Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 13.2.2012 16:08:21
|
|
|
|
Anoniman
|
Pomoooc , ispekla sam koru za ledene kocke i prelila sa onim sirupom , nije jos upila kora sve a proslo je 20ak min , sta da radim ??
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 13.2.2012 16:09:03
|
|
|
|
Olga75
|
mozda da je malo izbusis ? ili stavis u vrucu pecnicu na par minuta ?
_____________________________
Marija je moj najveci uspeh JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 13.2.2012 16:15:48
|
|
|
|
Anoniman
|
Izbusila sam je , sacekacu jos malo ako ne upije stavicu je u rernu
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 13.2.2012 16:16:38
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 13.2.2012 16:23:31
|
|
|
|
Lilla
|
Ufff, pa ja sam omasila temu
< Poruku je uredio Lilla -- 13.2.2012 16:24:11 >
_____________________________
"Divno je biti nekome nesto, divno je biti tebi sve...Sve dok te drzim cvrsto za ruku, nikog na svijetu ja se ne bojim!"
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 22.2.2012 11:38:01
|
|
|
|
Anoniman
|
Dajte mi neki recept za tortu sa ananasom i piskotama , mnogo mi se jede
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 22.2.2012 11:44:15
|
|
|
|
viking
|
Ribizla, ne znam za taj recept, ali evo da vam stavim ovaj sajt pa barem parite oči www.callmecupcake.se
_____________________________
Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju "Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 22.2.2012 11:48:17
|
|
|
|
Anoniman
|
E hvala ti bas , sad mi se jedu i kupine
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 22.2.2012 12:13:04
|
|
|
|
viking
|
Uvek na usluzi
_____________________________
Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju "Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 23.2.2012 19:56:17
|
|
|
|
PoisonEve
|
Nesto su me u poslednje vreme zainteresovali indijski zacni. Jeli ko probao indijsku kuhinju?
_____________________________
"Svi smo mi deca. Jedina razlika je u nasim igrackama" Ajrton Sena
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 7.3.2012 17:27:36
|
|
|
|
Anoniman
|
Help! Sutra nam je godišnjica braka, hoću mm da spremim lignje, obozava ih. Mrzim ribu, smrdi mi i nikad u zivotu je nisam ni dotakla a kamo li spremala. Dakle, uđem u prodavnicu - to je jedino što znam. Kakve da kupim, treba li da ih čistim, ako treba, kako? Pravila bih ih sa nekim krompirom, mozda blitva, beli luk, ruzmarin...za recept bih se još i snašla, ali kako da ih izaberem, gde da kupujem i kako da ih pripremim za upotrebu?
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 7.3.2012 18:04:00
|
|
|
|
PoisonEve
|
Nedjo, ja nisam neki ekspert za to evo kako ih ja spremam: Kupim smrznuto pakovanje frikomovih lignji ali ne one kolutice nego krake i pipke, sve zajedno. Posto su ociscene, samo ih odledim i iseckam. Na maslinovom ulju prodinstam crni i beli luk i dodam lignje i malo belog vina. Brzo budu gotove.
_____________________________
"Svi smo mi deca. Jedina razlika je u nasim igrackama" Ajrton Sena
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 7.3.2012 18:11:00
|
|
|
|
Anoniman
|
Znači mogu da se kupe tako očišćene, da ne moram mnogo da ih pipkam Ja bih ih punila nečim, pa servirala sa krompirom i blitvom, našla sam neki recept gde idu ti kraci od lignji koji se izdinstaju sa crnim i belim lukom valjda pa se doda prezla i još nešto i time se pune lignje. Mislim da bi to bilo ok. Hvala PE
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 6.4.2012 19:07:16
|
|
|
|
meyo
|
mozda nije za temu al rekoh da pitam jel zna neko tj. moze mi pomoci sa receptom Domace pite sa sirom...posto nisam umjetnik za ova tijesta... uvijek kad pokusam kad se ispece pita bude jako jako tvrda... tj. kako da napravim kore ..ja ih lijepo razvijem ne puknu mi..al to kad se ispece ma nema sanse da se moze jesti
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 6.4.2012 19:09:12
|
|
|
|
Olga75
|
evo tema TESTO ZA PITU
_____________________________
Marija je moj najveci uspeh JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 6.4.2012 19:09:56
|
|
|
|
meyo
|
Hvala Olga sory na pogresnom postu
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 20.5.2012 21:49:30
|
|
|
|
PoisonEve
|
Kako pravite cezar salatu?
_____________________________
"Svi smo mi deca. Jedina razlika je u nasim igrackama" Ajrton Sena
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 21.5.2012 14:06:54
|
|
|
|
Anoniman
|
Imam lepu rukolu , sta da pravim
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 21.5.2012 14:29:56
|
|
|
|
minavb
|
Moju omiljenu salatu- kuvan i prohlađen krompir (najlepše je sa mladim), mladi luk, rukola i koziji sir, mada može i feta.
_____________________________
Mina, persona non grata :) Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 21.5.2012 14:30:43
|
|
|
|
Anoniman
|
Ispeci prasetinu a rukolu baci u smeće
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 21.5.2012 14:31:39
|
|
|
|
viking
|
Ribizla, možeš salatu sa rukolom, čeri paradajzom i parmezanom + balzamiko sirće (možeš da ubaciš i grilovanu piletinu i eto ti obrok-salata), a možeš da napraviš i pizzu pa odozgo rukolu.
_____________________________
Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju "Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 21.5.2012 14:31:51
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: Nedja RR Ispeci prasetinu a rukolu baci u smeće
_____________________________
Mina, persona non grata :) Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 21.5.2012 14:34:09
|
|
|
|
Anoniman
|
Nedjo Probacu i jedno i drugo , mada nikad nisam kuvala mladi krompir ? Picu necu jesti jos neko vreme , ta salata s piletinom mi super zvuci , hvala devojke
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 21.5.2012 14:46:20
|
|
|
|
Anoniman
|
Meni mladi krompir kad se skuva bude kao žvaka, nekako se tegli. Ja ga stavim u vatrostalnu, sa bukvalno dve kapi masnoće, poklopim, i posle 45-60 min, zavisi od veličine, voila
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 21.5.2012 14:48:58
|
|
|
|
minavb
|
Ja ga kuvam stalno, prelep je. Kad ga sklonim sa vatre, odmah ga ubacim u ledenu vodu.
_____________________________
Mina, persona non grata :) Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?