RE: Pričajmo o hrani... (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Kuvajmo zajedno



Poruka


Olga75 -> RE: Pričajmo o hrani... (16.12.2018 12:49:28)

Spremi ih u rerni sa sirom, prvo ih onako pod folijom malo "kuvaš" a začiniš ih belim lukom, biberom i onda kad su polugotove otkriješ ih i zajiješ: pavlaka za kuvanje ili kisela, malo mladog sira, malo narendanog tvrdog sira i ostaviš da se žapeče. Za prilog možeš šta hoćeš
Ili da ih spremiš sa dunjama.




Jekica86 -> RE: Pričajmo o hrani... (16.12.2018 12:53:47)

Sto mi se sad jede to tvoje jelo sa kremenadlama[sm=smiley36.gif]




branki* -> RE: Pričajmo o hrani... (22.12.2018 8:02:12)

kako pravite pilav?ja ga obozavam,ali nekad mi uspe,bude super,a nekad i to cesce mi ne uspe...bude gnjecav nekako.




jess021 -> RE: Pričajmo o hrani... (22.12.2018 8:17:41)

Olga, kako sa dunjama? 
Branki, ja to sve stavim u rernu, nalijem vode u vatrostalnu i ostavim da se pece. Mozda stavis previse vode, bolje manje, pa posle dolijes, ako treba jos.




branki* -> RE: Pričajmo o hrani... (22.12.2018 8:19:15)

a,je l proprzis prvo luk ,pa meso ili kako..je l prokuvas pile prvo ili odmah?ne znam..evo opet mi prekjuce nije lepo ispao.




nata11 -> RE: Pričajmo o hrani... (22.12.2018 8:29:21)

Branki ja spremam tako sto ubacim sve sastojke+ pilece belo zacinim, nalijem vodom i u rernu. Cesto nalijem pilecim bujonom. Nista ne przim prethodno. 




jess021 -> RE: Pričajmo o hrani... (22.12.2018 11:09:00)

Branki, isto kao Nata. Nikad ne kuvam prvo pile, stavim sve zajedno, pokrijem folijom, kad je skoro gotovo, otkrijem da se zapece i super bude




Ana RR -> RE: Pričajmo o hrani... (22.12.2018 21:34:14)

Branki, ja po ovom receptu klik




Rosita -> RE: Pričajmo o hrani... (22.12.2018 22:26:19)

Ja malo prpepecem pirinac pre spajanja svega i rerne. Na vrelom tiganju ga izokrećem. To pomaže da zrna ostanu celovitija što je isto važno da se ne gnjeca. Ali ključno je dobeo zapeći.




Olga75 -> RE: Pričajmo o hrani... (23.12.2018 9:26:15)


IZVORNA PORUKA: jess021

Olga, kako sa dunjama? 



Evo ga receptić KLIK, upravo sam ga stavila na pečenje [sm=bravo.gif]

Branki, ja prvo prodinstam pirinač na crnom luku a umesto vode stavim supu u kojoj skuvam meso, onda to meso iz supe ( klasična-peršun,šargarepa,celer,luk,so,biber) očistim od kostiju i kože, poređam u đuvečaru, dinstani pirinač po tome, zalijem supicom i zapečem




mama Jo -> RE: Pričajmo o hrani... (23.12.2018 12:33:38)

Ima li neko recepAt za neku ukusnu slanu tortu? Da moze da se napravi dan pre slavlja?




milicicak -> RE: Pričajmo o hrani... (23.12.2018 12:56:58)

Mama jo, tost torta je zakon kako god da je napravis.
Ima ovde recepata u temi fingerfood.
Ako bas treba, napisacu ti moju ali ne znam ja to po kolicinama, sve odokativno pravim




veselicaa -> RE: Pričajmo o hrani... (23.12.2018 13:17:35)

Sve torte sa tost hlebom su ukusne a i lake za spremanje.




mama Jo -> RE: Pričajmo o hrani... (23.12.2018 15:25:20)

Sada cu bas pretraziti po temi, a takva neka sa kojom nema greske mi i treba, posto.... hmmm... evo sapucem da me niko ne cuje- u zivotu nisam napravila slanu tortu [sm=zmeden2.gif]




Jekica86 -> RE: Pričajmo o hrani... (23.12.2018 18:52:14)

U pravu ste sve se lako prave a ukusne jako.




Sanjica26 RR -> RE: Pričajmo o hrani... (2.1.2019 14:33:09)

Kako spremate curece meso? Stize mi danas domace curece meso sređeno, pa sad trazim recepte.




milicicak -> RE: Pričajmo o hrani... (2.1.2019 14:36:44)

Sanjice, koji deo curke?




Sanjica26 RR -> RE: Pričajmo o hrani... (2.1.2019 14:48:40)

Cika koji mi sredjuje curku rece mi da ce biti snicle i bataci.




milicicak -> RE: Pričajmo o hrani... (2.1.2019 14:54:53)

Ja belo meso pohujem uglavnom ili ga koristim za rizoto, malo je suvlje i zilavije od piletine.
A batak je nezgodan... Ima puno zilica... Obicno ga ili pecem u foliji na 160 stepeni par sati pa dodam povrce ili ga skroz ocistim od koske i zilica pa napravim gulas od njega




Sanjica26 RR -> RE: Pričajmo o hrani... (2.1.2019 15:11:01)

Hvala Mili. Imam ekspres, pa cu lako.




Rosita -> RE: Pričajmo o hrani... (2.1.2019 21:17:45)

Devojke, imate li recept za neke lepd pute sa javukama, višnjama, spanaćem, da nisu nlečne, može žumance i da su MEKANE, a sa gotovim korama? Hvala!





Rosita -> RE: Pričajmo o hrani... (8.1.2019 12:05:28)

Nisam bogznašta za pite, ali meni se ova dopada, baš je ok, pravila sam. Postala je baš meka sutradan. Može manje šećera da se stavi.

Pita sa jabukama




nata11 -> RE: Pričajmo o hrani... (4.2.2019 16:32:12)

Po kom receptu radite bakin kolac ili ti vafle? 




jess021 -> RE: Pričajmo o hrani... (16.2.2019 13:26:33)

Danas sam izvadila pilece belo i za prilog ce biti njoke. 
E sad, treba mi predlog kako da napravim to belo da bude kao neki sos? 




nata11 -> RE: Pričajmo o hrani... (16.2.2019 14:14:13)

Ja sam danas pravila piletinu u kornifleksu.


A za par dana cu kao muckalicu, sa puno povrca. 




Stranica: <<   < Prethodna stranica  48 49 [50] 51 52   Sledeća stranica >   >>