Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Iz krevetića u krevet 8.1.2019 12:10:49
|
|
|
|
Ana RR
|
Ivana, a onaj produživi krevet u Ikei?
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Iz krevetića u krevet 8.1.2019 12:58:07
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Anci, koliko se secam on je nesto oko 18-19000 din bez duseka. Skoro smo bili tamo i gledali krevete. A ja bih i da ima ovaj zastitni deo da ne pada sa kreveta. Trenutno mi je najjeftinija varijanta ovaj na prvom linku.
|
|
RE: Iz krevetića u krevet 8.1.2019 13:33:16
|
|
|
|
Duškić
|
Ma da ti nadjes nekog majstora da ti napravi, a?
|
|
|
|
RE: Iz krevetića u krevet 10.1.2019 8:44:42
|
|
|
|
vocicana
|
Duskicu i to pravljenje, ynas...izadje veca dara nego mera. Mi smo onako samo gledali, ali jos uvek je samo gledanje opcija.
|
|
RE: Iz krevetića u krevet 25.1.2019 8:50:40
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Deda je svojoj unuci kupio krevet :)
|
|
RE: Iz krevetića u krevet 25.1.2019 8:54:13
|
|
|
|
emicaa
|
Bravo za dedu 😊 ljubim ovo malo cupavo cudo 😍
|
|
RE: Iz krevetića u krevet 25.1.2019 8:59:18
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Krevet je fantastican, dimenzije su 160 sa 80. Nocu kad se probudi nekad me zove da dodjem kod nje, a nocas je sama ustala, uzela svoj jastuk i popela se kod nas. Muza gurnula i legla izmedju nas uopšte vise ne razmisljam da li ce pasti, da li cu je cuti. Uf, koje olaksanje.
|
|
RE: Iz krevetića u krevet 25.1.2019 9:26:50
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Jao super je. Gde ste ga stavili?
|
|
RE: Iz krevetića u krevet 25.1.2019 9:48:24
|
|
|
|
jess021
|
Divan je, bravo za dedu!
|
|
RE: Iz krevetića u krevet 25.1.2019 9:53:29
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Sanjica, na isto mesto gde je bio i krevetac, nemamo gde drugo, eventualno u trpezariju
|
|
RE: Iz krevetića u krevet 25.1.2019 9:56:21
|
|
|
|
bebilule
|
Sjajno! Puno lijepih snova djevojčice. M i ja još spavamo zajedno. Ima on svoju sobu u kojoj su sad igračke, ne mislim ga još prebacivati tamo. A toliko voštanih ima po zidovima da prvo moram krečiti.
|
|
|
|
RE: Iz krevetića u krevet 25.1.2019 10:19:02
|
|
|
|
Olga75
|
Jooj, divnog li kreveta što se moje Zveri matore tiče bilo je iz krevetća u moj krevet, zbači il će ona okd nas il ću ja kao s njom da proćaskamo pa se zakuntam i spavam do ujutru s njom. Samo moji bubrezi znaju kako im je ali dobra strana je da svaki put znam kad je vreme za seču nokata na nogama
|
|
RE: Iz krevetića u krevet 25.1.2019 10:34:36
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
I ja sam skoro pisala kako ona nemirno spava. Muz se budi sa masnicom na celu. Sin spavao sa nama kad je muz bio na terenu ujutru se probudio, jastucnica puna krvi iz nosa... Mene u grudi najviše gadjala.. A pritom je krevet onaj velikiii bracni, ima mesta koliko hoces.
|
|
RE: Iz krevetića u krevet 25.1.2019 11:28:45
|
|
|
|
Duškić
|
Super je krevetic. Sad sam pokazivala sinu, on je moj Dzordz
|
|
|
|
RE: Iz krevetića u krevet 25.1.2019 11:40:56
|
|
|
|
pari
|
Super Ivana! Sad ce biti lakse...
|
|
RE: Iz krevetića u krevet 25.1.2019 13:15:02
|
|
|
|
Ana RR
|
Jao vidi mace kako uživa
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Iz krevetića u krevet 25.1.2019 13:41:30
|
|
|
|
milicicak
|
Odlican vam je krevet! A maca je slatkica medenica 💖 Bravo za dedu!
|
|
|
|
RE: Iz krevetića u krevet 26.1.2019 19:10:28
|
|
|
|
vocicana
|
Joj maco lepotico!!!! Da lepo spavkas!
|
|
RE: Iz krevetića u krevet 10.3.2019 19:47:20
|
|
|
|
Sanidej
|
Kod nas je izmedju kreveca i kreveta bio patos..krevet je pravljen po narudzbini, dimenzije kao za odrasle.
|
|
|
|
RE: Iz krevetića u krevet 11.3.2019 8:36:46
|
|
|
|
emicaa
|
Ja nikako da kupom Davidu krevet da konacno napusti nas. On mene ubija,koliko se danju lijepi za mene kao cicak toliko me nocu muci
|
|
RE: Iz krevetića u krevet 21.7.2019 11:25:01
|
|
|
|
MimaKos
|
Negde sa 1,5 je presla u veliki krevet, i nije padala sa njega a nismo imali zastitu
|
|
|
|
RE: Iz krevetića u krevet 19.6.2020 12:26:01
|
|
|
|
bikicaV
|
Bas je lep krevet . Nego razmisljam o kupovini vec, ovo mi je bas za sad. A raspon cena je bas veliki.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Sanke Deda MrazaPreko brda, preko brega i debelog snega jure neke čudne sankesrebrne i tanke!
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?