Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Decija obuca 2. deo 14.1.2021 14:55:11
|
|
|
|
branki*
|
stigle su ove moje od iznad.super su i velicina je super,taman sve.samo da vidim kako ce se pokazati kad hodaju napolju,ali za te pare su ovako na oko i na nogu super.
|
|
RE: Decija obuca 2. deo 31.1.2021 7:52:41
|
|
|
|
branki*
|
Branki, te sa krilima su sad 5.500 u Office Shoes-u. Videla sam ih malopre u parku, iskreno meni izgledaju kao kineske. Em ta krila, em svetle svuda u 300 boja, bukvalno kao NG jelka su po mraku. Verovatno deca vole zbog toga sto sljaste, ali bas su preterali. IZVORNA PORUKA: branki* IZVORNA PORUKA: mama Jo Skechers su odlicne, preudobne. Ja imam jedne, vec sam ih ubila koliko ih nosim. A za decu sto imaju... Nemam reci. One neke avetlece sa krilima, moja J ih svaki put mazi kad odemo u prodavnicu negde user posted image Nismo joj uzeli jer joj patike bas nisu trebale, a sad ih bas gledam kakva im je cena da joj za prolece uzmem. koje su ti te svetlece sa krilima?pusti siku u decijoj temi ak,o ima,mama jouser posted image da nas ne kritikuju da masimo temu hvala,fil,videla sam da su na snizenju,ali razmislicu jos...ona ima sad za prolece nove,uzela bih joj za skolu kad podje u prvi razred,ali ima do tad,mozda omasim broj,poraste joj noga... lose sam prekopirala,ispala sam iz forme,ali ajde sad
< Poruku je uredio branki* -- 31.1.2021 7:53:26 >
|
|
RE: Decija obuca 2. deo 9.3.2021 13:48:31
|
|
|
|
emicaa
|
Moja djevojka voli kič 😂mnogo au udobne ali sijaju kao Las Vegas 😂Sketchers su
|
|
RE: Decija obuca 2. deo 9.3.2021 14:34:31
|
|
|
|
pari
|
Super su emice! Mi uzeli u nedelju Adidas, oduševljena je
|
|
RE: Decija obuca 2. deo 10.3.2021 5:52:22
|
|
|
|
Duškić
|
Bas su lepe Pari.
|
|
|
|
RE: Decija obuca 2. deo 10.3.2021 8:16:38
|
|
|
|
emicaa
|
Pari mnogo su slatke 😍
|
|
RE: Decija obuca 2. deo 10.3.2021 8:26:35
|
|
|
|
jess021
|
Emice, Skechers su bas udobne patike, ne znam koja je tu cena, mislim da ovde nisu ispod 5000, sto je meni x2 mnogo za igranje na igralištu. Pari, odlicne su, volim te jednostavne modele
|
|
RE: Decija obuca 2. deo 10.3.2021 10:26:17
|
|
|
|
emicaa
|
Jess ne znam koliko je 5000 😁 ove su njene puna cijena oko 50e,mi platili 40 jer su nesto malo snizene.A iskreno i da sam htjela jeftinije nema nekog izbora,ili velicina.Njoj treba 31,nasla Nike i sketcers,cijena im je skoro ista.
|
|
RE: Decija obuca 2. deo 10.3.2021 20:20:36
|
|
|
|
flamingos
|
Emice,Pari,divne su.Da ih u zdravlju nose dugoooooo❤
|
|
|
|
RE: Decija obuca 2. deo 10.3.2021 23:32:51
|
|
|
|
Ana RR
|
Emi, toliko su i ovde, bude ponekad neka akcija pa se mogu naći jeftinije.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Decija obuca 2. deo 11.3.2021 8:01:35
|
|
|
|
emicaa
|
Anci pa ja mislim da su im svugdje iste cijene.
|
|
RE: Decija obuca 2. deo 11.3.2021 8:02:13
|
|
|
|
jess021
|
Emice, da to je ta cena. 50€ =6000
|
|
RE: Decija obuca 2. deo 17.3.2021 13:48:48
|
|
|
|
branki*
|
super su patike,emice,dora uziva mojoj se bas takve dopadaju i sve sto svetli,sija,leti.
|
|
RE: Decija obuca 2. deo 17.3.2021 16:55:58
|
|
|
|
emicaa
|
Branki,curice 🤣 da sam ja birala ne bih joj nikad izabrala ove 😄
|
|
RE: Decija obuca 2. deo 17.6.2021 11:17:50
|
|
|
|
nata11
|
Ja moram pohvaliti proizvodjaca iz komsiluks. Tiny Planet - imaju online prodaju. To je Porodična firma , dugo znam za njih ali smo tek juce kupili njihove sandalice i odusevljeni smo. Obuca je kozna, rucn izrada, cene kao i kod ostalih ali prelepih modela ima. Mi uzeli zasad ove
|
RE: Decija obuca 2. deo 17.6.2021 12:48:11
|
|
|
|
pari
|
Baš su lepe!
|
|
RE: Decija obuca 2. deo 17.6.2021 13:37:35
|
|
|
|
dunja RR
|
Monogo su slatke! Mi moramo da kupimo sandale, ali moram da joj probam, planirala sam sutra da odem do Pvla ili Marcosa..
|
|
RE: Decija obuca 2. deo 17.6.2021 14:17:29
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Prelepe su Nato. I mi moramo devojcicama uzeti nesto za leto
|
|
RE: Decija obuca 2. deo 17.6.2021 17:35:59
|
|
|
|
mama Jo
|
Nato, mnogo su lepe 😍 Koliko su? I mi moramo obema da resimo sandalice sto pre, evo vec krecu vrucinstine. Ova mladja nikako da potrefi broj od starije, sve joj je veliko 😂
|
|
RE: Decija obuca 2. deo 18.6.2021 10:03:21
|
|
|
|
nata11
|
2000 -2900 na snizenju. Modeli koji nisu snizeni oko 3500-4000
|
RE: Decija obuca 2. deo 22.6.2021 1:07:07
|
|
|
|
mama Jo
|
Je l' uzimao neko, mozda, ovaj model deci?
|
|
RE: Decija obuca 2. deo 22.6.2021 8:01:29
|
|
|
|
Duškić
|
Ima drug od sina, lagane su skroz, mekane.
|
|
|
|
RE: Decija obuca 2. deo 22.6.2021 8:02:27
|
|
|
|
Duškić
|
IZVORNA PORUKA: nata11 Ja moram pohvaliti proizvodjaca iz komsiluks. Tiny Planet - imaju online prodaju. To je Porodična firma , dugo znam za njih ali smo tek juce kupili njihove sandalice i odusevljeni smo. Obuca je kozna, rucn izrada, cene kao i kod ostalih ali prelepih modela ima. Mi uzeli zasad ove Uzimala sam cizme njihove deci i muske i zenske, extra i kao nove su posle seyone cele nosenja...
< Poruku je uredio Duškić -- 22.6.2021 8:03:04 >
|
|
|
|
RE: Decija obuca 2. deo 23.6.2021 9:55:41
|
|
|
|
dunja RR
|
Ja na kraju ne kupih sandale ni jednom ni drugom, Savi nekim čudom dobra veličina prošlogodišnjih (otvorene), knap su ali nisu male, videću da li će izdržati celo leto. A za M, dok sam tražila S sandale, nađoh u ormaru neke njegove stare, ali očuvane, i njoj idealne, iz zezanja smo joj dali da proba i sada neće da ih skine, tako da ih nosi napolje, super su joj. Znam da nije baš dobro da se nosi tuđa obuća (znam da je od brata, ali opet, stopala su različita, različito svi gazimo) ali da li smo joj da nosi. Idemo sada u prirodu na 7 dana, tamo će ih urnisati, pa ću videti kada se vratimo da li da uzimam nove.
< Poruku je uredio dunja RR -- 23.6.2021 9:56:14 >
|
|
RE: Decija obuca 2. deo 23.6.2021 10:05:48
|
|
|
|
nata11
|
Ja porucila dva para od laganih sportskih pa cu videti. Razmisljam da joj uzmem neke papuce za dvoriste posto vidim da joj je zanimljivo, stalno navlaci nase. Sa koliko ste im uzimali papuce?
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?