dunja RR -> RE: Letovanje 2018 (28.6.2018 9:00:56)
|
Gaganče, jedva čekam [sm=smiley1.gif] Videla sam da si videla onaj komentar na putovanjima, onog tipa što se zaljubio u Hanju [sm=smiley36.gif] J sam noćas sanjala da kasnimo na avion, a ja još nisam ni pola stvari spakovala [sm=jezicek.gif] IZVORNA PORUKA: gagana83 Mi stigli. Mrtvi umorni ali prezadovoljni. Vreme nije bilo lose, sem juce, a i juce nije ceo dan padala kisa. Ja sam se jos vise zaljubila u Krit i nema sumnje da cemo mu se vracati. Ostaje samo dilema da li sledeci put ici na zapad, oko Hanje, ili istok oko Elounde i Agios Nikolaosa. Retimno je jako lep, svracali smo i prosle godine ali na kratko, ove godine smo ga detaljno istrazili (juce smo satima setali po starom gradu) i bas ima sta da se vidi i gde da se proseta. Ko je u mogucnosti, preporucujem od srca. Te cuvene talase na Kritu nismo osetili, sem predzadnjeg dana kada me je jedan poklopio i bacio pa sam izasla sa ogrebotinama. Isli smo i do krajnjeg istoka koji je potpuno drugaciji, kao drugo ostrvo, drugacija arhitektura, priroda, boja mora. Takodje prelepo, ali je mozda zapad za nijansu lepsi. Neko je pitao za Spinalongu, planirali smo da idemo, ali na zalost nismo se najbolje organizovali iako smo isli do Plake odakle idu brodici. Videli smo je samo sa kopna. No bice prilike. Dunja, Hanja je i moj omiljeni grad na celom svetu [sm=smiley27.gif] Bez konkurencije. Postavicu slike kasnije ili sutra, mada su mi one najlepse na fotoaparatu. [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|