emicaa -> RE: Letovanje 2018 (16.8.2018 10:36:07)
|
jeste spremne za moj esej [sm=smiley36.gif] piscu ga ovde ali ako mislite da treba prekopiracu i u novu temu. Elem,ovo je prvi put od kad idemo na Krit da nismo uzimali transfer nego smo odavde rezervisali taxi da nas ceka.Sletili,pokupili kofere i taksista nas cekao unutra,proveo nas negdje sa strane da ne cekamo u guzvi da izadjemo,drugi nas docekao sa hladnom vodom.Stidli smo dosta prije u nas smjestaj nego sto smo ocekivali.Sto se tice smjestaja,bolje nismo mogli izabrate.Sve je novo i cisto.Vlasnica je hodajuci andjeo.Divna Eleni,docekalanas sa kafom,sokom i keksicima,svaki dan nam u sobi ostavljala sveze voce,par puta nam je spremila rucak.Igrala se sa djecom,udovoljavala im.Divniju zenu nisam upoznala.Na rastanku umalo da se rasplacemo. Sto se tice Krita ne znam sta bih rekla,meni je tamo definitivno najljepse,kad smo sletili srce mi zaigralo od srece.Imali smo 5 dana auto pa smo se trudili da u tom periodu obidjemo sto vise.Isli smo u Agios,odatle u Plaku.Plan je bio da odemo i na Spinalongu ali sa tvrdoglavim dvogodisnjakom nije pametna ideja.Vjerovatno bih se bacila u more da smo otisli [sm=smiley36.gif]Obisli smo Maliu,Heraklion i jos nekoliko okolnih starih sela. Smjesteni smo bili u mlom mjestu,Analipsi.Sa malom djecom definitivno nam nije bio najbolji izbor.Dosta smo bili ograniceni,plaza nema fin prilaz moru,plaza je pjescana ali cim udjes u more puno je kamenja.Imaju jednu pekaru gdje cu peciva ocajna.Ali nema previse ljudi,nema buke i partyja,najvise zbog tog mira smo i izabrali ovo mjesto. Ni ovaj put njsmo obisli Hanju ali nam je stvarno predaleko,sa tim cekamo dok David malo ne poraste. Ja sam ove godine bila hrabrica pa isla u voznju sa jet boat,ja koja ne znam plivat idem na tako nesto [sm=smiley36.gif] istraumirala sam se i odusevila istovremeno,sledece godine idem opet[sm=smiley36.gif]ako se jos necega sjetim pisem naknadno [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|