MimaKos -> RE: Letovanje 2018 (28.4.2018 10:13:52)
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj Mama jo..ovako,bili smo 2013.u Leptokarijii..lepa je plaza skroz levo deo..pesak..ok voda..uvece je zivo,nije vasar.. Nei Pori.je sranje..ogromna plaza..dok dodjes do mora peskom ima 30m..to mrzim..kako kolica po.pesku da dovedes do blizu vode..nikako..meni je bilo muljavo tamo,nismo se ni okupali.. Ali kad odes jednom na Sitoniju.nikada,ali nikad se neces vratiti u Leptokariju i Nei Pori..neuporedivo bolje more,plaze..sve.. Mi smo.bili 2016. U Nikitiju,odlicno mesto kao polaziste za ostale blizu plaze...ali mora kolima..a prosle godine smo bili u Toroniju,parkiras auto i plaza ti ispred nosa..2 marketa i setaliste..to je bas za odmor..nema vasara,prodavnica..haosa..u Nikitiju ima gde da se proseta. Sarti smo obisli,siroka i dugacka plaza,puno nasih,vasar uvece..ali su veliki talasi i duvka vetar.. Pogledaj i Jerisos.meni je on divan..bili smo 2015..ima sve sto ovi nude na jednom mestu[sm=smiley1.gif] Nei pori je meni uzas, onaj vreo pesak u nedogled a milion ljudi, nama najlepse bilo u Nea Kaliktariji, povoljno a sredjeno, za decu je raj a nije toliko krcato ljudima cak ni u sezoni
|
|
|
|