dunja RR -> RE: Letovanje 2018 (8.10.2017 17:48:00)
|
IZVORNA PORUKA: isidora88 Dunja kakve su cene smestaja tamo? Limnos naše agencije rade 2 godine, i aranžmani su bili samo avionom. Last mnute avionom za 12 dana noćenje i doručak (obiman, kvalitetan, tako da vam ručak ni ne treba, a možete nešto i poneti na plažu sa doručka, tipa sendvič i kolače, niko ne pravi problem) u hotelu pored najlepše plaže Riha Nera ljudi su plaćali 350 eura po osobi (karta sa taksama je oko 200 eura ako se dobro sećam, s tim što je za decu jeftinija, jer deca ne plaćaju takse, ili deo taksi. Bez taksi cenakarte je 150 eura). Ja sam u istom hotelu više platila jer sam uplatila u februaru, a ne last minute. Za Limnos se definitivno javiše isplati čekati last minute, ali ja nisam htela da rizikujem zbog S. Sada bi sigurno išla na opciju last minute, jer Limnos je još nepoznat, neće ga prodati lako još par godina, gotovo sam sigurna. Elem, u kontaktu sam sa gazdama hotela u kome smo bili i rekli su mi ako budem dolazila solo (bez agencije) daće dobre cene. Kontaktiraću ga pa ću videti koliko. U gradu ima baš baš puno taverni, koje služe fenomenalnu ribu i morske plodove sve tek izlovljeno jer je ovo ostrvo usred Egeja, kao i junetinu (imaju puno krava na ostrvu), po 30-40''''% nižim cenama u odnosu na ostalu Grčku. Tako da se ne isplati niti spremati niti u hotelu imati išta više od doručka. Vredi probati ona čuda iz mora - sabljarka - 9 eura, dagnje (5 eura velika porcija), škampi u sosu 7-8 eura ogromna porcija za dvoje, hobotnica 7 eura, itd ribe milion vrsta od 6-12 eura porcija. S je najviše voleo da klopa juneće i burgere i juneće ćuftice sa krompirom, oko 4-6 eura porcija.
|
|
|
|