
|
|
|
|
RE: DecembaRRsko dRRuženje 13.12.2017 8:32:05
|
|
|
|
emicaa
|
dobro jutro,kakve ste ja sam se ubila kasljajuci nocas,a u grlu neka ljutina.
|
|
RE: DecembaRRsko dRRuženje 13.12.2017 9:20:39
|
|
|
|
dddaca
|
Dobro jutro. Gde sad bas da te uhvati? Kako su decica, jel njima bolje? Juce nisam citala sta ste pisale. Kod nas je upravo nestala struja, a telefon mi je skoro prazan. Nadam se da nece potrajati, posto nemam ni rucak za danas
|
|
|
|
RE: DecembaRRsko dRRuženje 13.12.2017 9:23:06
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Dobro jutro. Jeste, misu, ima vise nijansi ljubicaste Svecice su za jelku, Voci, obicne. Imam ukrase sive i plave, i plave svecice. Sad sam uzela ljubicaste kugle umesto plavih i ljubicaste svecice. Mi kitimo krajem decembra. Mada, telefon retko moze uhvatiti pravu nijansu ljubicaste.
|
|
RE: DecembaRRsko dRRuženje 13.12.2017 9:29:08
|
|
|
|
krin 40
|
Dobro jutro
|
|
RE: DecembaRRsko dRRuženje 13.12.2017 9:32:34
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro jutro. Ja cu sebi jedan caj. Danas je napolju bljak vreme.
|
|
RE: DecembaRRsko dRRuženje 13.12.2017 9:41:25
|
|
|
|
Peace*
|
Jutrić. Ja sam odlučila da ne kupujem nove ski pantalone nego da se expresno otopim i uđem u već postojeće. Tako sam prekjuče vežbala 30 days shred od Jilian Michaels, neka riba je odradila njen trening i stavila na YT (pošto ga je Jilian skinula, valjda da bismo kupili CD). A juče sam krenula na neke grupne treninge, pa sam bila prvi put na Fight club - u. To su kao pokreti iz borilačkih veština uz muziku. Extra. Dopada mi se. Ruke i noge jedva mičem. Ako nađem kome da uvalim decu, otići ću danas na Tonus 30 (koliko sam razumela - veže za trbušnjake i donja leđa) i Glute 30 (za guzicu). Ima riba da budem!
|
|
RE: DecembaRRsko dRRuženje 13.12.2017 9:46:18
|
|
|
|
krin 40
|
Peace to je dobar trening.Ja sam par godina išla na taj bo..nešto slično.U januaru krećem na kik box.To mi je dugoo bila želja.Nadja sada može takodje pa idemo zajedno.
< Poruku je uredio krin 40 -- 13.12.2017 9:47:59 >
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?