Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Iz krevetića u krevet 11.7.2017 10:36:43
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ja sam juce gledala na fb.. Covek radi decije krevete, 160x80 i mislim da su 13 000 din.
|
|
RE: Iz krevetića u krevet 11.7.2017 12:10:14
|
|
|
|
Ana RR
|
Daco, na sajtu kolicazabebe imaš krevete za decu 80x160. Prodaju se sa dušekom.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Iz krevetića u krevet 11.7.2017 12:42:34
|
|
|
|
Peace*
|
Kad se otvori IKEA u avgustu... KLIK
|
|
RE: Iz krevetića u krevet 11.7.2017 13:38:55
|
|
|
|
Ana RR
|
Evo i cena u Ikei klik
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Iz krevetića u krevet 11.7.2017 14:36:18
|
|
|
|
mama Jo
|
Da u Ikei ce biti super izbor...mada po meni bolje kad vam neko napravi, mislim da je dugotrajnije 😊 Odlicno izgleda ovo😊😊
|
|
|
|
RE: Iz krevetića u krevet 21.10.2017 10:29:36
|
|
|
|
Mala Elena
|
Ivana, daj mi blizu informaciju tog coveka sto pravi krevete. Ana, koji se prodaju sa dusekom? Jel samo ti 80x160?
|
|
|
|
RE: Iz krevetića u krevet 2.1.2018 23:50:18
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Ivana da li je taj covek iz Leskovca?Ako jeste,imam ja broj tog coveka. Nama je po mom nacdtu pravio krevetac.Covek radi fantazija a jeftiniji je od prodavnica 70% sigurno.Gledam po ovome sto smo mi uzimali. Recimo,komsinici je pravio krevet onaj kao kucica sa Pinteresa ukradena ideja,nasla.je na jednom mestu da je 780 ili u20e ne dezite me za rec. Njoj je uzeo dal 20 000 dinara.
|
|
|
|
RE: Iz krevetića u krevet 3.1.2018 8:46:52
|
|
|
|
isidora88
|
Nevena ima li taj covek fb profil da se vide njegovi radovi? Mi moramo uzeti neke krevete na sprat
|
|
RE: Iz krevetića u krevet 3.1.2018 11:14:27
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ja tek sad vidim da ste pitale Pronaci cu na fb pa stavljam link. Evo link Klik
< Poruku je uredio IvanaSK RR -- 3.1.2018 11:16:55 >
|
|
RE: Iz krevetića u krevet 3.1.2018 12:45:09
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Isidora nemam fb,nasla sam ga na instagramu.Verovatno ga ima i na fb :)
|
|
|
|
RE: Iz krevetića u krevet 5.1.2018 22:01:34
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Mi smo ovih dana razmisljali da izbacimo krevetic i ubacimo krevet. Ali bio bi sa nama u sobi jos uvek jer u decijoj jos nismo resili kako bi smo je sredili.
|
|
|
|
RE: Iz krevetića u krevet 5.1.2018 23:47:48
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
I ja razmisljam da krenem sa transformacijom krevetca.Mada mi svi pricaju da je jos rano. Ovako stoji,svrhe nema.
|
|
|
|
RE: Iz krevetića u krevet 7.3.2018 15:55:03
|
|
|
|
Dora89
|
Planiram da budemo svi zajedno kad stigne beba, starije dete sa nama u krevet, a beba u krevetac. Pa kad beba malo poraste, onda oba deteta zajedno u posebnu sobu. Biće im lakše kad su zajedno.
|
|
|
|
RE: Iz krevetića u krevet 7.3.2018 16:47:10
|
|
|
|
madre
|
B je presao u svoju sobu sa dve godine, to je proslo bez ikakvih problema. Sada T treba da predaje u fioku kod njega, a to ne znam kako ce ici. Kako izbeći pricu, cerekanje, penjanje na B krevet, odugovlacenje sa spavanjem?
|
|
RE: Iz krevetića u krevet 7.3.2018 16:49:14
|
|
|
|
Mala Elena
|
Ih , zelim ti svu srecu Dobro si uspela sa dve god da ga naviknes na to. Uspavljujes ga ili sam ode i zaspi u svojoj sobi?
|
|
|
|
RE: Iz krevetića u krevet 7.3.2018 16:59:03
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Moje su obe presle u svpoj krevet sa dve godine. I mislim da je to pravo vreme za navikavanje. u pocetku sam leskarila po par minuta a kasnije sami.
|
|
|
|
RE: Iz krevetića u krevet 7.3.2018 17:03:19
|
|
|
|
madre
|
IZVORNA PORUKA: Mala Elena Ih , zelim ti svu srecu Dobro si uspela sa dve god da ga naviknes na to. Uspavljujes ga ili sam ode i zaspi u svojoj sobi? starijeg sam uspela, mladjeg nisam! ne znam za koga pitas stariji sam zaspi u svojoj sobi, ali ovaj mali mi je zajeban peva, prica, smeje se, zeza, ma sta ne radi dok ne zaspi
|
|
RE: Iz krevetića u krevet 7.3.2018 17:06:04
|
|
|
|
Mala Elena
|
Moje sta ne rade, izmisljaju krive Drine . Razumem te. A kako si uspela starijeg da tako fino naviknes? To je za svaku pohvalu...
|
|
|
|
RE: Iz krevetića u krevet 7.3.2018 17:12:59
|
|
|
|
madre
|
iskreno da ti kazem i ne secam se tacno, davno to bese! ali sa njim je stvarno sve bilo lako i zahvalna sam na tome ali ako pitas da li sam ga uspavljivala ili sam zaspi sa dve godine, uspavljivala sam ga naravno
< Poruku je uredio madre -- 7.3.2018 17:19:43 >
|
|
RE: Iz krevetića u krevet 7.3.2018 17:16:22
|
|
|
|
Mala Elena
|
Da, ja kazem da je to zavisno od deteta , deca su razlicita. Meni je P razumnija od starije E. A obema sam majka To meni izgleda bas daleko..
|
|
|
|
RE: Iz krevetića u krevet 7.3.2018 23:37:22
|
|
|
|
mama Jo
|
Mi jos nismo presli u krevet, planiramo tamo oko trece godine.. nadam se da ce prihvatiti lepo...
|
|
RE: Iz krevetića u krevet 24.4.2018 20:17:39
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
V za koji dan prelazi u krevet ! Sve sam ih sa dve godine prebacila tako ce o on gospodin.
|
|
|
|
RE: Iz krevetića u krevet 28.4.2018 12:22:55
|
|
|
|
MimaKos
|
Mi smo cerkicu sa 6 meseci odvojili od nas u posebnu sobu, a u svoj veliki krevet sa godinu i po, dve tek.
|
|
|
|
RE: Iz krevetića u krevet 1.7.2018 13:46:39
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Presao je u svoj krevet al smo i dalje u istoj sobi jer kod njih nema mesta za jos jedan.
|
|
|
|
RE: Iz krevetića u krevet 8.1.2019 11:54:55
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ja sam upravo videla ovu stranicu Klik Evo i ova stranica Klik
< Poruku je uredio IvanaSK RR -- 8.1.2019 11:57:14 >
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Prelepa GRČKA imena ZA DEČAKEGrčka je zemlja sa drevnom kulturom, bogovima i mitološkim bićama, koja nam je dala i prelepa ženska i muška grčka imena...
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?