serpica -> RE: Nedostatak vitamina D kod dece (11.6.2017 22:16:31)
|
IZVORNA PORUKA: Zemunka85 Serpice [sm=smiley31.gif] uh.. Nije lako. Hiljadu pitanja inace a kamoli kod tako nedvakidasnje teme. Da li razmisljate o dolasku u BG, ili ima i tu dovoljno strucnih ljudi? Da li si neka rasenja potrazila na NETu, ili ne radis to? Posto ja ne radim... A sve to je krenulo od problema od BCG vakcine? Drugacije ne biste ni otkrili te manjkove? Svakako je najbitnije da ste pod terapijom i da ima napretka. Mozda je po njima to sporo, ali leto dolazi i ja verujem da ce na jesen to biti sjajno. Verujem da ti tvoja 4 andjela daju snagu za sve, samo hrabro i veruj i mora biti ok [sm=smiley31.gif] Zemunka draga,ne citam po netu jer me onda vise boli glava,volim da cujem savete od zena ali ostalo i ne bas. Sto se tice dolaska za bg ponudile su se zene moje divne prijateljice da pomognu,i puno im hvala na tome,ali za sada ne bih dolazila ova dr koja na s prati vazi za dobrog imunologa pa cemo za sada kod nje,ako bude bilo potrebe dolazim naravno BSG vakcina nije uzrok svemu ovome,ona je samo napravila haos limfnim zlezdama jer Manja zapravo nije imala imunitet da se izbori sa antitelima... a sve ovo smo saznali tako sto je iznenada dobila visoku temp i nalazi krvi bili katastrofa,pa smo krenuli sa detaljnim analizama po izlasku iz bolnice. Hvala na podrsci,[sm=smiley31.gif]
|
|
|
|