|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Letovanje 2018
7.6.2018 9:58:37   
IvanaSK RR
Pa ni ja ne bih mogla. Kad sam vec negde otisla volela bih da vidim sve sto mogu...

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 651
7.6.2018 11:09:11   
gagana83
Egipat nije Grcka. U Grckoj sednes u auto ili autobus i ides gde hoces.
Sto se tice organizovanih izleta, tu sam obisla sta me je zanimalo jos pre 10 godina (piramide, muzej u Kairu, Aleksandrija, Rajsko ostrvo...). Izuzetak je izlet do Luksora, ali taj izlet ni tada nije bio bezbedan.
Sada, sa detetom, eventualno mozemo na Rajsko ostrvo ili plivanje sa delfinima. I biracemo neki od velikih risorta za koji ti vise treba vremena da ga obidjes nego sto bi ttebalo za neko manje grcko selo na obali. user posted image

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 652
7.6.2018 11:16:07   
emicaa

IZVORNA PORUKA: emicaa RR

IZVORNA PORUKA: mama Jo

I ja sam tako mislila, dok nisam videla kako neki hoteli izgledaju user posted image

Mama Jo bez obzira,kako god da izglada hocu da vidim i nesto od te zemlje u koju sam dosla.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 653
7.6.2018 12:08:03   
dunja RR
Da, da , ja sam isto sve obišla, komplet Kairo, muzeje, piramide, a u Hurgadi smo išli na sve izlete + sam išla i u Karnak i Luxor, tamo smo bili ceo dan, krenuli u 6 ujutru, vratili se u 11 uveče. Ali tada je bilo bezbedno, pre 15 godina. Išla sam sama, mm nije hteo. Bio je pun autobus, a kada smo stigli dole, svega nas 5-ro je izašlo i sve obilazilo sa vodičem. To je istorijski izlet na velikoj vrućini, i skup je, a eto svi su krenuli (osim mm), pa je 90 % njih ostalo u busu pod klimom, nisu mogli da hodaju, bilo im vruće itd. Bzv.

Nismo bili u Aleksandriji, ni ne sećam se da je bilo organizovano?

Zato kažem, sada kada bi išla (a nemam još takve porive), ne bi išla do Kaira, niti do Karnaka i Luxora, sve sam to videla. Što kaže Gaagana , može do Rajskog ostrva, tamo je divno za ronjenje.

Kome treba odmor, baš odmor, kupanje u divnom moru, Egipat i Turska su zakon.

IZVORNA PORUKA: gagana83

Egipat nije Grcka. U Grckoj sednes u auto ili autobus i ides gde hoces.
Sto se tice organizovanih izleta, tu sam obisla sta me je zanimalo jos pre 10 godina (piramide, muzej u Kairu, Aleksandrija, Rajsko ostrvo...). Izuzetak je izlet do Luksora, ali taj izlet ni tada nije bio bezbedan.
Sada, sa detetom, eventualno mozemo na Rajsko ostrvo ili plivanje sa delfinima. I biracemo neki od velikih risorta za koji ti vise treba vremena da ga obidjes nego sto bi ttebalo za neko manje grcko selo na obali. user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 654
7.6.2018 12:32:07   
gagana83
Mi kad smo bili u Egiptu bio je izlet za Aleksandriju iz Kaira. Prelep grad, drugaciji od ostatka Egipta, pravi Mediteranski sa lepim trgovima i neobicnom arhitekturom. Pravi biser. Ima puno lokacija koje vredi obici, najcuveniji su svetionik i biblioteka.

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 655
7.6.2018 12:36:39   
dunja RR
Znam, predivna je, nego eto, nije tada pre 15 godina bio izlet u opciji :(

< Poruku je uredio dunja RR -- 7.6.2018 13:11:06 >

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 656
7.6.2018 15:28:06   
MimaKos
Ja isto za Tursku imam samo reci hvale, to je odmor, sve na izvolte ni o cemu ne razmisljas, nema one celodnevne voznje do Grcke, dodjes i odes odmoran, za nekog ko o tome razmislja topla preporuka!

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 657
7.6.2018 16:35:28   
gagana83
Joj mi volimo Grcku vise nego ista. I kopno i ostrva, sve! Ne zna se ko je gori, mm ili ja. On je zaljubljen u Kefaloniju i za njega ne postoji lepse mesto na svetu! I nije nam tezak ni put do tamo, uzivamo u svakom kilometru, cak nam i fali to putovanje kolima, evo druga godina kako idemo avionom.
Nego, je l isao neko na Kipar? Kipar mi deluje primaljivo, sezona je dugacka, smestaj se moze naci povoljno, a ima i low-cost letova.

(odgovor članu MimaKos)
Direktna veza do poruke: 658
7.6.2018 16:46:49   
dunja RR
Aj baš mi pusti gde gledaš ponude smeštaja i avion, ako imaš linkove na pp. Tnx! Meni Kipar super zvuči.

Ponude agencija za Kipar su bezobrazne. Kada vidim ono 7 dana, zgrozim se, a ceneee.

Pari je išla na Kipar, ali sada se porodila, pa ne znam da li će videti naše pisanije .. čini mi se da je išla kada je mališa imao par meseci, i ja mislim da je išla solo, negde smo se dopisivale za smeštaj, ostalo mi to u glavi ..

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 659
7.6.2018 16:58:32   
pari
Evo me user posted image
Da, mi smo isli na kipar kad je M imao 2 i po meseca...kraj septembra...super je bilo. .more pretoplo, a napolju podnosljivo. Wizz je tad imao super cenu karata. A smestaj sam sama nasla...neki apartman.

sitnice i emocije čine život...

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 660
7.6.2018 17:05:08   
gagana83
U pravom momentu user posted image
Je l pamtis cene karata?

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 661
7.6.2018 17:09:32   
pari
To je bilo pre 4 godine...mislim da su bile oko 100€ pp osobi

sitnice i emocije čine život...

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 662
7.6.2018 18:42:47   
Anck Su Nmaun

IZVORNA PORUKA: emicaa RR

ja ne bih mogla provesti odmor samo u krugu hotela,nema sanse.Radije ne bih isla.Vratila bih se kuci posle treceg dana

Zato .ja nemam ni zelju za tim destinacijama pogotoco ne sad sa decom. Pa kako god hotel izgledao bilo bi mi zao dati neke vece pare da budem samo u hotelu user posted image
Sto se tice CG ja imam divne uspomene jer sam sa mojima uvek tamo letovala. Ali sad sem da ne moram iz nekog razloga ne bih izabrala Nikad Cg.
Nije ni za porediti !

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 663
7.6.2018 19:14:04   
mama Jo
Jeste, slazem se ja sa vama u potpunosti... sigurno ne bih 10 dana mogla provesti samo u hotelu kakav god da je user posted image

Anck isto, i sa mojima i sa drustvom sam najvise isla u CG, i bas lepe uspomene imam... ali sada CG definitivno nije nas izbor. Mm ima kucu u planinskom delu CG, fo mora udaljenu 3h, i opet ne idemo tamo....

,,Carpe diem"

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 664
7.6.2018 19:48:06   
Misha i Ljisha
Nadjoh skiatos avionom 189e last min za 10. Jun razmisljam se da ove moje posaljem user posted image 11 Dana 10 nocenja

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 665
7.6.2018 19:57:36   
gagana83
Ako je neko za aktivan odmor - ja sam. Prosle godine na Kritu smo iznajmili auto na 8 dana i presli 1100 km. Na Kefaloniji ubijali po 600 km. Na Skopelosu isto, imali smo smestaj na samoj plazi i tu se kupali samo prvi i poslednji dan. Cak smo i kad je Una bila beba, iznajmili auto na Zakintosu i obilazili ostrvo. Tako cemo i sada na Kritu, vec smo rezervisali auto.
Ovaj odmor u Egiptu smo planirali da bude reset, da se izlezavamo, igramo karte i pustimo mozak na otavu user posted image Egipat je idealan za to. Zato i planiramo samo 6 noci, sve preko toga bi bilo previse.

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 666
7.6.2018 21:38:51   
IvanaSK RR
Ja nisam letovala na Kipru, ali sam bila sedam dana krajem januara.
Stvarno je mnogo lepo, obisli smo dosta mesta.

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 667
7.6.2018 22:04:33   
Misha i Ljisha
aktivan odmor posle kojeg ti treba odmor user posted image Ja nikako mm da opasuljim DA NE TREBA da idemo kao ludaci i da posetimo sve plaze vec da uzivamo. Dete place u sedistu, povraca a mi se vozamo. KAd nisam odlepila te godine. D je bilo muka u voznji i plakala je u sedistu pa valjda do druge godine. Deran isto za sad place u sedistu i ne bih se upustala u neke avanture iskreno. JA sam ZA dodjes i uzivas i ne mrdasuser posted image a nikako da ubedim mm da uzmemo jednom AI lepo i da ne mrdemo iz hotela. Iste novce potrosimo kao za AI

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 668
7.6.2018 22:07:17   
Rosita
I ja sam za odmor, ne za cimanje sa malom decom. Lenji odmor.

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 669
7.6.2018 22:10:15   
Misha i Ljisha
Ja volim da sam na plazi prva bukvalno. Oduvek tako. A ne ustanes doruckujes i onda sednes u kola, to mi je tako FUJ user posted image e onda detetu treba jos da objasnjavas ZASTO se mi sad vozimo na "drugo more" i td i td

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 670
7.6.2018 23:10:51   
MimaKos
Ja sam vala za to da mi samo prinose i odnose, zato mi odgovara all inclusive koncept :)) ko covek se odmorih, a godinama pre toga u Grcoj svaki dan nova plaza, ali umara me to stvarno, i cimanje oko hrane..

Direktna veza do poruke: 671
8.6.2018 6:46:23   
mama Jo
Ljisho, tako i mm user posted image
Ali i meni se svidja taj koncept, mi zato i trazimo odmah na plazi smestaj sa pogledom na more... prosle godine smo imali vrhunski smestaj.... i sa decom - samo i iskljucivo takav odmor. Da 10 dana ne udjemo u auto user posted image

,,Carpe diem"

(odgovor članu MimaKos)
Direktna veza do poruke: 672
8.6.2018 8:29:53   
gagana83

IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha

aktivan odmor posle kojeg ti treba odmor user posted image Ja nikako mm da opasuljim DA NE TREBA da idemo kao ludaci i da posetimo sve plaze vec da uzivamo. Dete place u sedistu, povraca a mi se vozamo. KAd nisam odlepila te godine. D je bilo muka u voznji i plakala je u sedistu pa valjda do druge godine. Deran isto za sad place u sedistu i ne bih se upustala u neke avanture iskreno. JA sam ZA dodjes i uzivas i ne mrdasuser posted image a nikako da ubedim mm da uzmemo jednom AI lepo i da ne mrdemo iz hotela. Iste novce potrosimo kao za AI

Nase dete je naviklo tako i ne buni se. Zna da kad ide sa mamom i tatom da se podrazumevaju obilasci i voznja.
Prosle godine smo uplatili All inc. i to su bile bacene pare jer smo redovno jeli van hotela.
Elem, priblizilo se. Sledece subote se brckamo na Kritu
user posted image

Direktna veza do poruke: 673
8.6.2018 8:32:30   
emicaa
Gagana pozdravi mi Krit,da me ceka jos mjesec i po user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 674
8.6.2018 10:49:32   
Ana RR
I ja sam za aktivan odmor, mi ne umemo da budemo stalno u jednom mestu user posted image a Mare je oduvek super u putu, nikad mu nije bilo muka, daj mu samo crtani ili papir i bojice i on je miran user posted image

Mi za tačno mesec dana putujemo user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 675
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Romantična komedija “Privatna proslava” - ...
Romantična komedija o ljudima srednjih godina.
Božić, Božić blagi dan
Božić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.

Anketa

Forumi
jabudic

Da li ste aktivan clan u na nekom drugom forumu?

Da (32%)

Ne (68%)

Ukupan broj glasova: 113

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here