Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 10.2.2009 14:44:41
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: Tasha cccc... koliko postova. Ja ustvari ne volim da jedem ... mrzi me. Uf a nisam ja otvorila ovu temu
_____________________________
Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio. Znači da više nisi vrijedan mog vremena!
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 10.2.2009 14:48:53
|
|
|
|
Anoniman
|
Vidi je, ne veruje mi! lu, znaš da kuvaš pravi paprikaš? onaj izvorni mađarski?
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 10.2.2009 14:49:23
|
|
|
|
Anoniman
|
Mery nije to isto... jer se ražnjići ne prave sa lukom... očigledno sam zaboravila staviti...jer za ražnjče ne treba marinirano meso
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 10.2.2009 14:49:56
|
|
|
|
Modessty
|
IZVORNA PORUKA: Mery Modessty kod nas to zovu raznjici. jel da? aaaa to je to? ma mora da ima neka fora! nije to možda baš isto?
_____________________________
Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 10.2.2009 14:50:40
|
|
|
|
Modessty
|
IZVORNA PORUKA: lenka sarajevo Mery nije to isto... jer se ražnjići ne prave sa lukom... očigledno sam zaboravila staviti...jer za ražnjče ne treba marinirano meso etoooo! nije isto!
_____________________________
Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 10.2.2009 14:51:04
|
|
|
|
Anoniman
|
modessty nije ni nalik...odgovorila sam koja je razlika
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 10.2.2009 14:51:06
|
|
|
|
Modessty
|
odoh ja da nesto jedem!!! i u setnju! caoooooo
_____________________________
Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 10.2.2009 14:57:09
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: Tasha Vidi je, ne veruje mi! lu, znaš da kuvaš pravi paprikaš? onaj izvorni mađarski? Ma ja sam ti majstor za sve,samo mi daj recept Eeej moja mama otišla u Bačku i nije me povela,sad će ona tamo da jede sve što ja volim ali rekla sam joj da mi ponese šunke. Htjela sam ići i ja ali mi žao Roka tek se naviko na vrtić.
_____________________________
Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio. Znači da više nisi vrijedan mog vremena!
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 10.2.2009 15:09:37
|
|
|
|
Anoniman
|
Mađarski paprikaš Glavicu luka malo prodinstaš na ulju. Tek toliko da luk promeni boju. Onda naspeš malo vode, kao da ćeš da dinstaš luk dalje... ali sledi caka... da ne bi luk dinstala 3 sata, i da ti ne bi pola kuće smrdelo, i da bi se lakše varilo, ubaciš pola ravne kašike soda bikarbone. Luk posle par trenutaka izgleda kao da si ga dinstala satima! Ubaciš prethodno iseckanu svinjetinu (teletinu, piletinu - ko šta voli)... recimo ja ubacim oko pola kg, na kockice iseckam. (voda na luku je već skoro skroz isparila.) Zapečem meso malko, tek da pobeli, onda kašičicu aleve paprike, promešati, sipati vode da prekrije meso. soli po želji. krompira po želji. NE dodavati brašno u to tečno (saft), jer on ne treba da bude gust, nego baš redak.
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 10.2.2009 15:15:12
|
|
|
|
Lu
|
Ja sam gledala kako prave u Vojvodini u kotliću. Nedinstaju luk nego se sve kuha oko 2-2.5 sata,luk,meso,paprika i ostane rijetko ali bez miješanja samo okreću kotlić iznad vatre, uz to se serviraju domaći rezanci.
_____________________________
Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio. Znači da više nisi vrijedan mog vremena!
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 10.2.2009 15:19:06
|
|
|
|
Anoniman
|
U mom društvu, to se zove "kotlić" a ovo što sam ti napisala je recept moje bake koja je mađarica.
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 11.2.2009 21:11:09
|
|
|
|
maša
|
JA NE VOLIM BARENI KARFIOL...SVE OSTALO VOOOOOLIM!!!!
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 12.2.2009 6:59:01
|
|
|
|
Lu
|
Pročitala sam na receptima tortu od čpkolade i jagoda, nek se javi krivac Jel šlag ide iz vrećica ili onaj tečni (slatko vrhnje)
_____________________________
Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio. Znači da više nisi vrijedan mog vremena!
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 13.2.2009 11:50:14
|
|
|
|
oliveradj
|
Odrasla sam na krompirusi i gibanici, jeli smo i meso dosta, a salatu ja ne volim ranije nisam uopste jela nista kuvano sad jedem vremenom sam se navikla.
_____________________________
Adrijana moje zlato 26.05.2008.
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 30.3.2009 15:33:43
|
|
|
|
Sneža
|
Ja obožavam barenu butkicu(ali je barim dok se skoro ne raspadne) toga bih mogla pojesti na kile,i to je jedina masnoća koju volim jesti kod mesa,znači kod ovoga jedem sve,i meso,i masno,i kožuricu!Ali domaće naravno pa onako lepo nadimljene.Pa uz to obarim krompir u ljusci,pa barena jaja,pa tvrdi sir,pa rotkvice!
_____________________________
superbrzasnežaheroj
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 28.4.2009 13:47:15
|
|
|
|
Lu
|
Imam jedno pitanje,koliko dugo se trebaju dinstati ,morski plodovi da bi bili dobri,ne žilavi?
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 28.4.2009 13:54:00
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 28.4.2009 14:03:17
|
|
|
|
Lu
|
Ma nisam gagi mislila kuhati u vodi nego izdinstati na luku, nema veze valjda ću znati kad bude gotovo,probavaću dok ne pojedem najukusniji dio Ja obično pravim onako na naglo ali sada hoću sa povrćem da pomješam
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 25.5.2009 14:38:07
|
|
|
|
Anoniman
|
Povraća mi se koliko sam gladna.
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 25.5.2009 14:42:39
|
|
|
|
sneza24
|
I meni nesto muka a i gladna sam.Sta bih mogla jesti
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 25.5.2009 14:43:40
|
|
|
|
Anoniman
|
ne želim da pričam o hrani .... ....hoću da budem mršava ...da lelujam ....da moram tri puta ući u kafanu da me primjete
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 25.5.2009 14:45:17
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Vučko.ba. da moram tri puta ući u kafanu da me primjete Svašta! Imaš čudne želje.
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 25.5.2009 14:46:07
|
|
|
|
eugenija
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR Povraća mi se koliko sam gladna. Možeš li nešto labrcnuti na brzaka, neki peretak ili nešto?
_____________________________
ŽENA JE STENA!
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 25.5.2009 14:48:23
|
|
|
|
Anoniman
|
Evo žvaćem bake rolls
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 25.5.2009 14:49:44
|
|
|
|
eugenija
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR Evo žvaćem bake rolls
_____________________________
ŽENA JE STENA!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Ružice sa siromRingerajin kuvar: minnica
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
Јаслице или дадиља
пеперутка16
Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?