Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 7.4.2020 22:58:15
|
|
|
|
princezica1
|
Sta fali srpskoj piti sa jabukama
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 7.4.2020 23:19:11
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: princezica1 Sta fali srpskoj piti sa jabukama Ne fali nista, nego smo je usavrsili pa bi sad da naucimo svetske kuhinje 😊
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 7.4.2020 23:20:56
|
|
|
|
princezica1
|
A onda je ok
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 7.4.2020 23:24:50
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Egzoticne ukuse 😊 Sve je to slicno kad krenes. Nego, procitah pre neki dan panss nasmejah. Kaze - ja kad pravim kolace: -ovo nemam nema veze, -stsvicu ovo umesto ovoga, -malo manje ovoga, -pojacacu ovo, - peci cu malo duze... - ju sta im bi? 🤣🤣
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 7.4.2020 23:30:50
|
|
|
|
princezica1
|
Dragice Svi improvizujemo u kuhinji. Mafine i pite svaki put pravim malo drugacije.
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 8.4.2020 19:10:02
|
|
|
|
dunja RR
|
Žene, kako spremate bebi spanać? Mm kupio, ali ga nikada nisam spremala, do sada sma samo običan, da li ovaj bebi isto da spremim? Piše da je opran, u kesi zapakovan, jel vi to perete ili ne?
< Poruku je uredio dunja RR -- 8.4.2020 19:13:00 >
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 8.4.2020 19:13:38
|
|
|
|
dunja RR
|
J akontam da je kao salata, ali je nešto ne volim spanać svež da jedem, tj plašim se, a još piše da je opran..da li da perem sada ..
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 8.4.2020 19:14:55
|
|
|
|
princezica1
|
Dunja zasto bi ga spremala drugacije nego inace? Malo properes i prokuvas. Ja sam dodavala kiselo mleko u spanac.
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 8.4.2020 19:26:01
|
|
|
|
milicicak
|
Suzi, operes obavezno. Ja bebi spanac volim u salati, presan al to niko osim mene nece da jede 😁 uvalim im i u smuti Ali spremi im kako inace spremas
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 8.4.2020 19:45:41
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Operi za svaki slucaj. Je l' joj uvodis tek, ili si joj uvela odavno pa hoces uz nesto da joj dajes?
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 9.4.2020 15:44:03
|
|
|
|
pari
|
Sta pravite sve od testa za picu? Ja bih napravila jednu malu picu od testa ali mi ostaje jos pa razmisljam sta bih mogla...i da li to moze da stoji u frizideru do sutra pa da onda nesto pravim?
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 9.4.2020 15:51:05
|
|
|
|
Ana RR
|
Može Pari, ja često napravim više. Nauljiš testo i staviš u kesu i u frižider. Možeš da napraviš mekike, tortilje, gozleme (testo punjeno sirom i spanaćem ili sirom i lukom i pečeno u suvom tiganju tj na par kapi ulja), možeš da razvučeš tanko pa napraviš pitu...
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 9.4.2020 15:55:11
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
I ja isto kao Ana. Ako ostane viska u frižider pa sutradan nesto izmisljam.
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 9.4.2020 16:00:26
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Najcesce od viska tog testa napravim perece..
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 9.4.2020 16:01:49
|
|
|
|
princezica1
|
Pari napravi tortilje. Napunis proprzenom piletinom i salatom i eto lepe vecere.
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 9.4.2020 18:51:01
|
|
|
|
flamingos
|
Pari,od testa koje ostane od pice sutradan napravim detetu"pipu",tortilju kako god da je zovete.Pouljin radnu površinu i prstima rastanjim testo i na tiganju očas gotova.
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 9.4.2020 18:54:12
|
|
|
|
princezica1
|
Ja cu sad da spremim cokoladni kolac sa vocnim prelivom. Ne moze dan da prodje bez neceg slatkog pa to ti je.
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 9.4.2020 20:15:22
|
|
|
|
dunja RR
|
Hvala drage, meni ovaj bebi spanać mnogo lepše izgleda od običnog, na kraju sam ga samo amlo prokuvala, izgnječila i M pojela sa kiselim mlekom sve skoro sama. IZVORNA PORUKA: milicicak Suzi, operes obavezno. Ja bebi spanac volim u salati, presan al to niko osim mene nece da jede 😁 uvalim im i u smuti Ali spremi im kako inace spremas Uveka sam joj spanać ranije, ali sam joj davala brikete Frikomove, nisam bebi spanać. IZVORNA PORUKA: Dragica Draga Operi za svaki slucaj. Je l' joj uvodis tek, ili si joj uvela odavno pa hoces uz nesto da joj dajes?
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 13.4.2020 11:51:38
|
|
|
|
pari
|
Imam neke debele speltine kore...sta raditi sa njima? Nije mi bas lepo ispala pita...predebele su nekako
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 13.4.2020 12:06:48
|
|
|
|
jess021
|
Meni je ostalo nekoliko kora od gibanice, pa cu pitu sa jabukama, ali onu sto ide onaj fil od griza i jogurta, pa bar dve strudle.
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 13.4.2020 12:20:08
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Pari, ja nisam nikada uzela speltine kore ali sam uzimala heljdine i isto su bile predebele. Filovala sam na jednu koru, onda ispadne ok.
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 13.4.2020 12:29:05
|
|
|
|
Ana RR
|
Pari, možeš ih iskoristiti za neke lazanje. SA belim mesom, povrćem...
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 13.4.2020 15:22:51
|
|
|
|
pari
|
Ana, pravila bih to...kako ide?
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 13.4.2020 15:54:06
|
|
|
|
Ana RR
|
Pari, pa ja bih to isto kao i klasične lazanje samo sa sitno seckanim belim mesom, meni je i lepša tako, nije jaka. Ili poput mlinaca sa belim mesom, red kore, red mesa pa red pavlake sa jajima. Mama moje drugarice pravi mnogo dobru pitu od heljdinih kora sa piletinom, pečeni paprikama i prazilukom. Razbijem se svaki put a ona to sve pravi onako iz glave.
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 13.4.2020 16:41:35
|
|
|
|
pari
|
Mogla bih da probam da napravim...taman imam belo meso...sutra cu verovatno...Ako nadjes neki recept, posalji mi Ana 😊
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Posna pesak tortaRingerajin kuvar: Maraj
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?