|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Letovanje 2018
15.6.2018 10:59:07   
dunja RR
Gaganče, srećan put i divan provod, odmorite se user posted image user posted image
Uzdam se u Krit, da vas neće izneveriti što se tiče Sunca!

IZVORNA PORUKA: gagana83

Ja se spakovala jos juce, a krecemo ujutru. Ostalo jos da ubacin neke sitnice i rucni prtljag i to je to.
Prognoza za Grcku je katastrofa, temperatura 26-29 sve do sredine sledece nedelje. Cak i na Kritu najavljuju kisu, a ona tamo gotovo i da ne pada, izuzev zimi.
Anck, i ostali koji putujete ovih dana ubacite jos koji par dugih rukava.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 701
15.6.2018 11:13:07   
gagana83
Hvala zene!
Dunja, i ja se nadam. Evo danas je malo bolja prognoza nego juce. A i da bude kisa koji dan, imamo gde da ubijemo vreme. Retimno, Hanja, Knosos... Samo da se more ne ohladi.

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 702
15.6.2018 11:39:05   
emicaa
Gagana uzivajte user posted image
Da vas pitam nesto,vi koje ste bile na Kritu.Jeste li isle na Spinalongu?Meni je ogromna zelja da odemo sad tamo,ali ne znam koliko je to pametno sa dvogodisnjim djetetom.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 703
15.6.2018 11:47:41   
gagana83
Gde bese vi idete, u Maliu?
Mi nismo bili prosle godine, ove planiramo ali opet nista nije sigurno, ipak ima 2 sata iz Retimna. Ja bih isla na tvom mestu, osim ako ne bude neka nenormalno visoka temperatura.
Ako odemo, javljam utiske user posted image

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 704
15.6.2018 11:59:56   
milicicak
Gagana, srecan put, uzivajte!
Ja ne znam ni zasto svracam u ovu temu, samo sebi zazubice pravim...
Zato je mini buba vec ispalnirala odmor za sledecu godinu, u Grckoj naravno, zbog girosa user posted image

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 705
15.6.2018 12:08:33   
Rosita
Mi verovatno nećemo ove godine, najverovatnije.
Razmišljamo o mađarskim banjama.
Dajte predlog gde u Srbiji.
I još, šta mislite o prevoženju bebe busom do nečeg blizu, tipa Nei Pori? Kolika treba da je beba za to, po vama?
Mm bi za sledeću godinu Tursku. Mada, ko zna, ako budemo rešavali stambeno pitanje, biće gusto.

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 706
15.6.2018 12:11:07   
vonavoj
Rosita.i ja sam razmisljala o Turskoj za sledecu godinu..da idem da se odmorim kao covek..ali koliko je sigurno..
Kumovi idu u Egipat sad..sa dvoje dece..ali stariji su. 9 i 7 godina..nekako mi Egipat nije za malu decu.

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 707
15.6.2018 12:21:08   
milicicak
All inclusive Turska i Egipat su super za malu decu i bebe. Ja ne mislim da je manje bezbedno nego bilo gde drugo...
Rosi, mi volimo Catez u Sloveniji, stvarno je uzivanje i odmor u Madjarskoj nismo bili. Iskreno, mislim da mala deca bolje podnose autobus nego mi odrasli, oni su u svom sedistu kako god da okrenes user posted image ja ne bih autobusom na more vise nikad
A u Srbiji sam cula sve preporuke za Budimliju.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 708
15.6.2018 12:54:14   
Sanjica26 RR

IZVORNA PORUKA: Rosita

Mi verovatno nećemo ove godine, najverovatnije.
Razmišljamo o mađarskim banjama.
Dajte predlog gde u Srbiji.
I još, šta mislite o prevoženju bebe busom do nečeg blizu, tipa Nei Pori? Kolika treba da je beba za to, po vama?
Mm bi za sledeću godinu Tursku. Mada, ko zna, ako budemo rešavali stambeno pitanje, biće gusto.

Ja ne verujem ni da cemo sledecu godinu ako budemo resavali stambeno pitanje. Ali nema veze. Bitno nam je da imamo svoju kucicu.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 709
15.6.2018 13:32:03   
emicaa

Gde bese vi idete, u Maliu?
Mi nismo bili prosle godine, ove planiramo ali opet nista nije sigurno, ipak ima 2 sata iz Retimna. Ja bih isla na tvom mestu, osim ako ne bude neka nenormalno visoka temperatura.
Ako odemo, javljam utiske user posted image

Analipsi,blizu Hersonissosa.
Ja sama sbi utripovala sa ce David iskociti sa broda kako je nemiran user posted image Mogu li tamo kolica kad se stigne na ostrvce ili nije za to.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 710
15.6.2018 13:37:16   
Rosita
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR

IZVORNA PORUKA: Rosita

Ja ne verujem ni da cemo sledecu godinu ako budemo resavali stambeno pitanje. Ali nema veze. Bitno nam je da imamo svoju kucicu.

Isto, sanjice. Ma nema veze. Samo bih zbog dece, to jest zbog D otišla negde na par dana. Tj. volela otići.

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 711
15.6.2018 14:19:53   
IvanaSK RR
Ja kao Milicicak, sebi pravim zazubice ovom temomuser posted image
Emice, Spinalongu da mi slikas svaki milimetar.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 712
15.6.2018 15:02:18   
emicaa
Ivana ako odem naravno da hocu,i za svoju dusu.Moram do polaska jos jednom odgledati seriju ili procitati knjigu user posted image

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 713
15.6.2018 16:29:29   
Anck Su Nmaun

Ja se spakovala jos juce, a krecemo ujutru. Ostalo jos da ubacin neke sitnice i rucni prtljag i to je to.
Prognoza za Grcku je katastrofa, temperatura 26-29 sve do sredine sledece nedelje. Cak i na Kritu najavljuju kisu, a ona tamo gotovo i da ne pada, izuzev zimi.
Anck, i ostali koji putujete ovih dana ubacite jos koji par dugih rukava.

Videla sam i opasno sam se da prostite skenjala 😣😣😣
Sve se nadam da nece al po prognozi haos. Izdrzala bih dan dva al ako se razvuce ubicu se! Mi palimo ujutru.

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 714
15.6.2018 17:20:29   
vonavoj
Milicicak.mi idemo 4.8 u Budimliju.pa javljam.

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 715
15.6.2018 17:26:51   
IvanaSK RR
Anck, srećan put i da prognoza pogresi. Nek bude lepo vreme.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 716
15.6.2018 17:30:58   
mama Jo
Anck, srecan vam put, uzivajte i da bude samo suncano i milina 😊

,,Carpe diem"

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 717
15.6.2018 17:54:56   
Anck Su Nmaun
Hvala cure nadam se da hoce. Dan dva cemo izdrzati al sve preko toga user posted image

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 718
15.6.2018 18:07:06   
superm
U Grčkoj je uvek lepo a u ostalom bićete zajedno, to je najvažnije.
Mi ove godine idemo na Zlatar i u Prolom banju. To je moja ideja.

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 719
15.6.2018 18:12:05   
emicaa
Anck uzivajte maksimalno.Nemoj nas zaboraviti dok si tamo i ne gledaj mnogo Grke user posted image

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 720
15.6.2018 21:25:01   
vocicana
Devojek luuuud provod vam zelim. Da lepo i dobro stignete, da se kupat i suncate, ljubim vas. I mi odlazimo sutra, oko podneva krecemo.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 721
15.6.2018 21:27:05   
vocicana

IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR

Gde idete Voci?

Sanjice, pitala si me gde idemo, nisam ni videla pitanje, za more jos uvek ne znamo, a ovo je Holandija, idemo kod Damjanovog kuma u goste dve nedelje.
Ide mi se i na more. Moja sestra ide oko 10. 7 u Tirsku, Kusadasi, Inbat hotel, tamo su vec bili, vole svidja im se. Ma gde god samo da se covek skloni, uvek je dobro promeniti sredinu.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 722
15.6.2018 21:29:30   
mama Jo
Jaoj Voci 😍
Holandija 😍
Ja jako zelim da je posetim, meni je Holandija zemlja iz bajki, molim te da stavis neke lepe slike kad se vratite, tamo uzivajte maksimalno...
Joj blago tebi!!

,,Carpe diem"

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 723
17.6.2018 23:23:33   
jess021
Ima li neko iskustva sa Banjom Koviljaca?
A sto se tice mora tipa Turska, Egipat. ..zao mi je sto nismo isli pre svih tih sr....Sad se ne bi usudila, pogotovo ne sa decom.

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 724
18.6.2018 10:02:16   
IvanaSK RR
Jess, bili smo samo tamo u dnevnim posetama, lepo je. Obidjete i Trsic, mozete i do Bosne... user posted image

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 725
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Za sve nas koje ne volimo da peglamo!
video
Mnogim ženama se želja ostvarila! Mašina za peglanje i slaganje veša. Ova čudo-mašina će se 2018. godine naći u prodaji.
DRUGI VTO Forum “Biram plodnost”
U subotu, 16. novembra (subota) 2024. godine, s početkom od 12h održaće se drugi po redu VTO Forum pod sloganom „Biram p...

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

ili-ili :)
NadaR

Da imate sansu da radite ono sto volite i sto je puno manje placeno od posla koji trenutno radite ,koji usput i ne podnosite ali je plata i vise nego odlicna za danasnje uslove ... Odabrali biste sledece :

odustala bih od svega i radila ono sto me ispunjava (53%)

povela bih se za finansijskim momentom i ne bih ni razmisljala o promjeni posla ... (47%)

Ukupan broj glasova: 92

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here