|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Pričajmo o hrani...
15.12.2011 16:00:50   
Olga75
ja nisam uzimala taj od jabuke , samo klasik , ali planulo je user posted image

_____________________________

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu mihi)
Direktna veza do poruke: 176
   RE: Pričajmo o hrani...
15.12.2011 16:01:51   
Verus
Aj ne pricamo o hrani. NE prestajem da jedem kolace na poslu! Grrrrrruser posted image

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 177
   RE: Pričajmo o hrani...
15.12.2011 16:02:24   
mihi
IZVORNA PORUKA: Olga RR

ja nisam uzimala taj od jabuke , samo klasik , ali planulo je user posted image


Ima i s višnjom, taj Miloš jede.

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 178
   RE: Pričajmo o hrani...
15.12.2011 16:35:08   
mihi
Verus, neke lepe voćne? Radiš do porođja?

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 179
   RE: Pričajmo o hrani...
13.1.2012 9:36:20   
Lu
IZVORNA PORUKA: Nedja RR

KAko se pravi glupi sutlijaš, najobičniji?
Mi to nikad nismo voleli, a N zavoleo u vrtiću i sad me tera da mu pravim, helpuser posted image

Skuhaš rizu u mlijeku, u koje si dodala šećer, vaniliju, cimet ( po zelji)user posted image
Ja poslije izrendam čokolade ili pospem krašom.

< Poruku je uredio Lu RR -- 13.1.2012 9:37:05 >


_____________________________

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 180
   RE: Pričajmo o hrani...
13.1.2012 9:42:15   
Lu
Imam ideju, tj. imam namirnice a treba mi idejauser posted image
Ko je raspolozen nek piše šta bi se moglo napraviti od ovoga, treba mi za večeru.
Sirni namaz s povrćem, šunkarica, sir ementaler, mileram,masline, kiseli krastavci, jaja, kečap, pileća prsa (sirova), grašak, kukuruz.
Drugim riječima da očistim frizideruser posted image
Ne moram sve iskoristiti, ajde pišite ideje za mene a takodje i namirnice od kojih ne znate šta bi ste vi napraviliuser posted image

_____________________________

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 181
   RE: Pričajmo o hrani...
13.1.2012 9:44:23   
Anoniman
ne znam da li volite one bele pihtije, tu ti idu skoro svi sastojci koje si nabrojalauser posted image Ima recept na RR, a ima ih i svuda ne internetu.

(odgovor članu Lu)
  Direktna veza do poruke: 182
   RE: Pričajmo o hrani...
29.1.2012 9:33:35   
Anoniman
Pomoc ! md se jede grasak koji ja ne jedem i ne volim , on voli gust grasak sa mirodjijom kao prilog uz poh piletinu i pire , grozno user posted image pa sam resila da mu to danas napravim , ali ne znam kako taj grasak user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 183
   RE: Pričajmo o hrani...
29.1.2012 9:36:23   
Olga75
prodinstas crni luk , dodas grasak da se dinsta , sipas vode da ogrezne i kuvas da voda skoro ispari ( da bude bas malo vode ) , razmutis brasno i sipas u grasak da poveze i stalno mesas dok se ne zgusne , ja ne stavljam mirodjiju nego mentu , zacinjavas pre nego sto stavis brasno
to je moj recept za taj cvrsti grasak user posted image
prijatno


_____________________________

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 184
   RE: Pričajmo o hrani...
29.1.2012 9:37:31   
Anoniman
Napravicu onda tako user posted image Hvala ti Olga 

(odgovor članu Olga75)
  Direktna veza do poruke: 185
   RE: Pričajmo o hrani...
11.2.2012 10:59:44   
Anoniman
Ima li neka ideju kako proveriti da li je temp. mleka baš 80 stepeni a da ne uključuje guranje prsta u šerpu?

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 186
   RE: Pričajmo o hrani...
11.2.2012 11:02:30   
Olga75
jedino da gurnes termometar user posted image

_____________________________

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 187
   RE: Pričajmo o hrani...
11.2.2012 11:09:51   
Anoniman
Imam samo onaj za merenje telesne temperature, kakav se za to kupuje, i gde uopšte to da kupimuser posted image

(odgovor članu Olga75)
  Direktna veza do poruke: 188
   RE: Pričajmo o hrani...
11.2.2012 11:16:25   
Olga75
hu , pa ne znam , moja zaova ima termometar ( ona je hidrobiolog user posted image ) cim mi se javi pitacu je
u apoteci nema , tamo imaju samo do 50 celzijusa user posted image
e sad empirija , kad pocinje da se mreska onda je to oko 90 ali to ti je puno user posted image

_____________________________

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 189
   RE: Pričajmo o hrani...
11.2.2012 11:20:29   
Anoniman
Da, baš sam sad u dilemi, a svaki put kad sam proveravala temp prstima nije bilo dobro po meneuser posted image

(odgovor članu Olga75)
  Direktna veza do poruke: 190
   RE: Pričajmo o hrani...
11.2.2012 11:23:02   
Olga75
nemoj prstima , iskreno ne znam koja je temperatura kljucanja mleka user posted image


_____________________________

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 191
   RE: Pričajmo o hrani...
11.2.2012 11:26:36   
Anoniman
Pa oko 100 stepeni, ali u tom receptu piše 80-82 da treba da bude (ustvari nije ni mleko nego slatka pavlakauser posted image ). I u receptu kažu da se proveri guranjem prsta, gagana je pravila, baš me zanima kako je proveria, valjda će videti ovo...idem da joj ostavim link u temuuser posted image

(odgovor članu Olga75)
  Direktna veza do poruke: 192
   RE: Pričajmo o hrani...
11.2.2012 11:29:26   
Olga75
nemoj da guras prst , nego kad krene da se malo mrda , skloni pa sacekaj jedno vreme ( ne znam koliko user posted image )
ako gurnes prst ima da se opeces sigurno

_____________________________

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 193
   RE: Pričajmo o hrani...
11.2.2012 11:34:45   
Anoniman
Neću, bar ne svoj sigurno, možda zamolim mm da vidi je l' mlako, nešto me sekira ovih danauser posted image

(odgovor članu Olga75)
  Direktna veza do poruke: 194
   RE: Pričajmo o hrani...
11.2.2012 11:40:45   
Olga75
eeee , to moz user posted image

_____________________________

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 195
   RE: Pričajmo o hrani...
11.2.2012 11:51:02   
gagana83
Nedjo,  meni je pavlaka provrela user posted image dok sam se okrenula da dam Uni nosu, vec je pocelo da vri. Sklonila sam serpu sa ringle, sacekala minut-dva da se malo ohladi, sipala limun i vratila na ringlu.
Mislim da nece biti problem ni ako malo omasis sa temperaturom.


_____________________________

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 196
   RE: Pričajmo o hrani...
11.2.2012 11:51:41   
Anoniman
ODlično, hvala punouser posted image

(odgovor članu gagana83)
  Direktna veza do poruke: 197
   RE: Pričajmo o hrani...
13.2.2012 10:00:15   
Lu
Ribizla, molim te objasni mi kako praviš podvarak sa ćuretinom/puretinom, jel isto kao sa kokom?
Mogu se i drugi uključiti, naravnouser posted image

_____________________________

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 198
   RE: Pričajmo o hrani...
13.2.2012 10:05:45   
Anoniman
Isto sve , nema tu mudrosti , ja uzmem cureci batak za to , nisam sa drugim delovima spremala . Stavim kupus , beli luk , inace stavim biber u zrnu , kad P jede ne stavim , lovorov list i meso , malo kasnije ga ubacim .. I da , ja kiseli kupus kad pravim u bilo kod obliku , pravim na domacoj masti , neuporedivo je bolje user posted image

< Poruku je uredio ribizla -- 13.2.2012 10:06:34 >

(odgovor članu Lu)
  Direktna veza do poruke: 199
   RE: Pričajmo o hrani...
13.2.2012 10:14:09   
Lu
E dobro praviš kao i ja,  baš imam batak sa karabatakom, ko praseća butkicauser posted image
Nisam nikad pravila sa puretinom pa da pitam za svaki slučaj, tnxuser posted image


_____________________________

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sledeća stranica >   >>
Idi na:







Pire od karfiola i šargarepe
Ringerajin kuvar: little_one
Slana torta sa krekerima
Ringerajin kuvar: Maraj



image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here