dunja RR -> RE: Letovanje 2018 (19.7.2018 15:39:24)
|
Anci ja ti rekoh, ja pre sredine jula na Jonsko more ne bi isla. Zalomi se ponekad i dobra godina ali generalno Jonsko more je toplo negde krajem jula a najlepse je krajem avgusta. Nama je voda predivna, taman kako treba, bas za uzivanje. A napolju nije neka prevelika vrucina, vetric uvek pirka pa je prijatno. Klima ovde jw savrsena, lepsa je od klime Limnosa ali Limnos ima lepse plaze i lepsi pesak. Mislim u odnosu na ove u Agi Apostoli (bili smo na sve 4 a danas smo na Krisi Akti) , za koje nas vodic kaze da su od tih kupackih plaza najlepse u regiji Hanje. Ne mislim naravno na Elafonisi, Balos, Falasarnu i ostale, to su vec najlepse plaze sveta, samo ja ih ove godine necu videti. Ali nije mi zao, bice prilike sada mi je najvažnije da beba i ja budemo dobro. Jedva cekam veceras Hanju, mada smo eto danas na Krisi Akti sa koje mogu i pesaka do Hanje, toliko je blizu, Hanja se lepo vidi. Od naseg hotela nema ni 10 minuta busom, a sa aerodroma smo do hotela stigli za 20 minuta jos je bila guzva, a aerodrom je iza Hanje. Super je pozicija i hotela i samog mesta, hvala Gagančetu na savetima [sm=bravo.gif]
|
|
|
|