RE: Letovanje 2018 (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Izleti i godišnji odmori

Poruka

vonavoj -> RE: Letovanje 2018 (27.6.2018 16:52:00)

Anck.i ja sam gledala Tursku za nas petoro..jedini sto se avion za decu plata 190evra,plus takse..a hotel ne..
E sad.kontam da bi nas sve izaslo 1500e..sa popustima..
Koja prva nadje.neka pise[sm=jezicek.gif]tamo na zimu.

dunja RR -> RE: Letovanje 2018 (27.6.2018 16:54:34)

Pritom, nikakav trošak tamo nemaš, osim suvenira, ko želi. U hotelu je sve all inclusive, sladoledi, pića, sokova, alkohola ko hoće do besvesti, klopa savršena. Uveče svako veče novi spektakl, to su sve akrobatske predstave prve klase, i razni drugi šoui za koje bi karta u Bg recimo bila bar 2.000 po osobi. I svako veče nešto novo, uz besplatne koktele, kolače, i ostalo. Za decu trista čuda, bazeni, akva parkovi.

Meni je to trebalo u tom trenutku, umorna od posla, nespavanja, sa bebom na letovanju, da uživam, odmorim se, i jesam [sm=smiley36.gif]

Maraj -> RE: Letovanje 2018 (27.6.2018 16:55:20)

Von pa to je super. Ne razmisljas o hrani. A nama sa decom to znaci. L nece da jede kad je vreme za rucak... vec kad njemu dune. Ovo znaci kada imas hrane tokom celog dana

dunja RR -> RE: Letovanje 2018 (27.6.2018 16:55:42)

Da, uvek jer imaju sedište u avionu.

IZVORNA PORUKA: Maraj

Jel deca preko 2 god placaju punu cenu karte

dunja RR -> RE: Letovanje 2018 (27.6.2018 16:58:17)

Hrane ima non stop, i kada je doručak, ručak, večera, a i između toga non stop jer stalno oni Kirgizi (oni tamo rade po hotelima, i vredni su ko mravi), peku nešto, spremaju trista čuda, prosto ne možeš da stigneš sve da probaš. Zato sam se vratila sa 3 kg više, i to je mana [sm=smiley36.gif]

Von pa to je super. Ne razmisljas o hrani. A nama sa decom to znaci. L nece da jede kad je vreme za rucak... vec kad njemu dune. Ovo znaci kada imas hrane tokom celog dana

Anck Su Nmaun -> RE: Letovanje 2018 (27.6.2018 17:11:27)

Dunja opet eto ti 5 avionskih karata.
. Opet mi cena nije za porediti sa 2000 do 800e-900e u Grckoj moras priznati.
Niko nece otici bez dinara u dzepu sigurno bez obzira da li mu trebalo il ne.

Ja cu svakao gledati , daj boze da bude nesto zanimljivo mada kazem ne vuce me nesto Turki.

Maraj -> RE: Letovanje 2018 (27.6.2018 17:11:32)

Dunja tako smo mi kada smo se vratili iz Egipta [sm=smiley36.gif]

vonavoj -> RE: Letovanje 2018 (27.6.2018 17:42:52)

Dunja.poslala sam uput toj agenciji,[sm=smiley36.gif]

gagana83 -> RE: Letovanje 2018 (27.6.2018 17:43:53)

Mi stigli. Mrtvi umorni ali prezadovoljni.
Vreme nije bilo lose, sem juce, a i juce nije ceo dan padala kisa. Ja sam se jos vise zaljubila u Krit i nema sumnje da cemo mu se vracati. Ostaje samo dilema da li sledeci put ici na zapad, oko Hanje, ili istok oko Elounde i Agios Nikolaosa.
Retimno je jako lep, svracali smo i prosle godine ali na kratko, ove godine smo ga detaljno istrazili (juce smo satima setali po starom gradu) i bas ima sta da se vidi i gde da se proseta. Ko je u mogucnosti, preporucujem od srca.
Te cuvene talase na Kritu nismo osetili, sem predzadnjeg dana kada me je jedan poklopio i bacio pa sam izasla sa ogrebotinama.
Isli smo i do krajnjeg istoka koji je potpuno drugaciji, kao drugo ostrvo, drugacija arhitektura, priroda, boja mora. Takodje prelepo, ali je mozda zapad za nijansu lepsi. Neko je pitao za Spinalongu, planirali smo da idemo, ali na zalost nismo se najbolje organizovali iako smo isli do Plake odakle idu brodici. Videli smo je samo sa kopna. No bice prilike.
Dunja, Hanja je i moj omiljeni grad na
celom svetu [sm=smiley27.gif] Bez konkurencije.
Postavicu slike kasnije ili sutra, mada su mi one najlepse na fotoaparatu.

emicaa -> RE: Letovanje 2018 (27.6.2018 17:50:56)

Gagana samo sam tebe cekala da se javis [sm=smiley1.gif] drago mi je da ste se nauzivali,mada tamo samo uzivati i mozes.Na koju gkd stranu da krenes raj [sm=smiley1.gif] Jedva cekam slike [sm=bravo.gif]
Ja sam pitala za Spinalongu nije ni bitno.Vidjecu za 29 dana kako je [sm=smiley1.gif]

IvanaSK RR -> RE: Letovanje 2018 (27.6.2018 17:55:48)

Emica ce slikati Spinalongu za moju dusu [sm=smiley1.gif]

dunja RR -> RE: Letovanje 2018 (27.6.2018 17:55:48)

Ja mislim da za rane popuste u solidnom hotelu mozete da prodjete i za 1500 eur pa i za manje, za first minute.
A kvalitet usluge u Turskoj ne moze da se poredi sa Grckom, ma koliko ja Grcku vise volela [sm=smiley1.gif]
A meni je bitna stavka i put avionom koji se ne oseti.
Svako prema mogucnostima i potrebama, ali kvalitet mnogo manje kosta u Turskoj, to je cinjenica.

IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun

Dunja opet eto ti 5 avionskih karata.
. Opet mi cena nije za porediti sa 2000 do 800e-900e u Grckoj moras priznati.
Niko nece otici bez dinara u dzepu sigurno bez obzira da li mu trebalo il ne.

Ja cu svakao gledati , daj boze da bude nesto zanimljivo mada kazem ne vuce me nesto Turki.

vonavoj -> RE: Letovanje 2018 (27.6.2018 18:09:34)

I ja se nadam Dunja da za te pare mozemo naci nesto..
Realno,i za Grcku se potrosi min 1000e..ali ovo je pravi odmor..
Pa jednom u zivotu da se pocastim, dok je M mali..i ovako mm radi non stop,da znamo zasto se zrtvujemo..
Bas imam zelju.
Kumovi su nam u Egiptu,salje mi slike..neka hvala,to more nije za mene..puno korala,ja tu ne bi smela da plivam..ako ima nesto dole, ma kakvi, ne ulazim.

Maraj -> RE: Letovanje 2018 (27.6.2018 18:12:09)

Gagana divno [sm=bravo.gif]
Mi smo bili u Ag Nikolausu. Divno mestasce. A glavni grad [sm=smiley27.gif]
Mi nismo.imali talase na Kritu ali je bilo hladnije uvece u junu mesecu

Maraj -> RE: Letovanje 2018 (27.6.2018 18:13:45)

Von ma nema korala u Hurgadi. Mozda na nekoj plazi hotela da ih ima ali to se raspitas u agenciji ili na netu. More u Egiptu je prelepo. Sto mm kaze toliko je slano da ne mozes da potones [sm=smiley1.gif]

Anck Su Nmaun -> RE: Letovanje 2018 (27.6.2018 18:19:40)

IZVORNA PORUKA: vonavoj

I ja se nadam Dunja da za te pare mozemo naci nesto..
Realno,i za Grcku se potrosi min 1000e..ali ovo je pravi odmor..
Pa jednom u zivotu da se pocastim, dok je M mali..i ovako mm radi non stop,da znamo zasto se zrtvujemo..
Bas imam zelju.
Kumovi su nam u Egiptu,salje mi slike..neka hvala,to more nije za mene..puno korala,ja tu ne bi smela da plivam..ako ima nesto dole, ma kakvi, ne ulazim.

Pa nije da miniram al ja stvarno za te pare nisam videla, mozda eto i moze da se nadje.
Opet mi smo prosle god na Atosu bili u extra hotelu za 600 e HB, Nije nam bio potreban All inc verujte. Znaci svega u izobilju, da jedes dok ne puknes. Jedva 100e potrosili na onako.
zato kazem nije to bas mala razlika.

Maraj -> RE: Letovanje 2018 (27.6.2018 18:21:40)

Anck 600e po osobi? Ili svi? Nesto mi to malo para za vas 5.

gagana83 -> RE: Letovanje 2018 (27.6.2018 18:42:57)

Samo first minute. Mi smo ove godine uplatili pre NG, 1040e smo platili aranzman - avio prevoz i hotel sa PP. I to 11 noci, ne 9 ili 10. Nema doplate za avio takse i dinarski deo sto velika vecina agencija trazi. Jeste jun, ali je za Krit to sezona. E sad, mi smo isli preko Mouzenidisa koji u svom vlasnistvu ima i avio kompaniju pa je valjda iz tog razloga povoljno. Hotel super, blizu plaze, jako cist, sobarice su bile i dosadne koliko su cistile i menjale peskire i posteljinu. Osoblje uvek nasmejano i ljubazno. Hrana dobra, dorucak skromniji, vecera odlicna. Uvek riba, meso, velik izbor salata, testenina, povrce, dve vrste voca...Ako trazim zamerku, za veceru nije imalo nikakvo pice, cak ni voda i slatkisi su bili bezveze. Nije neki luksuz, ali jako lep hotel sa finim recenzijama.

vonavoj -> RE: Letovanje 2018 (27.6.2018 18:47:59)

Anck.tebe sam se set_ila,gledala sam i taj hotel na Atosu i to cu da vrebam.pa sta bude jeftinije[sm=smiley36.gif]ali isli bi posle 20.8.jer u junu hocu kod sestre u Hr..[sm=smiley36.gif]
Anck.imas li neke slike? Kakva je plaza?

Anck Su Nmaun -> RE: Letovanje 2018 (27.6.2018 19:17:06)

Anck 600e po osobi? Ili svi? Nesto mi to malo para za vas 5.

Tada cetvoro jer bebe do 2 god. Ne placaju. Sad je mislim oko 150 e vise jer mora ap.al opet je povoljno.

Emice plaza je ok pescana odmah ispred hotela. Ima. Slika posravicu kasnije kad klinci legnu.

Anck Su Nmaun -> RE: Letovanje 2018 (27.6.2018 19:19:52)

Gagana to je super za vas troje.
Ono sto je problem sa petoro je da je to vec apartman znaci sa dve sobe i odmah je cena mnogo veca [sm=smiley13.gif]

vonavoj -> RE: Letovanje 2018 (27.6.2018 19:29:07)

Tada cetvoro jer bebe do 2 god. Ne placaju. Sad je mislim oko 150 e vise jer mora ap.al opet je povoljno.

Emice plaza je ok pescana odmah ispred hotela. Ima. Slika posravicu kasnije kad klinci legnu.

[sm=smiley36.gif]ja sam te pitala[sm=jezicek.gif]

dunja RR -> RE: Letovanje 2018 (27.6.2018 19:36:03)

Za Tursku, lepo mi izgleda Fetije recimo, on je malo severnije u odnosu na Kemer, moguće je i da je manja vlaga.
Deluje mi egzotično.

Anck Su Nmaun -> RE: Letovanje 2018 (27.6.2018 19:38:38)

IZVORNA PORUKA: vonavoj

[sm=smiley36.gif]ja sam te pitala[sm=jezicek.gif]

Hahahabaha izlapela sam [sm=jezicek.gif]

gagana83 -> RE: Letovanje 2018 (27.6.2018 19:44:43)

Gagana to je super za vas troje.
Ono sto je problem sa petoro je da je to vec apartman znaci sa dve sobe i odmah je cena mnogo veca [sm=smiley13.gif]

Znam. A tek sa avio prevozom [sm=smiley13.gif]
I za sopstveni aranzman se bolja cena moze dobiti ranije. Naravno, ne moze svako u decembru i januaru da planira letovanje.
Nevezano za to, mi smo i rent a car takodje rezervisali mnogo ranije. Devojka koja je dovezla auto i dala nam kljuceve se cudila po kojoj ceni smo dobili auto. I to nov auto, 6 meseci star, unutra jos sve mirise na novo.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sledeća stranica >   >>