Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 29.7.2020 15:33:10
|
|
|
|
pari
|
Tri leće htela i ja juče pa na kraju napravila čiz...a trebala sam tri leće jer mm voli... Nisam imala belo brašno nego samo integralno pa nisam bila sigurna da li mogu
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 29.7.2020 15:34:56
|
|
|
|
flamingos
|
Jess,Pari,bravo za vas.Stižem.😀Tri leće nisam nikad pravila,a čizkejk svi volimo i često ga pravim.Iživajte.❤
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 29.7.2020 15:39:57
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
mama jo, ovo je moj moto😀
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 29.7.2020 15:43:09
|
|
|
|
jess021
|
Mama jo, kako ne ide? A slatka pavlaka? Gde ces slađe i masnije🤣
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 29.7.2020 15:53:36
|
|
|
|
mama Jo
|
Pa da, ali jos i nutelu u to da dodam nekako ne mogu Sanjice super je, mogla bih i ja tako
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 29.7.2020 16:18:19
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Sanjice vrhunskka slika 👍👍👍
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 29.7.2020 17:17:19
|
|
|
|
physio70
|
Sanjice to je sjajan moto.
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 30.7.2020 0:19:17
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Ja sam mislila da je to tri lece i cizkejk isto. Sad cu malo da guglam.
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 30.7.2020 8:13:46
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Evo razlike Tri lece Ciz😊
< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 30.7.2020 8:15:12 >
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 30.7.2020 8:17:55
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: Mirko Svirko Ja sam mislila da je to tri lece i cizkejk isto. Sad cu malo da guglam. Nije.Tri leće nisam pravila,ali znam kako se pravi.Probaću nekom prillikom.Čizkejk pravim,svi ga volimo.❤
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 30.7.2020 8:21:35
|
|
|
|
branki*
|
Ja trilece nw volim i nw jedem. Ciz mnogo volim.ali ga jos nisam sama pravila.sve kao da na pravim,bilo raznog voca,ima ga i sad i sve nekako smetnem sa uma.ali,pravicu definiivno.na listi je.
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 30.7.2020 9:08:40
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: Mirko Svirko Ja sam mislila da je to tri lece i cizkejk isto. Sad cu malo da guglam. Tri leće (tres leches) je poput koha samo što se preliva sa tri vrste mleka (odatle i naziv) i gore ide karamel. Jako je ukusan.
< Poruku je uredio Ana RR -- 30.7.2020 9:09:04 >
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 30.7.2020 9:45:51
|
|
|
|
physio70
|
Trilece i ciz nebo i zemlja. Ja sam uvek za ciz.
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 30.7.2020 9:56:59
|
|
|
|
jess021
|
Meni se dopada tri lece, iako najviše volim sama da pravim karamel, oavj kupovni je prepun aditiva i koje cega
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 30.7.2020 12:39:07
|
|
|
|
pari
|
Jess, planiram da pravim tri leće po onom receptu što si mi poslala za par dana...
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 30.7.2020 12:59:40
|
|
|
|
mama Jo
|
IZVORNA PORUKA: branki* Ja trilece nw volim i nw jedem. Ciz mnogo volim.ali ga jos nisam sama pravila.sve kao da na pravim,bilo raznog voca,ima ga i sad i sve nekako smetnem sa uma.ali,pravicu definiivno.na listi je. I ja sam tako, dugo se nisam usudila da ga napravim, sve nesto mislim ne znam ja to. Kad sam ga nedavno napravila prvi put odusevila sam se, i jedno 5 puta sam od tada pravila, sa raznim vocem.
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 30.7.2020 14:14:43
|
|
|
|
physio70
|
Jel pravio neko njujorski ciz?
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 30.7.2020 15:27:33
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Moj muz odavno. Nista specijalno.
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 30.7.2020 21:51:42
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: physio70 Jel pravio neko njujorski ciz? Nisam pravila,a ti?Najviše volimo sa malinama,klasičan.A sa čime je taj?
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 30.7.2020 22:18:08
|
|
|
|
Ana RR
|
Jela sam ga kad sam bila preko, meni se ne dopada. Previše sirast i jajast ukus , nije mi to to.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 30.7.2020 22:21:06
|
|
|
|
flamingos
|
Sirast i jajast ukus-znači da ga zaobiđem😀
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 30.7.2020 22:53:13
|
|
|
|
physio70
|
I meni deluje da ima mnogo sira zato i pitam.
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 30.7.2020 22:54:16
|
|
|
|
mama Jo
|
Ahahahahahhahaah jajast ukus
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 30.7.2020 22:57:19
|
|
|
|
physio70
|
Ima recept gde se ne stavlja voce i zelatin nego se pravi vocni preliv. Ciz na 100 nacina.
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 30.7.2020 22:58:57
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Sirast i jajast ukus 😂😂😂😂😂😂 Ja najvise volim sa malinama. Moze cak i onaj mix vocni gde ima crveno voce ali svasta kma tu.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Pita sa mesomRingerajin kuvar: lelaigor
Anketa
kontracepcijaEmaemiskustva sa ultramatericnim uloskom -sspiralomnouspojevi (
38%)
iskustva (
62%)
Ukupan broj glasova: 26Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!