Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Decija obuca 2. deo 23.6.2021 22:00:38
|
|
|
|
mama Jo
|
Dunja, odlicno ste prosli onda ☺️ Nato, moja starija od 5,5 god.obozavapapuce, i to japanke, trci u njima. Mladja vidim da se saplice u japankama i vise jojodgovaraju sandale
|
|
RE: Decija obuca 2. deo 23.6.2021 23:27:55
|
|
|
|
dunja RR
|
Ja našla neke kroksice Savine koje nije nijednom obuo (kineske, ali su ok), njoj taman, ponela bih možda u Budimliju za bazen. Ali me strah da je pustim u njima sama da hoda, ja ću je voditi, ali mi bolje to za bazen, do i oko bazena, nego sandale. A onda razmišljam, više će ona bosa biti tu, pa ne znam da li da ih nosim. Mada, mislim da bi za more bile ok, ako budemo išli. S sam baš za more i uzela, ali ih je slabo nosio tada. IZVORNA PORUKA: nata11 Razmisljam da joj uzmem neke papuce za dvoriste posto vidim da joj je zanimljivo, stalno navlaci nase. Sa koliko ste im uzimali papuce?
< Poruku je uredio dunja RR -- 23.6.2021 23:29:15 >
|
|
RE: Decija obuca 2. deo 24.6.2021 19:17:01
|
|
|
|
Duškić
|
Samo ako joj se nece klizati. Sto da joj ne poneses. Mada pored bazena ruku ne pustamo. Mi bili do Vrnjacke banje.
|
|
|
|
RE: Decija obuca 2. deo 24.6.2021 23:00:42
|
|
|
|
dddaca
|
Pre neki dan sam sredjivala obucu i nadjem neke kroksice. Male, malecke, preslatke. Kupili ih pred polazak na more. Malo joj je bilo nezgodno jer je pesak ulazio kroz one rupice, ali brzo se navikla. ne mogu da se setim koliko je godina imala tad.
|
|
|
|
RE: Decija obuca 2. deo 19.9.2021 7:39:06
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Trebalo bi vec neke duboke patike ili cipele da uzmemo. Moramo u potragu.
|
|
|
|
RE: Decija obuca 2. deo 19.9.2021 7:52:29
|
|
|
|
flamingos
|
Mi smo kupili duboke patike.Kasnije će čizme.Mada,duboke su,kvalitetne patike,rako da dugo može da ih obuva.Naravno,mora za zimu da ima,ako uopšte padne sneg.Ima jedne čizme,kupiće još jedne.
|
|
|
|
RE: Decija obuca 2. deo 20.9.2021 23:43:25
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Da, duboke su mi najprakticnije. Imamo gumene, mislim da nam nece trebati. Imamo cak i zimske, ali o njima mi je jos rano da mislim. Noga im naraste za cas
|
|
|
|
RE: Decija obuca 2. deo 20.9.2021 23:47:09
|
|
|
|
flamingos
|
Ni ne trebaju deset_ pari obuće da imaju.Začas im omale.
|
|
|
|
RE: Decija obuca 2. deo 21.9.2021 0:50:20
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Pa da, zato ni ne volim ranije da im kupujem, jer broj se za cas promeni.
|
|
|
|
RE: Decija obuca 2. deo 21.9.2021 0:53:24
|
|
|
|
flamingos
|
Bitno da im je udobna obuća.
|
|
|
|
RE: Decija obuca 2. deo 21.9.2021 1:07:45
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Tako je. Zato ih uvek vodim da probaju
|
|
|
|
RE: Decija obuca 2. deo 10.9.2024 15:46:33
|
|
|
|
nata11
|
Mame gde kupi ti detetu kvalitetne gumene cizme da nisu sarene i sa pritom? Ranije smo imali Benneton ali sada ne pronalazim. Sve sto mi se posvidja nema na stanju. Ostale radnje müde sarene modele.
|
RE: Decija obuca 2. deo 14.9.2024 9:37:31
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ja sam pre neki dan videla jednobojne u CCC .
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Sanke Deda MrazaPreko brda, preko brega i debelog snega jure neke čudne sankesrebrne i tanke!
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?