Moja sreca
|
Ja sam zadnja dva ciklusa imala biohemijsku trudnocu,nije dokazano,tj.nisam radila b-hcg.Evo kako je bilo. Novembar,kasni 3dana,mi se obradovali,i ja htela da kupimo test,bila sam tako sigurna,i sutradan ujutru dobijem,stomak me boleo,ledja takodje,nisam mogla da stojim od bolova,i poselpodne samo odjednom krene da lije iz mene,ja brzo u wc i vidim ugruske,velike,a ono samo lije iz mene,i stavim one uloske za trudnice,od straha sam se izgubila.legla,i umesto da odem kod elkara pustim da to prodje kao obilna M,koju nikad nisam imala.I stane za 3dana,s tim da je lilo samo tih pola sata,a posle tek-tek..i ne doem kod dr.Nastavimo da radimo na bebi,i sad decembra mi kasni 3dana i ja uradim test,i ugledam s tim da se trudnicka videla slabo,ali videla se.Obradovali se,medjutim krene mi braonkast sekret,i mislii smo da je to implantacijsko krvarenje,i posle 3dana krene opet M sa ugruscima,ali slabijeg intenziteta nego prosli mesec,i zvala sam moju dr koja mi je vodila prvu trudnocu,i ona mi kaze da je to bio pobacaj,i nikom nista i da se vidimo sl..meseca. Eto moje iskustvo,sad se nadam da nece biti opet biohemijska,ali veruje da su ove dve bile takve sa razlogom,da nesto nije bilo u redu sa plodom.Moguc je i disbalans hormona,ali verujem da je ono drugo.Videcemo,sad idem kod dr,pa cemo videti,pratice valjda sta se desava. Jos uvek mi se napune oci suzama kad pricam o tome,ali ko zna zasto je to bilo tako.
|