Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 15.12.2011 16:00:50
|
|
|
|
Olga75
|
ja nisam uzimala taj od jabuke , samo klasik , ali planulo je
_____________________________
Marija je moj najveci uspeh JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 15.12.2011 16:01:51
|
|
|
|
Verus
|
Aj ne pricamo o hrani. NE prestajem da jedem kolace na poslu! Grrrrrr
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 15.12.2011 16:02:24
|
|
|
|
mihi
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR ja nisam uzimala taj od jabuke , samo klasik , ali planulo je Ima i s višnjom, taj Miloš jede.
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 15.12.2011 16:35:08
|
|
|
|
mihi
|
Verus, neke lepe voćne? Radiš do porođja?
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 13.1.2012 9:36:20
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: Nedja RR KAko se pravi glupi sutlijaš, najobičniji? Mi to nikad nismo voleli, a N zavoleo u vrtiću i sad me tera da mu pravim, help Skuhaš rizu u mlijeku, u koje si dodala šećer, vaniliju, cimet ( po zelji) Ja poslije izrendam čokolade ili pospem krašom.
< Poruku je uredio Lu RR -- 13.1.2012 9:37:05 >
_____________________________
Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio. Znači da više nisi vrijedan mog vremena!
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 13.1.2012 9:42:15
|
|
|
|
Lu
|
Imam ideju, tj. imam namirnice a treba mi ideja Ko je raspolozen nek piše šta bi se moglo napraviti od ovoga, treba mi za večeru. Sirni namaz s povrćem, šunkarica, sir ementaler, mileram,masline, kiseli krastavci, jaja, kečap, pileća prsa (sirova), grašak, kukuruz. Drugim riječima da očistim frizider Ne moram sve iskoristiti, ajde pišite ideje za mene a takodje i namirnice od kojih ne znate šta bi ste vi napravili
_____________________________
Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio. Znači da više nisi vrijedan mog vremena!
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 13.1.2012 9:44:23
|
|
|
|
Anoniman
|
ne znam da li volite one bele pihtije, tu ti idu skoro svi sastojci koje si nabrojala Ima recept na RR, a ima ih i svuda ne internetu.
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 29.1.2012 9:33:35
|
|
|
|
Anoniman
|
Pomoc ! md se jede grasak koji ja ne jedem i ne volim , on voli gust grasak sa mirodjijom kao prilog uz poh piletinu i pire , grozno pa sam resila da mu to danas napravim , ali ne znam kako taj grasak
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 29.1.2012 9:36:23
|
|
|
|
Olga75
|
prodinstas crni luk , dodas grasak da se dinsta , sipas vode da ogrezne i kuvas da voda skoro ispari ( da bude bas malo vode ) , razmutis brasno i sipas u grasak da poveze i stalno mesas dok se ne zgusne , ja ne stavljam mirodjiju nego mentu , zacinjavas pre nego sto stavis brasno to je moj recept za taj cvrsti grasak prijatno
_____________________________
Marija je moj najveci uspeh JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 29.1.2012 9:37:31
|
|
|
|
Anoniman
|
Napravicu onda tako Hvala ti Olga
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 11.2.2012 10:59:44
|
|
|
|
Anoniman
|
Ima li neka ideju kako proveriti da li je temp. mleka baš 80 stepeni a da ne uključuje guranje prsta u šerpu?
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 11.2.2012 11:02:30
|
|
|
|
Olga75
|
jedino da gurnes termometar
_____________________________
Marija je moj najveci uspeh JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 11.2.2012 11:09:51
|
|
|
|
Anoniman
|
Imam samo onaj za merenje telesne temperature, kakav se za to kupuje, i gde uopšte to da kupim
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 11.2.2012 11:16:25
|
|
|
|
Olga75
|
hu , pa ne znam , moja zaova ima termometar ( ona je hidrobiolog ) cim mi se javi pitacu je u apoteci nema , tamo imaju samo do 50 celzijusa e sad empirija , kad pocinje da se mreska onda je to oko 90 ali to ti je puno
_____________________________
Marija je moj najveci uspeh JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 11.2.2012 11:20:29
|
|
|
|
Anoniman
|
Da, baš sam sad u dilemi, a svaki put kad sam proveravala temp prstima nije bilo dobro po mene
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 11.2.2012 11:23:02
|
|
|
|
Olga75
|
nemoj prstima , iskreno ne znam koja je temperatura kljucanja mleka
_____________________________
Marija je moj najveci uspeh JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 11.2.2012 11:26:36
|
|
|
|
Anoniman
|
Pa oko 100 stepeni, ali u tom receptu piše 80-82 da treba da bude (ustvari nije ni mleko nego slatka pavlaka ). I u receptu kažu da se proveri guranjem prsta, gagana je pravila, baš me zanima kako je proveria, valjda će videti ovo...idem da joj ostavim link u temu
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 11.2.2012 11:29:26
|
|
|
|
Olga75
|
nemoj da guras prst , nego kad krene da se malo mrda , skloni pa sacekaj jedno vreme ( ne znam koliko ) ako gurnes prst ima da se opeces sigurno
_____________________________
Marija je moj najveci uspeh JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 11.2.2012 11:34:45
|
|
|
|
Anoniman
|
Neću, bar ne svoj sigurno, možda zamolim mm da vidi je l' mlako, nešto me sekira ovih dana
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 11.2.2012 11:40:45
|
|
|
|
Olga75
|
eeee , to moz
_____________________________
Marija je moj najveci uspeh JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 11.2.2012 11:51:02
|
|
|
|
gagana83
|
Nedjo, meni je pavlaka provrela dok sam se okrenula da dam Uni nosu, vec je pocelo da vri. Sklonila sam serpu sa ringle, sacekala minut-dva da se malo ohladi, sipala limun i vratila na ringlu. Mislim da nece biti problem ni ako malo omasis sa temperaturom.
_____________________________
ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 11.2.2012 11:51:41
|
|
|
|
Anoniman
|
ODlično, hvala puno
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 13.2.2012 10:00:15
|
|
|
|
Lu
|
Ribizla, molim te objasni mi kako praviš podvarak sa ćuretinom/puretinom, jel isto kao sa kokom? Mogu se i drugi uključiti, naravno
_____________________________
Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio. Znači da više nisi vrijedan mog vremena!
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 13.2.2012 10:05:45
|
|
|
|
Anoniman
|
Isto sve , nema tu mudrosti , ja uzmem cureci batak za to , nisam sa drugim delovima spremala . Stavim kupus , beli luk , inace stavim biber u zrnu , kad P jede ne stavim , lovorov list i meso , malo kasnije ga ubacim .. I da , ja kiseli kupus kad pravim u bilo kod obliku , pravim na domacoj masti , neuporedivo je bolje
< Poruku je uredio ribizla -- 13.2.2012 10:06:34 >
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 13.2.2012 10:14:09
|
|
|
|
Lu
|
E dobro praviš kao i ja, baš imam batak sa karabatakom, ko praseća butkica Nisam nikad pravila sa puretinom pa da pitam za svaki slučaj, tnx
_____________________________
Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio. Znači da više nisi vrijedan mog vremena!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Prebranac (bez brašna)Ringerjin kuvar: guppy RR
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
Бррррр....
пеперутка16
Да ли сте се икада сусрели са нечим непознатим на било који начин, са било чим натприродним нама људима?! Духови, ђаво, шејтане.....