Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 11.6.2011 19:56:49
|
|
|
|
Olga75
|
evo ja ne seckam jagode i kad stavim dzemfix ne stavim konzervans ali mi to brzo pojedemo pa nema vremena da se pokvari
_____________________________
Marija je moj najveci uspeh JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 11.6.2011 19:58:37
|
|
|
|
Anoniman
|
Olga kuco mlada Reci mi jos koliko je to brzo ? I ja bih pravila dve teglice , toliko koliko pise ustvari i koliko dugo moze bez konzervansa da stoji u frizideru ?
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 11.6.2011 20:01:16
|
|
|
|
Olga75
|
pa ja dok je zatvoreno drzim u spajzu jer kad je gotovo stavim ga u zagrejane tegle pa ga utrpam u cebe i tako ga drzim bar jos tri dana , dok se skroz ne ohladi a kad otvorim stavim u frizider. to brzo je do Bozica , znaci bar pola godine ne otvoren
_____________________________
Marija je moj najveci uspeh JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 11.6.2011 20:05:10
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja kuvam cele jagode sa šećerom, i to traaaaaajeeee, satima ih kuvam...jagode ostanu cele, a bude baš gusto (tako volimo), i na kraju dodam konzervans, ali duplo manje nego što piše. Stavim u tegle koje sam tog trenutka vrele izvadila iz mašine za sudove i odmah zatvaram. Nije mi se kvarilo, imam još teglu sa džemom od šljiva od prošle godine (identično ga pravim).
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 11.6.2011 20:08:02
|
|
|
|
Anoniman
|
Dobro , jel mogu tegle u rerni da zagrejem ? Nemam masinu za sudove Nemam ni spajz Znaci mogu opusteno i bez konzervansa ili sa manjom merom nego sto pise ?
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 11.6.2011 20:10:32
|
|
|
|
Anoniman
|
Naravno da možeš u rerni A ako imaš zamrzivač, možeš i bez konzervansa da napraviš pa zamrzneš u tegli, ja sam tako pravila prve godine kad je N bio bebac
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 11.6.2011 20:11:11
|
|
|
|
Olga75
|
Nedjo , ja tako pravim slatko
_____________________________
Marija je moj najveci uspeh JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 11.6.2011 20:12:34
|
|
|
|
Anoniman
|
Pssssssst Može da bude i manje slatko
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 11.6.2011 20:12:47
|
|
|
|
Anoniman
|
Odlicno imam zamrzivac Jednu cu otvoriti posle nekoliko dana sto kaze Olga , pa u frizider , ostale kad se ohlade stavljam u zamrzivac Nego , meni jednom puce pivska flasa u zamrzivacu , jel nece tegla sa dzemom ?
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 11.6.2011 20:14:32
|
|
|
|
zoća
|
Neđo ja tako kuvam džem od jagoda jagode zaista ostanu cele IZVORNA PORUKA: Nedja RR Ja kuvam cele jagode sa šećerom, i to traaaaaajeeee, satima ih kuvam...jagode ostanu cele, a bude baš gusto (tako volimo), i na kraju dodam konzervans, ali duplo manje nego što piše. Stavim u tegle koje sam tog trenutka vrele izvadila iz mašine za sudove i odmah zatvaram. Nije mi se kvarilo, imam još teglu sa džemom od šljiva od prošle godine (identično ga pravim).
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 11.6.2011 20:14:59
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja sam tad stavila oko 30 teglica od kupovnih kašica, sa raznim džemovima, i nijedna nije pukla. Prvo sam ih ohladila na sobnu temp, pa sam ih ostavila u frižideru da se dobro ohlade, pa u zamrzivač. Mislim da su kod piva problem mehurići, možda se malo mućnula flaša
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 11.6.2011 20:15:30
|
|
|
|
Olga75
|
Ribizla , pa stavi ih tamo gde drzis zimnicu ili da probas kad se skroz ohladi da stavis u plasticne cinije i tako u zamrzivac mada ne znam kako ce biti kad se odledi , nikad to nisam probala sa zimnicom
_____________________________
Marija je moj najveci uspeh JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 11.6.2011 20:18:05
|
|
|
|
Anoniman
|
Ma mucnula sam ja Stavicu u staklo pa sta bude Ne mogu jos i da presipam .. Mozda stavim i u teglice od kasica , malo po malo cu vaditi , super ideja
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 16.6.2011 10:37:11
|
|
|
|
*Alexx*
|
Žene, šta je kukuruzni štirak i gde se kupuje?
_____________________________
Do not speak - unless it improves on silence.
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 16.6.2011 10:40:55
|
|
|
|
Anoniman
|
To je kukuruzni skrob - ili ti ČVRSTIN - GUSTIN Kupiš ga u bilo kojoj radnji
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 16.6.2011 10:46:49
|
|
|
|
*Alexx*
|
Aaaa.. gustin!
_____________________________
Do not speak - unless it improves on silence.
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 16.6.2011 11:34:03
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: ribizla Niko ne pravi dzem Lu ? Ja pravim sa dzemfiksom i ne stavljam konzervans, nema potrebe, evo imam još od prošle godine što sam pravila dzem od tikve-puterice sa dzemfiksom, stoji u ostavi i nije se pokvarilo.
_____________________________
Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio. Znači da više nisi vrijedan mog vremena!
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 16.6.2011 12:21:56
|
|
|
|
Verus
|
sta je dzemfiks lu? Smejala sam se zvuci kao lepak IZVORNA PORUKA: Lu RR IZVORNA PORUKA: ribizla Niko ne pravi dzem Lu ? Ja pravim sa dzemfiksom i ne stavljam konzervans, nema potrebe, evo imam još od prošle godine što sam pravila dzem od tikve-puterice sa dzemfiksom, stoji u ostavi i nije se pokvarilo.
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 16.6.2011 12:23:44
|
|
|
|
Anoniman
|
Od Dr.Oetkera prašak za zgušnjavanje pekmeza sa konzervansom. Imaš više vrsta
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 16.6.2011 12:25:11
|
|
|
|
Verus
|
aaaaa a meni odmah karbofiks pao na pamet, pa mi pripalo smesno
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 16.6.2011 12:26:05
|
|
|
|
Anoniman
|
Imaš i šlagfix
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 16.6.2011 17:18:14
|
|
|
|
Verus
|
a joj
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 17.6.2011 9:40:36
|
|
|
|
Lu
|
Eh Verus, moram malo da zalijepim jagode da se ne odvajaju Kako punite tikvice, brzooo mi treba recept
_____________________________
Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio. Znači da više nisi vrijedan mog vremena!
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 17.6.2011 9:45:55
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja ovako: presečem po pola - izdubim ih kašikom (kao čamce ) izdinstam izdubljenu sredinu sa vegetom dok ne omekša, skinem sa vatre, umešam feta sira (koliko tikvice-toliko sira) on će se fino raspasti sa mekanom tikvicom, dodam malo peršuna. Masom napunim čamce, prelijem jajetom i pavlakom (onako umućeno) i zapečem da porumene
< Poruku je uredio n i n a -- 17.6.2011 9:46:39 >
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 17.6.2011 9:50:28
|
|
|
|
Lu
|
Svidja mi se recept Nina Samo mm ne jede ništa bez mesa, da li da stavim u to i dinstano mljeveno meso, da ne pravim nešto posebno?
_____________________________
Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio. Znači da više nisi vrijedan mog vremena!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.