Olga75 -> RE: Peti razred (16.9.2019 17:03:41)
|
Već dve nedelje traje famozni peti. Najveći probelm fizičko - da istrči 50 metara za neko vreme, ma idi dete briga me baš biologija- ne sviđa joj se jer treba da budu uredne sveske i treba da se nauči bez onog njenog- na primer- to me izluđuje, pa ja bih joj dala keca kad mi na primer objašnjava šta su procesi koje živo biće prolazi.Rekoh joj imaš ti tetu i tetka (biolozi istraživači, polomili bi se da joj se svidi njihova nauka) ona- imam al oni ne znaju[sm=zmeden.gif] (prebiće je kad to čuju [sm=smiley36.gif] ) istorija- ne sviđa joj se, dooosadno ( otac će je na aliekspres staviti) matematika- nastavnica me stalno izvede na tablu i da mi glup zadatak TIT) tehnika i tehnologija) wooow nemam pojma šta je al imamo neke stvari koje ćemo koristiti informatika- woow-woow-wooow - komjuteriiiiii jeeeeej likovno i ono slikanje,vajanje- prosula tuš drugi čas i plakala, profesoru je rekla da će je mama kazniti ( ako mi ne dođe socijalno nije ništa uradila) srpski- paaaf da napiše esej za neko takmičenje jer je nastavnica ocenila da ima dara za pisanje ( pitam se kako za ime svega) geografija- super joj je engleski- nučenje ko i dosad ( a još je engleskinja i razredna) nemački. tabula raza pa šta Bog da muzičko- pištala na blok flauti Kolariću-Paniću i dobila pet i konačno naučila sve reči himne Eto ukratko dve nedelje petog. Poludeću jer stvarno niti mogu niti hoću da je kontrolišem ko prvaka. Mada izgleda da mora tako da se vrebaju u petom. i tako...
|
|
|
|