belst -> RE: Biohemijska trudnoca (13.9.2014 20:16:30)
|
vonavoj, hvala.... Da, znam da neće sada progesteron napraviti nikakvo čudo, nisam bila sigurna da li da ga uopće uzimam da ne bi još "odgodio" proces koji se očito sprema (jer ako trudnoća mora otići naravno da mi je draže da bude sto prije...), ali su mi cure ovdje objasnile da neće odgoditi krvarenje kada tijelo bude spremno da krene... Tužna sam naravno, ali sto ću .... Biti će sve ok, idemo dalje, zar ne? Zanima me samo ako mi neke cure koje su imale biokemijsku mogu reci da li su možda osijecale kakve simptome da se nešto dešava (pretpostavljam da su do tada već imale bar neke blage simptome trudnoće )? Ja nemam ama bas nikakve simptome, ni bolove ni krvarenje, ništa , čak ni grčeve ni PMS , osijecam se otpr kao u one Dane ciklusa kada se ništa ne dešava, znaci "normalno".... Sto opet nije dobro valjda jer do sada sam ionako imala bar neke MALE simptome trudnoće (valjda jer je Beta bila niska pa ni nije bilo puno simptoma), sada mi se čini da je i to stalo... Ali nema ni nekog nagovještava da se nešto "sprema" ? Možda je i to normalno?
|
|
|
|