Yula -> RE: Alergija na mlecne proteine (31.1.2012 23:35:09)
|
IZVORNA PORUKA: mirjanica Slazem se bojkice, i verujem da je covek strucnjak, i mozda je i sada 100% u pravu, ali nemam pojma, na osnovu dva podatka odmah postaviti ipak ozbiljnu dijagnozu... ne znam mozda lupetam jer sam neinformisana i uplasena, ali totalno se osecam sputano! Eto npr. alergotestove, to mi niko nije spomenuo, pa pedijatrica me dva puta vracala kuci kao istripovanu majku kojoj je dosadno pa panici na najmanju sitnicu! U kuci svi misle da maltretiram dete jer on je Boze moj veseo, lepo napreduje, pa lepo i rucka, i sad ja nasla da ga vodam po lekarima, jos ja sama postavljam dijagnoze! Izvinte me, al stvarno mi je tesko, bas, bas, verovatno ste i vi kroz slicno prosle, al ja ne znam sta dalje da radim! Ima li te allernove u aksi mozda, jel zna neka mama iz bg? Isto sam i ja prosla! Kad ih nisam sve oterala u pm! I zato se i sada nerviram jer znam kako ti je [sm=smiley19.gif] Molim te, ne zameri mi ako zvucim histericno, nije mi namera zaista, ali sam na tu temu veoma postala osetljiva, bas iz razloga sto sam ja dva meseca sumnjala u alergiju ali nisam imala podrsku, sve dok se nije pojavila krv u kaki, i onda je mm otisao i kupio ovo Allervnova mleko. Cim je beba popila prvu cistu dozu tog mleka, a prihvatio ga je odlicno ( izelica mala [sm=smiley36.gif] ) mada sam ga prvi dan mesala sa mojim, kaka je bila kasasta i bez tragova krvi. Bojkice, koliko je bilo staro tvoje dete kada je pilo ovo mleko?
|
|
|
|