RE: Pričajmo o hrani... (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Kuvajmo zajedno



Poruka


pari -> RE: Pričajmo o hrani... (5.1.2020 22:37:36)

Opet ja sa pitanjem :) pravila bih neku tortu sa slatkom pavlakom, neku ne mnogo komplikovanu, sočnu :) imate ideju?





pari -> RE: Pričajmo o hrani... (7.1.2020 3:02:15)

Pravila sam čokoladnu mus tortu sa sajta milin kuvar, divna je!





mama Jo -> RE: Pričajmo o hrani... (7.1.2020 14:13:02)

Super pari, bas cu pogledati koja je to torta.
Ja sam sa slatkom pavlakom pravila neku sa bananom i cokoladom, ne secam se tacno recepta, mogu pronaci.
A znam za onu najjednostavniju na svetu kad se umuti slatka pavlaka i redja se preko piskota a izmedju neko voce stavis




pari -> RE: Pričajmo o hrani... (7.1.2020 14:29:41)

Ova je baš lepa,ja sam pravila bez voća jer moja deca ne vole torte sa voećm ali mislim da je jo lepša sa voćem





Sanjalicaaa -> RE: Pričajmo o hrani... (19.1.2020 15:46:18)

Imate li neki lep recept za slani kuglof? I neki slatki cokoladni. 




Sanjica26 RR -> RE: Pričajmo o hrani... (19.1.2020 15:58:37)

Sanjalice, sladak kuglof pravim po ovom receptu 

Kuglof




Sanjalicaaa -> RE: Pričajmo o hrani... (19.1.2020 16:07:51)

Hvala Sanjice. Ovaj cokoladni izgleda bas njam. Ulazi u najuzi izbor. 




Sanjica26 RR -> RE: Pričajmo o hrani... (19.1.2020 16:12:24)

Meni je ukusan uz neki lep caj 🙂





mama Jo -> RE: Pričajmo o hrani... (2.2.2020 14:09:47)

Ja s' teme na temu, malo o preljubi malo o domacinstvu [sm=smiley36.gif]

Uglavnom,vi koje koristite beli luk u ishrani, je l' ga stavljate odmah npr.u dinstanje, ili ga dodate na kraju?
Ceo cen ili iseckate? Je l' bolji onaj u granulama?




milicicak -> RE: Pričajmo o hrani... (2.2.2020 14:16:19)

Mama jo, zavisi sta kuvam ali generalno pravilo je da koristim svezi.


U besamele stavljam izgnjeceni, kad pravim jela sa crnim lukom kad meljem crni luk dodam i beli, u buraniji seckam 😁 i uglavnom stavljam na pocetku kuvanja




Ana RR -> RE: Pričajmo o hrani... (2.2.2020 14:16:51)

Mama jo, koristim i svež i u granulama. U kuvana jela ga izrendam, pred kraj dinstanja luka npr, ako ga dodajem brokoliju koji pečem u rerni onda stavim ceo ili isečem na polutke. I tako pečen je ukusan, skroz drugačiji nego u kuvanom jelu.




mama Jo -> RE: Pričajmo o hrani... (2.2.2020 15:10:52)

Super, hvala vam, navele ste jela koja i ja pravim cesto tako da ce mi vasi saveti koristiti [sm=smiley1.gif]




branki* -> RE: Pričajmo o hrani... (2.2.2020 15:21:48)

ja svezi,imam i u granulama,ali mi je lepsi svezi,obavezno iseckam ili izgnjecim,jer nece da da svoju aromu ako se ne isecka da pusti sok.




nata11 -> RE: Pričajmo o hrani... (2.2.2020 19:12:46)

Iseckan cen kada pravim sos (prvo njega stavim na malo ulja) a za sve ostalo u prahu. 





Didy -> RE: Pričajmo o hrani... (2.2.2020 19:21:29)

Uglavnim svež dodam na kraju, usitnjen (u blenderu, ili propustim kroz ono sito za beli luk). Granule ne koristim. 





MamaNecaVo -> RE: Pričajmo o hrani... (3.2.2020 0:59:19)

Ja uglavnom koristim svez dok onaj u granulama ubacujem u potaze i tome slicno. 





Didy -> RE: Pričajmo o hrani... (3.2.2020 1:47:53)



IZVORNA PORUKA: MamaNecaVo

Ja uglavnom koristim svez dok onaj u granulama ubacujem u potaze i tome slicno. 





Ja u potaž stavljam isključivo svež, jer svakako štapnim mikserom usitnjavam sve za potaž čorbu. 




MamaNecaVo -> RE: Pričajmo o hrani... (3.2.2020 12:07:39)

Stavim ja svez na maslinovo posle dodam malo jer volim beli luk. 😁





branki* -> RE: Pričajmo o hrani... (3.2.2020 19:04:10)

Ja ga obožavam. 




branki* -> RE: Pričajmo o hrani... (3.2.2020 19:22:26)

Zene, kako spremam onaj smrznuti pomfrit? Je li bude kao pravi ili bzv? 




Ana RR -> RE: Pričajmo o hrani... (3.2.2020 19:49:34)

Branki, ja ga pečem u rerni na pek papiru. Vrlo malo pouljim, solim kada je gotov. Bude lepo krckav. 




branki* -> RE: Pričajmo o hrani... (3.2.2020 21:24:36)

direktno iz zamrzivaca u vrucu rernu?hvala,anci.




Ana RR -> RE: Pričajmo o hrani... (3.2.2020 23:49:28)

Da, samo istreseš na pek papir i lepo raširiš.




Didy -> RE: Pričajmo o hrani... (4.2.2020 0:23:09)



IZVORNA PORUKA: branki*

Zene, kako spremam onaj smrznuti pomfrit? Je li bude kao pravi ili bzv? 



Ja sam ga pržila nekoliko puta u dubokoj masnoći. Pravo iz zamrzivača u vrelo ulje. Peče se 5-10 minuta najduže, bude kao iz Meka. 




mama Jo -> RE: Pričajmo o hrani... (13.3.2020 9:16:30)

Imate li preporuku za nekog food blogera, insta ili fb stranicu, kuvara... za zdrave recepte? Od koga da,, kradem'' ideje i savete.

I ima li neka od vas receptic za neke ukusne keksice koje bih mogla deci da pravim, a da budu bez belog brasna i secera (sa zamenama za njih).




Stranica: <<   < Prethodna stranica  57 58 [59] 60 61   Sledeća stranica >   >>