|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Pričajmo o hrani...
13.2.2012 16:08:21   
Anoniman
Pomoooc , ispekla sam koru za ledene kocke i prelila sa onim sirupom , nije jos upila kora sve a proslo je 20ak min , sta da radim ??

(odgovor članu Lu)
  Direktna veza do poruke: 201
   RE: Pričajmo o hrani...
13.2.2012 16:09:03   
Olga75
mozda da je malo izbusis ? ili stavis u vrucu pecnicu na par minuta ?

_____________________________

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 202
   RE: Pričajmo o hrani...
13.2.2012 16:15:48   
Anoniman
Izbusila sam je , sacekacu jos malo ako ne upije stavicu je u rernu

(odgovor članu Olga75)
  Direktna veza do poruke: 203
   [Obrisana poruka]
13.2.2012 16:16:38   
Brisani korisnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 204
   RE: Pričajmo o hrani...
13.2.2012 16:23:31   
Lilla
Ufff, pa ja sam omasila temu user posted image

< Poruku je uredio Lilla -- 13.2.2012 16:24:11 >


_____________________________

"Divno je biti nekome nesto, divno je biti tebi sve...Sve dok te drzim cvrsto za ruku, nikog na svijetu ja se ne bojim!"

(odgovor članu Brisani korisnik)
Direktna veza do poruke: 205
   RE: Pričajmo o hrani...
22.2.2012 11:38:01   
Anoniman
Dajte mi neki recept za tortu sa ananasom i piskotama , mnogo mi se jede

(odgovor članu Lilla)
  Direktna veza do poruke: 206
   RE: Pričajmo o hrani...
22.2.2012 11:44:15   
viking
Ribizla, ne znam za taj recept, ali evo da vam stavim ovaj sajt pa barem parite oči user posted image

www.callmecupcake.se

_____________________________

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 207
   RE: Pričajmo o hrani...
22.2.2012 11:48:17   
Anoniman
E hvala ti bas , sad mi se jedu i kupine user posted image

(odgovor članu viking)
  Direktna veza do poruke: 208
   RE: Pričajmo o hrani...
22.2.2012 12:13:04   
viking
Uvek na usluzi user posted image

_____________________________

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 209
   RE: Pričajmo o hrani...
23.2.2012 19:56:17   
PoisonEve
Nesto su me u poslednje vreme zainteresovali indijski zacni. Jeli ko probao indijsku kuhinju?

_____________________________

"Svi smo mi deca. Jedina razlika je u nasim igrackama"
Ajrton Sena

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 210
   RE: Pričajmo o hrani...
7.3.2012 17:27:36   
Anoniman
Help!

Sutra nam je godišnjica braka, hoću mm da spremim lignje, obozava ih.
Mrzim ribu, smrdi mi i nikad u zivotu je nisam ni dotakla a kamo li spremala.
Dakle, uđem u prodavnicu - to je jedino što znam.
Kakve da kupim, treba li da ih čistim, ako treba, kako? Pravila bih ih sa nekim krompirom, mozda blitva, beli luk, ruzmarin...za recept bih se još i snašla, ali kako da ih izaberem, gde da kupujem i kako da ih pripremim za upotrebu?

(odgovor članu PoisonEve)
  Direktna veza do poruke: 211
   RE: Pričajmo o hrani...
7.3.2012 18:04:00   
PoisonEve
Nedjo, ja nisam neki ekspert za to evo kako ih ja spremam:

Kupim smrznuto pakovanje frikomovih lignji ali ne one kolutice nego krake i pipke, sve zajedno. Posto su ociscene, samo ih odledim i iseckam. Na maslinovom ulju prodinstam crni i beli luk i dodam lignje i malo belog vina. Brzo budu gotove.

_____________________________

"Svi smo mi deca. Jedina razlika je u nasim igrackama"
Ajrton Sena

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 212
   RE: Pričajmo o hrani...
7.3.2012 18:11:00   
Anoniman
Znači mogu da se kupe tako očišćene, da ne moram mnogo da ih pipkamuser posted image Ja bih ih punila nečim, pa servirala sa krompirom i blitvom, našla sam neki recept gde idu ti kraci od lignji koji se izdinstaju sa crnim i belim lukom valjda pa se doda prezla i još nešto i time se pune lignje. Mislim da bi to bilo ok.
Hvala PEuser posted image

(odgovor članu PoisonEve)
  Direktna veza do poruke: 213
   RE: Pričajmo o hrani...
6.4.2012 19:07:16   
meyo
mozda nije za temu al rekoh da pitam
jel zna neko tj. moze mi pomoci sa receptom Domace pite sa sirom...posto nisam umjetnik za ova tijesta...
uvijek kad pokusam kad se ispece pita bude jako jako tvrda...user posted image
tj. kako da napravim kore ..ja ih lijepo razvijem ne puknu mi..al to kad se ispece ma nema sanse da se moze jesti

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 214
   RE: Pričajmo o hrani...
6.4.2012 19:09:12   
Olga75
evo tema TESTO ZA PITU


_____________________________

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu meyo)
Direktna veza do poruke: 215
   RE: Pričajmo o hrani...
6.4.2012 19:09:56   
meyo
Hvala Olga sory na pogresnom postu

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 216
   RE: Pričajmo o hrani...
20.5.2012 21:49:30   
PoisonEve
Kako pravite cezar salatu?

_____________________________

"Svi smo mi deca. Jedina razlika je u nasim igrackama"
Ajrton Sena

(odgovor članu meyo)
Direktna veza do poruke: 217
   RE: Pričajmo o hrani...
21.5.2012 14:06:54   
Anoniman
Imam lepu rukolu , sta da pravim

(odgovor članu PoisonEve)
  Direktna veza do poruke: 218
   RE: Pričajmo o hrani...
21.5.2012 14:29:56   
minavb
Moju omiljenu salatu- kuvan i prohlađen krompir (najlepše je sa mladim), mladi luk, rukola i koziji sir, mada može i feta.user posted image

_____________________________

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 219
   RE: Pričajmo o hrani...
21.5.2012 14:30:43   
Anoniman
Ispeci prasetinu a rukolu baci u smećeuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 220
   RE: Pričajmo o hrani...
21.5.2012 14:31:39   
viking
Ribizla, možeš salatu sa rukolom, čeri paradajzom i parmezanom + balzamiko sirće (možeš da ubaciš i grilovanu piletinu i eto ti obrok-salata), a možeš da napraviš i pizzu pa odozgo rukolu.

_____________________________

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 221
   RE: Pričajmo o hrani...
21.5.2012 14:31:51   
minavb

IZVORNA PORUKA: Nedja RR

Ispeci prasetinu a rukolu baci u smećeuser posted image

user posted image

_____________________________

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 222
   RE: Pričajmo o hrani...
21.5.2012 14:34:09   
Anoniman
Nedjo user posted image
Probacu i jedno i drugo , mada nikad nisam kuvala mladi krompir ?
Picu necu jesti jos neko vreme , ta salata s piletinom mi super zvuci , hvala devojke user posted image

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 223
   RE: Pričajmo o hrani...
21.5.2012 14:46:20   
Anoniman
Meni mladi krompir kad se skuva bude kao žvaka, nekako se tegli. Ja ga stavim u vatrostalnu, sa bukvalno dve kapi masnoće, poklopim, i posle 45-60 min, zavisi od veličine, voilauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 224
   RE: Pričajmo o hrani...
21.5.2012 14:48:58   
minavb
Ja ga kuvam stalno, prelep je. Kad ga sklonim sa vatre, odmah ga ubacim u ledenu vodu.

_____________________________

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>
Idi na:







Pire od karfiola i šargarepe
Ringerajin kuvar: little_one
Slana torta sa krekerima
Ringerajin kuvar: Maraj



Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here