Anoniman -> RE: Biohemijska trudnoca (17.2.2010 18:56:35)
|
"....biohemijska trudnoca je trudnoca. Pukim slucajem je poznato da oko 20% zacetih trudnoca ne opstanu i zena se zapravo ocisti kroz ciklus koji je redovan, te zene vrlo cesto ni neznaju da su bile trudne...Plod je izvrsio u datom slucaju nidaciju sa endometrijum i horionske cupice su kao rezultat toga odpocele sa lucenjem beta hcg-a. Svaki test koji uzmete u ruke, bilo da ste ga kupili kod nas ili u nekoj bolje razvijenoj zemlji vam daje upustvo. U svakom testu sam zatekla da pozitivan test mogu da pokazu i pojedine vrste tumora, nasla sam da test nece biti validan ukoliko ste bili na hormonskoj terapiji (kao kod vantelesne oplodnje). Ne moze upala jajnika da "zbuni" hormone, niti da zbuni sam test. Tracica na testu je osetljiva iskljucivo na hcg hormon i ako ga ima u urinu..pojavice se druga crta, ako ga nema, nece ni crte biti. Oko neispravnosti testova, pa stoga vam i sluzi kontrolna linija, da bi znali da je test ispravan." Ovo sam skinula sa jednog ženskog foruma...možda nekome pomogne...
|
|
|
|