Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 13.4.2020 16:42:09
|
|
|
|
Ana RR
|
Važi se ;)
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 13.4.2020 17:10:18
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Ko je bese spominjao zapecenu boraniju? Znam samo da je sa coolinarke.
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 13.4.2020 17:13:04
|
|
|
|
gocic
|
Izdinstas boraniju i sargarepu i zalijes zacinima i pavlakom za kuvanje i zapeces. Ako volite ubacite i piletinu. Cas posla.
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 13.4.2020 17:18:59
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: Sanjalicaaa Ko je bese spominjao zapecenu boraniju? Znam samo da je sa coolinarke. Ja. https://www.coolinarika.com/recept/766969/
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 13.4.2020 17:25:25
|
|
|
|
pari
|
A sta raditi sa belancima koja ostanu? Imate ideju?
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 13.4.2020 17:31:13
|
|
|
|
flamingos
|
Pari,umuti ih i ispeci puslice❤
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 13.4.2020 17:35:38
|
|
|
|
princezica1
|
Imas recept na internetu za kolace "finansijeri". Belanca, badem, maslac brzo se sprema.
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 13.4.2020 17:39:56
|
|
|
|
pari
|
Nesto ne volim puslice 😕 A evo i recept za zapecenu boraniju
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 13.4.2020 17:42:42
|
|
|
|
dddaca
|
Ja dodam i proprzeno mleveno meso u sredinu, pa bude kao musaka
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 13.4.2020 18:50:18
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Ana, mislila sam da si ti, ali nisam smela da tvrdim. Thanks! IZVORNA PORUKA: Ana RR IZVORNA PORUKA: Sanjalicaaa Ko je bese spominjao zapecenu boraniju? Znam samo da je sa coolinarke. Ja. https://www.coolinarika.com/recept/766969/
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 13.4.2020 20:04:48
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: pari A sta raditi sa belancima koja ostanu? Imate ideju? Komisbrot Ili ih zamrzni pa kad ti zatrebaju odledi i normalno spremi.
< Poruku je uredio Ana RR -- 13.4.2020 20:05:16 >
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 13.4.2020 20:07:52
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
I ja ih zamrznem uglavnom 😀Sto ne volem boraniju 🤢
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 13.4.2020 20:40:52
|
|
|
|
pari
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR IZVORNA PORUKA: pari A sta raditi sa belancima koja ostanu? Imate ideju? Komisbrot Ili ih zamrzni pa kad ti zatrebaju odledi i normalno spremi. Nemam zamrzivač :(Komisbrot je i meni pao na pamet...
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 13.4.2020 20:44:58
|
|
|
|
flamingos
|
Ivana,ja ne volim ni boraniju,a ni grašak😀
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 13.4.2020 21:49:01
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR Sto ne volem boraniju 🤢 Ni jaaa 😂 Zato cu zapecenu, mozda mi lakse padne.
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 13.4.2020 21:53:40
|
|
|
|
Ana RR
|
Ovu zapečenu čak i moje dete jede, verovali ili ne Sanjalice, ja uglavnom više i ne pravim po receptu već po nahođenju i po onome što imam u frižideru. Ne stavljam svež paradajz već sok. I pravim sa 500gr boranije tako da ne smanjim količinu jaja i mleka, čak češće stavim samo pavlaku i jaja.
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 13.4.2020 22:05:31
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Moram reci da nisam cula za komisbrot do sada, a ni da belanca mogu da se zamrznu. Taman sam mislila da odustanem jer nemam kilogram boranije, vec malo manje od pola kilograma. Znaci sve ostale sastojke istu kolicinu da stavim. Probacu tako.
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 13.4.2020 22:08:21
|
|
|
|
Ana RR
|
Da, i smanji mleko i jaja. Ja redovno zamrzavam belanca i potpuno su ok kada se odmrznu. Mutila sam i puslicu sa njima.
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 15.4.2020 15:51:03
|
|
|
|
pari
|
Kako pravite pilav u rerni? Poklopljeno pa otklopite? Koji pirinač koristite?
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 15.4.2020 16:44:12
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Ja ili obican ili integralni, obarim i pirinac i meso, pomesam i stavim da se zapece. Obicno nalijem supe malo. Ne poklapam. Meni treba recept za neku kremastu tortu sa slatkom pavlakom?
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 15.4.2020 16:47:30
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: pari Kako pravite pilav u rerni? Poklopljeno pa otklopite? Koji pirinač koristite? Ja ovako klik
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 15.4.2020 16:49:45
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Ja sad pravila. Zeznula se pa nisam pravila pola mere. Jedu mi se vec nedeljama keksici. Mm to zove gurabije ali meni su gurabije nesto drugo. Recopis jednostavan mleko jaja brasno vanil secer mast i secer i prasak za pecivo
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 15.4.2020 16:51:07
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Izvinite natripovala sam se danje tema sta ste danas pravili? Pilav nikad ne pravim u rerni. Recept sa slatkom pavlakom. Nutela cizkejk. Tegla nutele i 500ml slatke pavlake i eto 😁
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 15.4.2020 16:55:13
|
|
|
|
flamingos
|
Divni su kolačići,bravooo,mame sa slike.Nisam slikala vanilice,već su ranije uslikane za slanje recepta😀
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 15.4.2020 16:59:10
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Jaoj Ljishha dobar predlog za kolacice. Bas su ti lepo ispali. To mi se cini bas,, jaka'' torta, a?
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?