Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Autosedista za bebu i decu 2. deo 11.12.2018 11:04:33
|
|
|
|
Vockica smokvica
|
Zabranjeno je pisati postove koji sadrze samo smajlije. Pročitajte uslove korišćenja foruma.
< Poruku je uredio IvanaSK RR -- 11.12.2018 11:10:51 >
|
|
|
|
RE: Autosedista za bebu i decu 2. deo 11.12.2018 11:08:19
|
|
|
|
Olga75
|
Kako je ovo super post znači ništa imam ovo ili ono autosedište i ok je ili ne treba autosedište nego elem, Zver je prerasla autosedišta i buster i još malo pa može da se vozi na prednjem sedištu ali moram još jednom
|
|
RE: Autosedista za bebu i decu 2. deo 11.12.2018 11:13:26
|
|
|
|
Rosita
|
Jaoooj, olga... Autosedista volimo i rado koristimo. Moramo
|
|
RE: Autosedista za bebu i decu 2. deo 11.12.2018 14:43:08
|
|
|
|
Alexisss
|
Drage mame,ima li neka mama sa Zvezdare da je konkurisala u opštini za auto sedište????
|
|
|
|
RE: Autosedista za bebu i decu 2. deo 11.12.2018 16:15:28
|
|
|
|
Tiziana
|
Moji prijatelji su dobili to autosediste od opstine Zvezdara. Nije ni za sta. Najjeftinije moguce. Ok, kad je besplatno to puno znaci, ali ipak ce vase dete da se vozi u njemu i bitno je i da bude sigurno i udobno.
|
|
|
|
RE: Autosedista za bebu i decu 2. deo 11.12.2018 16:27:04
|
|
|
|
Alexisss
|
A kada su dobili?
|
|
|
|
RE: Autosedista za bebu i decu 2. deo 11.12.2018 16:54:16
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ne mora da znaci da ako je jeftino nije sigurno.
|
|
RE: Autosedista za bebu i decu 2. deo 11.12.2018 16:58:34
|
|
|
|
Alexisss
|
Tačno!!!Bar su tako i stručnjaci tvrdili(skoro sam bila na predavanju baš o auto sedištima),ali opet....ne znam...
|
|
|
|
RE: Autosedista za bebu i decu 2. deo 11.12.2018 18:14:03
|
|
|
|
Ana RR
|
Ja sam svojevremeno gledala ocene na ADAC-u i to mi je jedino bilo merodavno.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Autosedista za bebu i decu 2. deo 11.12.2018 19:43:30
|
|
|
|
Tiziana
|
Ne secam se. Mislim da beba jos nije bila za sediste kad su dobili.Ne kazem da ako je jeftino da nije sigurno. Meni je dosta stvari bilo bitno kod sedista i definitivno treba pogledati malo na netu. Mi smo nasa prodali bez problema kad su ih deca prerasla. Sad samo za nju imamo Maxi Cosi kome se skida naslon i ostaje buster, a kad idemo na duze stavimo joj i naslon da ima gde da nasloni glavu.
|
|
|
|
RE: Autosedista za bebu i decu 2. deo 11.12.2018 20:20:59
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Pa kako da kazem ne planiram da imam saobracajku sa decom. A kad vozim decu ultra sam obazriva. I kod mene su svi vezani. D je u busteru. Mali je sad u sedistu do 36kg. Jaje moram prodati ne planiram vise dece hehe... Jaje je kao ganc novo. Izes ga moja deca ne vole da se voze kolima pa smo mi kao u karantinu prvih pola godine i retko i koristimo sediste. Sta znam. Nisam se preterano informisala o sedistima i gledala ocene iskreno. Meni su sva ista. Izlivena i slicnog oblika. Da ne kazem istog
|
|
|
|
RE: Autosedista za bebu i decu 2. deo 11.12.2018 20:49:49
|
|
|
|
Tiziana
|
Kako bih ti rekla, niko ne planira da ima sobracajku, pogotovu ne sa decom.
|
|
|
|
RE: Autosedista za bebu i decu 2. deo 11.12.2018 20:58:00
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Pa mi gledamo da su kola bezbedna. Znaci ja ne volim decu da vozim u puntu vec ih vozim u golfu a mm vozi punta na posao. A za decu je rezervisan golf. Bitniji mi je crash test za auto nego kakvo je decije sediste
|
|
|
|
RE: Autosedista za bebu i decu 2. deo 11.12.2018 21:21:49
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Bitno je da ima auto sedište i da je u njemu dete vezano. Nemam pare za sedište od 50 000 ili ko zna koliko. A i većina njih prodaje samo ime, kao i mnogi proizvodi za decu.
|
|
RE: Autosedista za bebu i decu 2. deo 11.12.2018 22:32:02
|
|
|
|
Janna123
|
Ne mislim da je bitno samo imati sedište, pre svega jer vazno je i koliko je udobno. Mi imamo Freeon sediste, nilo je oko 25 hiljada, a par dana pre toga smo imali sedište dobijeno od opstine. Razlika neuporediva
|
|
|
|
RE: Autosedista za bebu i decu 2. deo 11.12.2018 22:44:50
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Naravno, ono od 100 000 je tek fantasticno. Ja htela u njemu da se vozim.
|
|
RE: Autosedista za bebu i decu 2. deo 12.12.2018 8:11:38
|
|
|
|
Tiziana
|
O bre Ivana samo bi se prepucavala.Pusti ljude da ne razmisljaju na isti nacin kao ti. Ovo je tema o autosedistima. O onima od 5 i onima od 100 hiljada. Slazem se Ljiso, sigurnost automobila je vaznija od sedista.
|
|
|
|
RE: Autosedista za bebu i decu 2. deo 12.12.2018 8:38:41
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Taman posla, sto bi drugi mislili drugačije
|
|
RE: Autosedista za bebu i decu 2. deo 13.12.2018 15:13:19
|
|
|
|
Alexisss
|
Joooj,žene,zbuniste me načistooooo...I koje sedište,na kraju,valja?????🙀
|
|
|
|
RE: Autosedista za bebu i decu 2. deo 13.12.2018 15:18:11
|
|
|
|
Heli16
|
Slazem se sa Vama.
|
|
|
|
RE: Autosedista za bebu i decu 2. deo 13.12.2018 18:48:25
|
|
|
|
Maraj
|
Pa ja se ne bi slozila da je samo auto vazan. Mislim, voze se ljudi i u dzipovima pa izginu...jel da... Dzabe ti pazis kako vozis, kad pored tebe vozi neko lud/pijan.... Meni treba sediste za L koji ima 3 god i prerastao je njegovo sediste od 9-18kg. Treba nam ono iz trece kategorije...do 36kg... Jel ima neko preporuku? Naravno da ima sertifikat i da nije preskupo
< Poruku je uredio Maraj -- 13.12.2018 18:50:10 >
|
|
|
|
RE: Autosedista za bebu i decu 2. deo 13.12.2018 18:57:43
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Maraj ako je u prodaji ima sertifikat po mojoj logici. Ti biras da li ces uzeti i ono sa polozajem za spavanje i da li ces izeti da se naslon skida pa da ti ostane buster ili neko najobicnije. Da li hoces izofix ako kola imaju tu opciji ili ne i td.
|
|
|
|
RE: Autosedista za bebu i decu 2. deo 13.12.2018 19:45:31
|
|
|
|
Tiziana
|
Kod nas se vodi racuna o bezbednosti na svim nivoima i dugo se sve proucava.tako je kad se kupuju kola, tako je kad se kupuje za decu. mi smo imali Recaro sediste, (18-36m),imali smo Concord (9-36m),sad imamo Maxi Cosi jo kome se skida naslon i otaje buster. Najbolje je Concord jer se povlaci skroz u lezeci polozaj jednim potezom. Oba sedista smo fino prodali kad smo prestali da koristimo. A bas smo ih puno korsitili jer smo se puno vozili. I ovo Maxi Cosi cemo da prodamo na leto.
|
|
|
|
RE: Autosedista za bebu i decu 2. deo 13.12.2018 19:46:58
|
|
|
|
Tiziana
|
Mislila sam na kg, ne na m
|
|
|
|
RE: Autosedista za bebu i decu 2. deo 16.12.2018 12:42:47
|
|
|
|
Jekica86
|
Mi imamo sediste i super je, nama je bilo tesko slusati dreku ali bolje to nego da dete nije vezano.
|
|
|
Anketa
Za one koje imaju 2 i vise dece!!!Mama 78Da li Vasu decu voli te isto?DA (
93%)
NE (
7%)
Ukupan broj glasova: 134Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!