Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Autosedista za bebu i decu 2. deo 29.11.2019 10:29:06
|
|
|
|
bubulence
|
Hvala ancice, sada sam pregledala.
|
|
|
|
RE: Autosedista za bebu i decu 2. deo 30.11.2019 10:35:54
|
|
|
|
nata11
|
Meni treba preporuka za sediste 9-36 kg ali da se moze navaliti tj. u polulezeci polozaj. Toliki je izbor da nemam predstavu sta gledati.
|
RE: Autosedista za bebu i decu 2. deo 1.12.2019 20:32:42
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
A meni preporuka za sediste 0 do 36😁
|
|
|
|
RE: Autosedista za bebu i decu 2. deo 1.12.2019 20:52:37
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: nata11 Meni treba preporuka za sediste 9-36 kg ali da se moze navaliti tj. u polulezeci polozaj. Toliki je izbor da nemam predstavu sta gledati. Zar imaju takva sedista 9-36? Dever i jetrva mi rekose da ne postoje 9 do 36 a da mogu da se zavale
|
|
|
|
RE: Autosedista za bebu i decu 2. deo 1.12.2019 21:07:16
|
|
|
|
nata11
|
Ne znam Ivanka. Meni treba u tom rasponu pa pitam. 😀 Moze biti i 0-36. Bitno da se moze navaliti.
|
RE: Autosedista za bebu i decu 2. deo 1.12.2019 21:32:50
|
|
|
|
nata11
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 IZVORNA PORUKA: nata11 Meni treba preporuka za sediste 9-36 kg ali da se moze navaliti tj. u polulezeci polozaj. Toliki je izbor da nemam predstavu sta gledati. Zar imaju takva sedista 9-36? Dever i jetrva mi rekose da ne postoje 9 do 36 a da mogu da se zavale Ipak postoji, pronadjoh.
|
RE: Autosedista za bebu i decu 2. deo 1.12.2019 21:34:32
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Eto vidis! A oni meneetos ubedjuju da vise ne postoje takva sedista, kao sto smo mi Ivi srednje sediste kupili, sa polulezecim. I onda detetu od godinu dana kupise ono veliko sediste.
|
|
|
|
RE: Autosedista za bebu i decu 2. deo 1.12.2019 23:46:38
|
|
|
|
vonavoj
|
Nato,sta si nasla? Moja preporuka,ne bacaj previse para..detw se u tom sedistu vozi max 1.5god..posle ne moze da se veze vise,pogotovo zimi.
|
|
|
|
RE: Autosedista za bebu i decu 2. deo 1.12.2019 23:49:43
|
|
|
|
bubulence
|
Nato, chipolino ih ima. Mi imamo njihovo do 18kg i prezadovoljni smo. Koristila ga prvo starija, pa mladja i dalje je savrseno. Htedoh joj poruciti i ovo do 36kg, bas zbog toga sto moze da ide u vise polozaja, ali nismo nasli zeleno.
|
|
|
|
RE: Autosedista za bebu i decu 2. deo 1.12.2019 23:52:10
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj Nato,sta si nasla? Moja preporuka,ne bacaj previse para..detw se u tom sedistu vozi max 1.5god..posle ne moze da se veze vise,pogotovo zimi. Von, pa kasnije se vezuje redovnim pojasem ali je i dalje u sedistu. Mi smo nasa bas iskoristili. Ali se slazem da ne mora da se baca brdo para. Mi smo imali maxi cosi od 250-300e i chipolino od 100e i nema apsolutno nikakve razlike. Cak se u chipolinu manje znojala jer je materijal daleko prijatniji.
|
|
|
|
RE: Autosedista za bebu i decu 2. deo 2.12.2019 7:09:22
|
|
|
|
nata11
|
Kako sam shvatila postoje i sedista koja kasnije rasklopis i ostane buster. Ovo pronadjoh a pogledacu i to Bubi koje si spomenula. Nece valjda sa 1.5 god imati 36 kg 😀
|
RE: Autosedista za bebu i decu 2. deo 2.12.2019 7:13:26
|
|
|
|
lesica
|
Nato, mi imamo lorelli neko, od 0 do 25kg (ili od 9 do 25) Liči vrlo na ona od 0- 18, ali je veće. Ima opciju da se skroz povuče u ležeći položaj, i ima visinu takođe. D se još uvek u njemu vozi, a kako stoje stvari, do škole će se u njemu voziti eto koliko je krupan 😂 Probaću da ti nađem link.
|
|
RE: Autosedista za bebu i decu 2. deo 2.12.2019 7:18:17
|
|
|
|
lesica
|
Evo ga Lorelli Jupiter
|
|
RE: Autosedista za bebu i decu 2. deo 2.12.2019 9:14:02
|
|
|
|
bubulence
|
|
|
|
|
RE: Autosedista za bebu i decu 2. deo 2.12.2019 9:19:51
|
|
|
|
vonavoj
|
A pa do 36kg nema polozaj. Mi imamo 2 takva..i nema polozaj. I mi imamo chipolino,5000je bilo..extra..prvo pojasevi,pa od kola.pa buster ..
|
|
|
|
RE: Autosedista za bebu i decu 2. deo 2.12.2019 9:33:24
|
|
|
|
bubulence
|
Ova gore imaju polozaje. Iako su do 36kg. I ja sam htela da uzmem ovo sareno ali Masa ni da cuje. A bas mi je krivo
|
|
|
|
RE: Autosedista za bebu i decu 2. deo 2.12.2019 9:37:49
|
|
|
|
vonavoj
|
Sad vidim..ali nije poenta kilaza,nego visina..moja T je mnogo visoka,sa 2 godine nije vise mogla ds se vezuje sa tim pojasevima od sedista...Ona ima 30kg😂😂😂vozi se u busteru..i J se vozi u busteru,ima 5godina i 117cm..i 20kg..A M se vozi u nania sedistu,ono od 0 do 18kg.ima 1 polozaj. A za T sam imala chico od 0 do 18kg.sa 3 polozaja.I sedista su se promenila za ovih 7godina.Ja sam prakticna,imam ta 2kom 9-36kg,u njima se voze od druge godine
|
|
|
|
RE: Autosedista za bebu i decu 2. deo 2.12.2019 10:22:19
|
|
|
|
bubulence
|
Zato je najbolje uzimati odmah do 36kg. P. S. Da ti prkosim malo, deca su mi se sada probudila 😂😂😂
|
|
|
|
RE: Autosedista za bebu i decu 2. deo 2.12.2019 11:23:17
|
|
|
|
vonavoj
|
What?!?!tek sad😂😂😂
|
|
|
|
RE: Autosedista za bebu i decu 2. deo 2.12.2019 11:30:48
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj What?!?!tek sad😂😂😂 Daaaaa😂, bebac zaspao sinoc u pola 10, probudio se jutros u 7 da sisa i nastavio do 10 i 10 😂
|
|
|
|
RE: Autosedista za bebu i decu 2. deo 2.12.2019 12:19:10
|
|
|
|
gagane
|
IZVORNA PORUKA: bubulence Nato, chipolino ih ima. Mi imamo njihovo do 18kg i prezadovoljni smo. Koristila ga prvo starija, pa mladja i dalje je savrseno. Htedoh joj poruciti i ovo do 36kg, bas zbog toga sto moze da ide u vise polozaja, ali nismo nasli zeleno. imala sam i njihovu njihalicu kao , i obozavam chipolino. Mojih dvoje i dvoje dece sada koriste .
|
|
|
|
RE: Autosedista za bebu i decu 2. deo 2.12.2019 12:29:35
|
|
|
|
bubulence
|
Odlicna je marka, kvalitetni su jako a cene sasvim pristupacne
|
|
|
|
RE: Autosedista za bebu i decu 2. deo 2.12.2019 13:27:08
|
|
|
|
vonavoj
|
IZVORNA PORUKA: bubulence IZVORNA PORUKA: vonavoj What?!?!tek sad😂😂😂 Daaaaa😂, bebac zaspao sinoc u pola 10, probudio se jutros u 7 da sisa i nastavio do 10 i 10 😂 C c c..ja cu da crknem😂😂
|
|
|
|
RE: Autosedista za bebu i decu 2. deo 3.12.2019 23:09:23
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Mi smo danas uzeli Chipolino. Deluje mi ok Bacili smo par 100e na ovo 0-25kg i ja iskreno nikakve razlike tu ne vidim. Cak mi ovo deluje i udobnije.
|
|
|
|
RE: Autosedista za bebu i decu 2. deo 3.12.2019 23:30:01
|
|
|
|
Filadendronka
|
Meni kao da je prvo dete, pojma nemam do kada ide ono jaje.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Sanke Deda MrazaPreko brda, preko brega i debelog snega jure neke čudne sankesrebrne i tanke!
GlisteDečje gliste su bezopasni crevni paraziti koji se najčešće javljaju kod dece. Iako su bezopasni, umeju da izazivaju nepr...
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
Јаслице или дадиља
пеперутка16
Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?