Verus -> RE: Želim abortus (26.12.2009 20:02:18)
|
strasno! jadna beba....ne znam jel postoje kod nas institucije koje pomazu tinejdzerima koji su trudni? Da se razumemo, to nece prestati da se desava kako god da okrenemo, ali treba im pomoci koliko je moguce i smestiti takve bebe u zelene domove. Naravno, kada dodje do zdravlja majke ili ako nesto sa detetom nije u redu, onda se zna zasto se abortus odradjuje. Ja sam pokidana oko ovog sa silovanjem, i ja sve mislim da takvo dete ne treba doneti na svet, osim ako ta majka ne zeli da ga unisti. Jer vuci kroz zivot to da si plod silovanja i stasnog nasilja mora biti tesko..IZVORNA PORUKA: bebolino pored svoje muke moram nešto reći,to je strašno,iz čistog hira ili glupih razloga to uraditi je strašno ali neki slučajevi kao što je zdravlje žene kad je u pitanju ili ako je došlo do toga silovanjem onda je to odluka žene i ne treba je kriviti jer to su teški psihički momenti.Znam da su predstavnici crkve protiv toga u svakom slučaju i da je to sve od Boga,ali stvarno nije od Boga ako te neko siluje pa da ti to dete rodiš to je strašno,samo se u tim situacijama slažem da to treba uraditi i još nešto,prošle godine sam videla devojku od 18 god koja je bila trudna i niko nije znnao za to ona se porodi u kupatilu i ubije bebu makazama pa to je tek strašno bolje da ga je abortirala nego što je tako uradila,potrebna je veća informisanost mladih o ovome
|
|
|
|