Bubinina -> RE: Biohemijska trudnoca (23.4.2017 22:14:00)
|
Hipatija, Ja sam imala slicnu situaciju. Zbog nestrpljivosti sam uradila betu 13 dana posle embriotransfera u 2 razlicite lab. I potpuno razlicite rezultate i dobila. Posle sam se drzala jedne lab. i to je i doktorki bilo merodavno. Moja beta je bila 98,84,286, 525, 2100, 3333. Nije se duplirala pravilno i nista se nije videlo na UZ ni sa 2100, a to je trebala da bude V nedelja. Konstatovan je 'prirodni'pobacaj, receno je da prestanem sa utrogestanom i da cekam da prokrvarim. Citala sam,a sad mi je tako i receno da telo samo apsorbuje te biohemijske trudnoce i da odu sa ciklusom pa nije potrebno raditi intervenciju. Ja sam 3x izgubila trudnocu, 2 prirodne i 1vto. U prve dve prirodne je bila vanmatericna koje niko nije registrovao, niti se zainteresovao da me salje na neke analize. Za drugi spontani mi je isto receno da ce "materica sama da se ocisti" pa sam zavrsila na hitnoj operaciji kada su mi odstranjena oba jajovoda. Levi pukao, a u desnom nasli staru vanmatericnu iz prvog spontanog koju niko nije video 8 meseci . Uzas. Ako imas nekog malo razumnog doktora posavetuj se, istrazi sta je najbolje da uradis u ovom trenutku, pregledaj jajovode, ma sve. Ja svoje iskustvo pricam svima jer sam tako lose prosla i sad se patimo sa vto.
|
|
|
|