Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 15.12.2011 16:00:50
|
|
|
|
Olga75
|
ja nisam uzimala taj od jabuke , samo klasik , ali planulo je
_____________________________
Marija je moj najveci uspeh JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 15.12.2011 16:01:51
|
|
|
|
Verus
|
Aj ne pricamo o hrani. NE prestajem da jedem kolace na poslu! Grrrrrr
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 15.12.2011 16:02:24
|
|
|
|
mihi
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR ja nisam uzimala taj od jabuke , samo klasik , ali planulo je Ima i s višnjom, taj Miloš jede.
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 15.12.2011 16:35:08
|
|
|
|
mihi
|
Verus, neke lepe voćne? Radiš do porođja?
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 13.1.2012 9:36:20
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: Nedja RR KAko se pravi glupi sutlijaš, najobičniji? Mi to nikad nismo voleli, a N zavoleo u vrtiću i sad me tera da mu pravim, help Skuhaš rizu u mlijeku, u koje si dodala šećer, vaniliju, cimet ( po zelji) Ja poslije izrendam čokolade ili pospem krašom.
< Poruku je uredio Lu RR -- 13.1.2012 9:37:05 >
_____________________________
Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio. Znači da više nisi vrijedan mog vremena!
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 13.1.2012 9:42:15
|
|
|
|
Lu
|
Imam ideju, tj. imam namirnice a treba mi ideja Ko je raspolozen nek piše šta bi se moglo napraviti od ovoga, treba mi za večeru. Sirni namaz s povrćem, šunkarica, sir ementaler, mileram,masline, kiseli krastavci, jaja, kečap, pileća prsa (sirova), grašak, kukuruz. Drugim riječima da očistim frizider Ne moram sve iskoristiti, ajde pišite ideje za mene a takodje i namirnice od kojih ne znate šta bi ste vi napravili
_____________________________
Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio. Znači da više nisi vrijedan mog vremena!
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 13.1.2012 9:44:23
|
|
|
|
Anoniman
|
ne znam da li volite one bele pihtije, tu ti idu skoro svi sastojci koje si nabrojala Ima recept na RR, a ima ih i svuda ne internetu.
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 29.1.2012 9:33:35
|
|
|
|
Anoniman
|
Pomoc ! md se jede grasak koji ja ne jedem i ne volim , on voli gust grasak sa mirodjijom kao prilog uz poh piletinu i pire , grozno pa sam resila da mu to danas napravim , ali ne znam kako taj grasak
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 29.1.2012 9:36:23
|
|
|
|
Olga75
|
prodinstas crni luk , dodas grasak da se dinsta , sipas vode da ogrezne i kuvas da voda skoro ispari ( da bude bas malo vode ) , razmutis brasno i sipas u grasak da poveze i stalno mesas dok se ne zgusne , ja ne stavljam mirodjiju nego mentu , zacinjavas pre nego sto stavis brasno to je moj recept za taj cvrsti grasak prijatno
_____________________________
Marija je moj najveci uspeh JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 29.1.2012 9:37:31
|
|
|
|
Anoniman
|
Napravicu onda tako Hvala ti Olga
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 11.2.2012 10:59:44
|
|
|
|
Anoniman
|
Ima li neka ideju kako proveriti da li je temp. mleka baš 80 stepeni a da ne uključuje guranje prsta u šerpu?
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 11.2.2012 11:02:30
|
|
|
|
Olga75
|
jedino da gurnes termometar
_____________________________
Marija je moj najveci uspeh JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 11.2.2012 11:09:51
|
|
|
|
Anoniman
|
Imam samo onaj za merenje telesne temperature, kakav se za to kupuje, i gde uopšte to da kupim
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 11.2.2012 11:16:25
|
|
|
|
Olga75
|
hu , pa ne znam , moja zaova ima termometar ( ona je hidrobiolog ) cim mi se javi pitacu je u apoteci nema , tamo imaju samo do 50 celzijusa e sad empirija , kad pocinje da se mreska onda je to oko 90 ali to ti je puno
_____________________________
Marija je moj najveci uspeh JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 11.2.2012 11:20:29
|
|
|
|
Anoniman
|
Da, baš sam sad u dilemi, a svaki put kad sam proveravala temp prstima nije bilo dobro po mene
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 11.2.2012 11:23:02
|
|
|
|
Olga75
|
nemoj prstima , iskreno ne znam koja je temperatura kljucanja mleka
_____________________________
Marija je moj najveci uspeh JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 11.2.2012 11:26:36
|
|
|
|
Anoniman
|
Pa oko 100 stepeni, ali u tom receptu piše 80-82 da treba da bude (ustvari nije ni mleko nego slatka pavlaka ). I u receptu kažu da se proveri guranjem prsta, gagana je pravila, baš me zanima kako je proveria, valjda će videti ovo...idem da joj ostavim link u temu
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 11.2.2012 11:29:26
|
|
|
|
Olga75
|
nemoj da guras prst , nego kad krene da se malo mrda , skloni pa sacekaj jedno vreme ( ne znam koliko ) ako gurnes prst ima da se opeces sigurno
_____________________________
Marija je moj najveci uspeh JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 11.2.2012 11:34:45
|
|
|
|
Anoniman
|
Neću, bar ne svoj sigurno, možda zamolim mm da vidi je l' mlako, nešto me sekira ovih dana
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 11.2.2012 11:40:45
|
|
|
|
Olga75
|
eeee , to moz
_____________________________
Marija je moj najveci uspeh JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 11.2.2012 11:51:02
|
|
|
|
gagana83
|
Nedjo, meni je pavlaka provrela dok sam se okrenula da dam Uni nosu, vec je pocelo da vri. Sklonila sam serpu sa ringle, sacekala minut-dva da se malo ohladi, sipala limun i vratila na ringlu. Mislim da nece biti problem ni ako malo omasis sa temperaturom.
_____________________________
ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 11.2.2012 11:51:41
|
|
|
|
Anoniman
|
ODlično, hvala puno
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 13.2.2012 10:00:15
|
|
|
|
Lu
|
Ribizla, molim te objasni mi kako praviš podvarak sa ćuretinom/puretinom, jel isto kao sa kokom? Mogu se i drugi uključiti, naravno
_____________________________
Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio. Znači da više nisi vrijedan mog vremena!
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 13.2.2012 10:05:45
|
|
|
|
Anoniman
|
Isto sve , nema tu mudrosti , ja uzmem cureci batak za to , nisam sa drugim delovima spremala . Stavim kupus , beli luk , inace stavim biber u zrnu , kad P jede ne stavim , lovorov list i meso , malo kasnije ga ubacim .. I da , ja kiseli kupus kad pravim u bilo kod obliku , pravim na domacoj masti , neuporedivo je bolje
< Poruku je uredio ribizla -- 13.2.2012 10:06:34 >
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 13.2.2012 10:14:09
|
|
|
|
Lu
|
E dobro praviš kao i ja, baš imam batak sa karabatakom, ko praseća butkica Nisam nikad pravila sa puretinom pa da pitam za svaki slučaj, tnx
_____________________________
Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio. Znači da više nisi vrijedan mog vremena!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici KrekeriRingerajin kuvar: Nedja RR
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.