Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 11.6.2011 19:56:49
|
|
|
|
Olga75
|
evo ja ne seckam jagode i kad stavim dzemfix ne stavim konzervans ali mi to brzo pojedemo pa nema vremena da se pokvari
_____________________________
Marija je moj najveci uspeh JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 11.6.2011 19:58:37
|
|
|
|
Anoniman
|
Olga kuco mlada Reci mi jos koliko je to brzo ? I ja bih pravila dve teglice , toliko koliko pise ustvari i koliko dugo moze bez konzervansa da stoji u frizideru ?
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 11.6.2011 20:01:16
|
|
|
|
Olga75
|
pa ja dok je zatvoreno drzim u spajzu jer kad je gotovo stavim ga u zagrejane tegle pa ga utrpam u cebe i tako ga drzim bar jos tri dana , dok se skroz ne ohladi a kad otvorim stavim u frizider. to brzo je do Bozica , znaci bar pola godine ne otvoren
_____________________________
Marija je moj najveci uspeh JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 11.6.2011 20:05:10
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja kuvam cele jagode sa šećerom, i to traaaaaajeeee, satima ih kuvam...jagode ostanu cele, a bude baš gusto (tako volimo), i na kraju dodam konzervans, ali duplo manje nego što piše. Stavim u tegle koje sam tog trenutka vrele izvadila iz mašine za sudove i odmah zatvaram. Nije mi se kvarilo, imam još teglu sa džemom od šljiva od prošle godine (identično ga pravim).
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 11.6.2011 20:08:02
|
|
|
|
Anoniman
|
Dobro , jel mogu tegle u rerni da zagrejem ? Nemam masinu za sudove Nemam ni spajz Znaci mogu opusteno i bez konzervansa ili sa manjom merom nego sto pise ?
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 11.6.2011 20:10:32
|
|
|
|
Anoniman
|
Naravno da možeš u rerni A ako imaš zamrzivač, možeš i bez konzervansa da napraviš pa zamrzneš u tegli, ja sam tako pravila prve godine kad je N bio bebac
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 11.6.2011 20:11:11
|
|
|
|
Olga75
|
Nedjo , ja tako pravim slatko
_____________________________
Marija je moj najveci uspeh JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 11.6.2011 20:12:34
|
|
|
|
Anoniman
|
Pssssssst Može da bude i manje slatko
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 11.6.2011 20:12:47
|
|
|
|
Anoniman
|
Odlicno imam zamrzivac Jednu cu otvoriti posle nekoliko dana sto kaze Olga , pa u frizider , ostale kad se ohlade stavljam u zamrzivac Nego , meni jednom puce pivska flasa u zamrzivacu , jel nece tegla sa dzemom ?
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 11.6.2011 20:14:32
|
|
|
|
zoća
|
Neđo ja tako kuvam džem od jagoda jagode zaista ostanu cele IZVORNA PORUKA: Nedja RR Ja kuvam cele jagode sa šećerom, i to traaaaaajeeee, satima ih kuvam...jagode ostanu cele, a bude baš gusto (tako volimo), i na kraju dodam konzervans, ali duplo manje nego što piše. Stavim u tegle koje sam tog trenutka vrele izvadila iz mašine za sudove i odmah zatvaram. Nije mi se kvarilo, imam još teglu sa džemom od šljiva od prošle godine (identično ga pravim).
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 11.6.2011 20:14:59
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja sam tad stavila oko 30 teglica od kupovnih kašica, sa raznim džemovima, i nijedna nije pukla. Prvo sam ih ohladila na sobnu temp, pa sam ih ostavila u frižideru da se dobro ohlade, pa u zamrzivač. Mislim da su kod piva problem mehurići, možda se malo mućnula flaša
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 11.6.2011 20:15:30
|
|
|
|
Olga75
|
Ribizla , pa stavi ih tamo gde drzis zimnicu ili da probas kad se skroz ohladi da stavis u plasticne cinije i tako u zamrzivac mada ne znam kako ce biti kad se odledi , nikad to nisam probala sa zimnicom
_____________________________
Marija je moj najveci uspeh JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 11.6.2011 20:18:05
|
|
|
|
Anoniman
|
Ma mucnula sam ja Stavicu u staklo pa sta bude Ne mogu jos i da presipam .. Mozda stavim i u teglice od kasica , malo po malo cu vaditi , super ideja
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 16.6.2011 10:37:11
|
|
|
|
*Alexx*
|
Žene, šta je kukuruzni štirak i gde se kupuje?
_____________________________
Do not speak - unless it improves on silence.
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 16.6.2011 10:40:55
|
|
|
|
Anoniman
|
To je kukuruzni skrob - ili ti ČVRSTIN - GUSTIN Kupiš ga u bilo kojoj radnji
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 16.6.2011 10:46:49
|
|
|
|
*Alexx*
|
Aaaa.. gustin!
_____________________________
Do not speak - unless it improves on silence.
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 16.6.2011 11:34:03
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: ribizla Niko ne pravi dzem Lu ? Ja pravim sa dzemfiksom i ne stavljam konzervans, nema potrebe, evo imam još od prošle godine što sam pravila dzem od tikve-puterice sa dzemfiksom, stoji u ostavi i nije se pokvarilo.
_____________________________
Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio. Znači da više nisi vrijedan mog vremena!
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 16.6.2011 12:21:56
|
|
|
|
Verus
|
sta je dzemfiks lu? Smejala sam se zvuci kao lepak IZVORNA PORUKA: Lu RR IZVORNA PORUKA: ribizla Niko ne pravi dzem Lu ? Ja pravim sa dzemfiksom i ne stavljam konzervans, nema potrebe, evo imam još od prošle godine što sam pravila dzem od tikve-puterice sa dzemfiksom, stoji u ostavi i nije se pokvarilo.
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 16.6.2011 12:23:44
|
|
|
|
Anoniman
|
Od Dr.Oetkera prašak za zgušnjavanje pekmeza sa konzervansom. Imaš više vrsta
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 16.6.2011 12:25:11
|
|
|
|
Verus
|
aaaaa a meni odmah karbofiks pao na pamet, pa mi pripalo smesno
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 16.6.2011 12:26:05
|
|
|
|
Anoniman
|
Imaš i šlagfix
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 16.6.2011 17:18:14
|
|
|
|
Verus
|
a joj
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 17.6.2011 9:40:36
|
|
|
|
Lu
|
Eh Verus, moram malo da zalijepim jagode da se ne odvajaju Kako punite tikvice, brzooo mi treba recept
_____________________________
Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio. Znači da više nisi vrijedan mog vremena!
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 17.6.2011 9:45:55
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja ovako: presečem po pola - izdubim ih kašikom (kao čamce ) izdinstam izdubljenu sredinu sa vegetom dok ne omekša, skinem sa vatre, umešam feta sira (koliko tikvice-toliko sira) on će se fino raspasti sa mekanom tikvicom, dodam malo peršuna. Masom napunim čamce, prelijem jajetom i pavlakom (onako umućeno) i zapečem da porumene
< Poruku je uredio n i n a -- 17.6.2011 9:46:39 >
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 17.6.2011 9:50:28
|
|
|
|
Lu
|
Svidja mi se recept Nina Samo mm ne jede ništa bez mesa, da li da stavim u to i dinstano mljeveno meso, da ne pravim nešto posebno?
_____________________________
Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio. Znači da više nisi vrijedan mog vremena!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Ružice sa siromRingerajin kuvar: minnica
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
Јаслице или дадиља
пеперутка16
Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?